1yaşındaki oğlum sürekli ağlıyo :(

Kimliksiz2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
12
0
1
29
kızlar k.b konuyu nereye yazıcağımı bilmiyorum buraya yazdım..
1 yasinda ki oğlum sürekli agliyo neden agaladigini bilmiyoruz ama sabahtan beri ağlayıp ağlayıp duruyo tekrardan yine ağlamaya basliyo napcagimiz sasirdik sizce neden agliyo olabilir..? Karni tok disimizide çıkarmıştır ama hic bole yapmazdı doktora gittik muane etti bisey yok dedi hala agliyo uykusu var ama inatla ağlayıp uyumuyo..
Bu durumu yaşayan hanımlar varsa bilgi verir misiniz ??

Iki yaşına girmesine az kalan kizimda ayni durumdan muzdaribim :( birkaç gündür aşırı huysuz gecenin bir yarısı uyanıp kocaman açıyor gözlerini yat diyorum yatmıyor otur diyorum ağlamaya başlıyor gözleri kapanmasına rağmen uyumuyor...Ben biraz havalara bağladım minisler dışarı falan çıkamıyorlar eve hapsoldular enerjileri patlama yapıyor heralde ☺ birde dönemsel gel gitleri oluyor bebeklerin bu yaş sendromu falan dedikleri olay sanırım

Iki yaşına girmesine az kalan kizimda ayni durumdan muzdaribim :KK43: birkaç gündür aşırı huysuz gecenin bir yarısı uyanıp kocaman açıyor gözlerini yat diyorum yatmıyor otur diyorum ağlamaya başlıyor gözleri kapanmasına rağmen uyumuyor...Ben biraz havalara bağladım minisler dışarı falan çıkamıyorlar eve hapsoldular enerjileri patlama yapıyor heralde ☺ birde dönemsel gel gitleri oluyor bebeklerin bu yaş sendromu falan dedikleri olay sanırım
Benim 18 aylık kızımda böyle :(benim ki hiç uyumuyor direk gece 4-5 de yatıyor :( bide sürekli arka odalarda ve kucakta gezmek için yırtılana kadar ağlıyorrrrr.. :(

Back
X