- Konu Sahibi masalindunyasi
Iki ayakkabinin fiyati ne olur hanginilden gelcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul dan PTT şubeye 5 tl Ye gelir küçük paket.Oyuncak Fisher pricé nin sesli kitabı var onu eklemedi henüzIki ayakkabinin fiyati ne olur hanginilden gelcek
Hayır hiçbir sorma yok yepyeniKitap ne kadr olur acaba fotoyada bakayim eger oda olursa beraber olsun . Lacivert rengi biraz solukmu resimden de olabilir
Hayır satması tm olur ama diğer bayan Kitapcığı sormuştu bakalım ne diyecekİlk üç oyuncağı almak istiyorum satmadıysanız..
Kitapcığı bakıp fikriniz alabilir miyim.isteyen var daGonderi nerden olucak
Yok cnm ne kusuru tmAlcaksa arkads satabilirisn8z kusura bakmayin
Ürünler hazır özelden şube ya da ev adresi yazabilirsinizİlk üç oyuncağı almak istiyorum satmadıysanız..
Canım ya ben de ne sattım anlamadım gitti.Sanırım hepsi duruyo :)Merhaba neler kaldi elinizde bilmiyorum ama 5tllik gomlekli takimi almak istiyorum kalanlari tekrar guncellerseniz iyi olur bebegide almak istiyorum
Ürünlerinizde herhangi bir bozukluk kırılma veya ses sıkıntısı yok dimi.bir de fisher price 15tl özelliği ne..Ürünler hazır özelden şube ya da ev adresi yazabilirsiniz
Hayır yok çalışıyor telden görüşebiliriz talep edenlere.Netten bakabilirsiniz özelliklerine.Hayvan sesleriisimleri türkçe ingilizce söylüyorum müzikliÜrünlerinizde herhangi bir bozukluk kırılma veya ses sıkıntısı yok dimi.bir de fisher price 15tl özelliği ne..
Yazdım ya ama ben iyisi mi video çekerimHaber bekliorum
Video çekim yaptım özelinize bakayım atlabilecek miyimHaber bekliorum