• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

balll8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
230
240
23
30
Merhaba kızlar
Aranızda kilo vermek isteyenler varsa beraber 1 şubatta başlaya biliriz :)
2017 kilolarımızı verelim ki 2018 hafif girelim :KK52:tabi ki de her zaman herkes katıla bilir. Ben 15 kilo vermek istiyorum :oha:

Yeni
Aramıza katılanlar ve daha katılacak olanlar. Sizlere tekrar şunu belirtmek istiyorum. Burda kimse birbiriyle yarışmıyor. Burda hep beraber yavaş yavaş rahat bir şekilde kilo veriyoruz. Kimse kendini birşey için zorunlu hissetmesin. Burda beraber kilolarımız hakkında sohbet ediyoruz, öğünlerimizi paylaşıyoruz, sporlarımızdan bahsediyoruz. Herkes vakit buldukça yazabilir bilgilerini paylaşa bilir sonuçta aramızda geç saatlere kadar çalışanlar var ve durmadan yazamazlar belki ve bu hiç sorun değil. Bazı yerlerdeki gibi tartılma günü ve zorunluluğu yok (herkes aynı değildir ve bunu kendine göre ayarlamalı), tartı resmi zorunluluğu yok (kimse guruba birşeyleri ıspatlamak zorunda değil, kilolarınızı kendiniz için veriyorsunuz bizim için değil).
Kısacası bu gurupta kendinizi rahat hissedin. Acelemiz yok. Yavaş yavaş sağlıklı ve güvenli adımlarla kilo verme yoluna giren bir guruptasınız :))

Son düzenleme:
Selam :)) Benide aranıza alır mısınız ?? :)) 69 küsür kiloyum. 12-13 kg kadar vermek istiyorum. Ama ne yapcam nerden başlıcam bilmiyorum. Diyetisyen desteği bile aldım bir dönem ama malesef oburluğum yüzünden sonuç alamadım :)) Hep kaçamak hep kaçamak kilo vereceğime kilo aldım :dondurma::dondurma::dondurma:

Bende 64 kiloyum 55 kadar vermeyi düşünüyorum inş verebiliriz canısı başarılar hepimize nasıl yapmalıyız kiii?

Selam :)) Benide aranıza alır mısınız ?? :)) 69 küsür kiloyum. 12-13 kg kadar vermek istiyorum. Ama ne yapcam nerden başlıcam bilmiyorum. Diyetisyen desteği bile aldım bir dönem ama malesef oburluğum yüzünden sonuç alamadım :)) Hep kaçamak hep kaçamak kilo vereceğime kilo aldım :dondurma::dondurma::dondurma:

Yaa bilmiyorum. Ama inanın çok yoruldum artık bu kiloda olmaktan. Rahatsızlığımda var malesef kilo vermem şart ama yapamıyorum. Abur cubura tatlıya hamur işine asla hayır diyemiyorum. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Düzenli ve sağlıklı beslenme,yürüyüş, spor,dans vs. şeyleri dengeleyerek bir yol çizmemiz lazım kendimize sanırım. Başka türlü olmayacak.

Trambolin aldım bir hevesle. 10 gün yaptım ondanda sıkıldım. Twister aldım oda aynı şekilde sıktı. Offfff :duduk::duduk::duduk::duduk:

Bende aynı çocuklarım var onlar bana sürekli iş çıkarıyor zaten fazlasıyla yoruluyorum bilmiyorum vaktim de olmuyor inş verebiliriz canısı ♥️

Düzenli ve sağlıklı beslenme,yürüyüş, spor,dans vs. şeyleri dengeleyerek bir yol çizmemiz lazım kendimize sanırım. Başka türlü olmayacak.

Kızlar ben 2 hafta oldu başlayalı.Diyet yapmıyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Beyaz ekmek,hamur işi,kızartmalar,asitli içecekler,şekerli yiyecekleri kullanmıyorum.

Normalde şuan ekmek tüketmiyorum fakat eğer illaki yemek istersem sadece kahvaltıda 1 dilim kepek yada tambuğday ekmeği yiyorum.

Makarna,pirinç pilavı yemiyorum.Dayanamıyorsam 1 yemek kaşığı alıp nefsimi köreltmeye çalışıyorum.Diyet yapamam,katı kurallara olmazsa olmaza gelemiyorum,çabuk sıkılıyorum.

Koşu bandım var.Hergün düzenli 50 dk hızlı tempo yürüyorum.Bebeğim bırakmadı bir türlü 60 dk ya tamamlıyamadım.

Günde en az 2 lt su mutlaka içiyorum.Yürümeye 1 hafta olucak başlayalı umarım iyi bir sonuç alabilirim.

Biz bu kiloları 1 gecede almadık,o yüzden sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.2 günde zayıflıyamayacağımızı idrak etmemiz şart.

Haydi sizde şu saat itibariyle başlayın.Bugün geçti yarın başlarım diye düşünmeyin.Erken kalkan yol alır misali.Haftada 1 gün sadece cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu takip edelim.Sürekli tartılmak motiveyi bozar.

Günlük yediğimizi,içtiğimizi,yaptığımız sporu paylaşalım burada.Birbirimizi gaza getirebiliriz.Zayıflayabilenlerin bizden ne farkı var?Kararlı ve istikrarlı olarak yokmu bende varım diyen?

bende varım 1,65 boy kılo 80 ayça kayanın 5333 dıyetını uyguluyorum

Merhaba kızlar
Aranızda kilo vermek isteyenler varsa beraber 1 şubatta başlaya biliriz :)
2017 kilolarımızı verelim ki 2018 hafif girelim :KK52:tabi ki de her zaman herkes katıla bilir. Ben 15 kilo vermek istiyorum :oha:

Kızlar ben 2 hafta oldu başlayalı.Diyet yapmıyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Beyaz ekmek,hamur işi,kızartmalar,asitli içecekler,şekerli yiyecekleri kullanmıyorum.

Normalde şuan ekmek tüketmiyorum fakat eğer illaki yemek istersem sadece kahvaltıda 1 dilim kepek yada tambuğday ekmeği yiyorum.

Makarna,pirinç pilavı yemiyorum.Dayanamıyorsam 1 yemek kaşığı alıp nefsimi köreltmeye çalışıyorum.Diyet yapamam,katı kurallara olmazsa olmaza gelemiyorum,çabuk sıkılıyorum.

Koşu bandım var.Hergün düzenli 50 dk hızlı tempo yürüyorum.Bebeğim bırakmadı bir türlü 60 dk ya tamamlıyamadım.

Günde en az 2 lt su mutlaka içiyorum.Yürümeye 1 hafta olucak başlayalı umarım iyi bir sonuç alabilirim.

Biz bu kiloları 1 gecede almadık,o yüzden sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.2 günde zayıflıyamayacağımızı idrak etmemiz şart.

Haydi sizde şu saat itibariyle başlayın.Bugün geçti yarın başlarım diye düşünmeyin.Erken kalkan yol alır misali.Haftada 1 gün sadece cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu takip edelim.Sürekli tartılmak motiveyi bozar.

Günlük yediğimizi,içtiğimizi,yaptığımız sporu paylaşalım burada.Birbirimizi gaza getirebiliriz.Zayıflayabilenlerin bizden ne farkı var?Kararlı ve istikrarlı olarak yokmu bende varım diyen?

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Ben varımmmmm

Katıl bize o zaman beraber başarıcaz

Back