Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 1seneyi aşkın süredir anne olamamak
- Konu Sahibi Rhst
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oda gitti ikimizde de hiç bir sorun yokCanim hep oyleyiz esin doktora gittimi
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
6 senedir evliyim. 6 sene hiç gebe kalmadım. Eş faktörü sebebiyle. Doktorlar asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet geçen sene denediğimiz tüp bebekle olmadı, tutmadı. Ama şimdi Rabbim zamanı dedi ve Ol dedi gebe kaldım.
Elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi..
Doktorlar bana sorun yok dediler hep. Ancak ben yinede içime doğduğu için geçen ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Yumurtalar kaliteli olsun diye ve vesile oldu... Ümidinizi kaybetmeyin. Spermmiş yumurta azlığıymış üzmesin sizi. Allah şimdi vakti deyince hepsi bahane oluyor
Doktorlar bana sorun yok dediler hep. Ancak ben yinede içime doğduğu için geçen ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Yumurtalar kaliteli olsun diye ve vesile oldu... Ümidinizi kaybetmeyin. Spermmiş yumurta azlığıymış üzmesin sizi. Allah şimdi vakti deyince hepsi bahane oluyor
Kesinlikle onlar hep bahane rabbim bizlere de nasip etsin insallah6 senedir evliyim. 6 sene hiç gebe kalmadım. Eş faktörü sebebiyle. Doktorlar asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet geçen sene denediğimiz tüp bebekle olmadı, tutmadı. Ama şimdi Rabbim zamanı dedi ve Ol dedi gebe kaldım.
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Kesinlikle onlar hep bahane rabbim bizlere de nasip etsin insallah
Aminn inşaAllah kardeşim
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
Canim nasil yaptin ne zaman basladin biraktin. Hormon dengesini bozarmi acaba of sogan kuru yaptim bu ay adet olamiyorum uc gun gerci . Bir daha hic bi kuru yapmicam dedim ama yine umitlandim yazinizi gorunce bizimde hersey normal esimde ileri hizli yavasligi var ama doktor olir diyor. Naapsam bileemdim yoruldum artik6 senedir evliyim. 6 sene hiç gebe kalmadım. Eş faktörü sebebiyle. Doktorlar asla olmaz dedi. Tüp bebekle bile zor dedi. Evet geçen sene denediğimiz tüp bebekle olmadı, tutmadı. Ama şimdi Rabbim zamanı dedi ve Ol dedi gebe kaldım.
- 14 Mart 2018
- 3.423
- 3.630
- 133
Canim nasil yaptin ne zaman basladin biraktin. Hormon dengesini bozarmi acaba of sogan kuru yaptim bu ay adet olamiyorum uc gun gerci . Bir daha hic bi kuru yapmicam dedim ama yine umitlandim yazinizi gorunce bizimde hersey normal esimde ileri hizli yavasligi var ama doktor olir diyor. Naapsam bileemdim yoruldum artik
Soğan suyu neden geciktirdi ki acaba adetini? Belki içini temizleyecektir diye biraz gecikmiştir yada yumurtlaman geç olmuştur. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet geliyor ya.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
Bilmiyorum adetim bittigi gun basladim sogan kurune ama adetim tekrar basladi 11 gun surdu belki o yuzden kestiremiyirum. Yumurtlamamin uzerinden 17 gun gecti hala gelmedi hayirlisi olsun. Son bir kez de senin kurunu deneyecegim ne olur dua etSoğan suyu neden geciktirdi ki acaba adetini? Belki içini temizleyecektir diye biraz gecikmiştir yada yumurtlaman geç olmuştur. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet geliyor ya.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
Sogan kuru resmen beni surundurdu bide bem ara ara cig ictim bidaha asla yapmam adetim 28le 30 arasi olurken 35 gune cikardi diger degerlerimi bozmasida cabasiCanim nasil yaptin ne zaman basladin biraktin. Hormon dengesini bozarmi acaba of sogan kuru yaptim bu ay adet olamiyorum uc gun gerci . Bir daha hic bi kuru yapmicam dedim ama yine umitlandim yazinizi gorunce bizimde hersey normal esimde ileri hizli yavasligi var ama doktor olir diyor. Naapsam bileemdim yoruldum artik
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
Ne zaman kullandin. Daha duzelmedimi adetlerin ay inanmiyorum ya. Hiç problemim yokken kaşındım. Yaşım 38 doktor herşeyın normal demesine rağmen yine yaptım daha iyi olsun diye of ofSogan kuru resmen beni surundurdu bide bem ara ara cig ictim bidaha asla yapmam adetim 28le 30 arasi olurken 35 gune cikardi diger degerlerimi bozmasida cabasi
- 2 Nisan 2019
- 67
- 310
- 8
- 26
Benim kuzenim de böyleydi bi kaç kez tüp bebek denediler ama olmadı en sondada tedavisiz hamile kaldı sabır bekleyin Rabbim insalah bu güzel berat kandilinize dualarınızı kabul eder1seneyi aşkın süredir anne olmak istiyorum ama ne yazik ki olamıyorum . Doktora gittim bir çok kez ama hiç birşey yok anne olmama engel olucak ama olmuyor . Ne yapmam nasıl birşey yapmam gerekiyor bilmiyorum bu tip birşey yaşayan varmı ?
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
İnşallah canım. Allahım hayırlı evlat nasip etsin.hep dua ediyorum allahım eğer benim için hayırlı olmayacaksa al içimden bu çocuk isteğini diyeBenim kuzenim de böyleydi bi kaç kez tüp bebek denediler ama olmadı en sondada tedavisiz hamile kaldı sabır bekleyin Rabbim insalah bu güzel berat kandilinize dualarınızı kabul eder
Agustosta baslamistkm ekim gibi biraktim surundum yerlerde tansiyonum 4-5 olduNe zaman kullandin. Daha duzelmedimi adetlerin ay inanmiyorum ya. Hiç problemim yokken kaşındım. Yaşım 38 doktor herşeyın normal demesine rağmen yine yaptım daha iyi olsun diye of of
Adetimde duzenldi cok sukur benimde hic bi skntim yoktu sdece az bi enfeksiyon vardi
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
Şimdi nasıl adetlerin hala düzensizmi. Ben sadece 11 gün kullandımAgustosta baslamistkm ekim gibi biraktim surundum yerlerde tansiyonum 4-5 oldu
Adetimde duzenldi cok sukur benimde hic bi skntim yoktu sdece az bi enfeksiyon vardi
2 aydir duzenli cok sukur eski halime dondumŞimdi nasıl adetlerin hala düzensizmi. Ben sadece 11 gün kullandım
- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
- 103
Öyle yapmayı düşünüyorum korkuyorum artık ama çörek otu kürüde aklımda daha betermi olır bilmiyorumki aklımda kalacak. Şu anda tek dersim adet olmamak adet olmayı böyle bekleyeceğim aklımın ucundan geçmezdiKür degilde keciboynuzu yiyin sizde esinizde bu macun yapiyorlar ya ona bile cesaret edemiyorum bi zarari olur diye
kafandan çıkar canım benimde 3 cocuk için uğraşıyordum 1sene olmadi daha sonra aman olmasin zaten 2 çocuğum var dedim o ay hamile kalmışım anlamadim bile sürekli kanamam gelince gittim doktora orda öğrendim şükür şimdi iyi bol bol yatıyorum düşmesin diye sana diyeceğim çok düşünme zaten gerisi geliyor1seneyi aşkın süredir anne olmak istiyorum ama ne yazik ki olamıyorum . Doktora gittim bir çok kez ama hiç birşey yok anne olmama engel olucak ama olmuyor . Ne yapmam nasıl birşey yapmam gerekiyor bilmiyorum bu tip birşey yaşayan varmı ?
- 24 Ekim 2018
- 765
- 622
- 103
- 30
Ben de aynı şekilde hamile kalamıyorum canım. Elle tutulur bir sebep yok. Beklemek hep beklemek çok üzüyor gerçekten ama bir zamanı var ki vermiyor rabbim1seneyi aşkın süredir anne olmak istiyorum ama ne yazik ki olamıyorum . Doktora gittim bir çok kez ama hiç birşey yok anne olmama engel olucak ama olmuyor . Ne yapmam nasıl birşey yapmam gerekiyor bilmiyorum bu tip birşey yaşayan varmı ?