19 Nisan yumurta toplama (opu) yapılacak olanlar

Size ilaç verdi mi hormon falan. Bana hem fitil olarak hem de bı hormon ilacı verdi de. Ben sabah 10dan önce uyanmazdim. Gece yatmadan yedim sabah 8de de Kürt gibi aç kalktim hiç normal degil

Merhaba teşekkür ederim. Su gibi geçsin transferimiz. Ben bahçecide gördüm tedaviyi

Bütün tedavi gören kadınlara tek tek sarılmak istiyorum. Bizi bizden başkası anlayamaz

Merhaba kızlar bende İzmir bahçecide 22 nisanda yumurta toplamaya girdim. 10 yumurtam toplandı.biri hiç işleme alinmamis.9 taneden 8 i dollenmis. Bugün 3.gun. Aradılar. 8 taneden birtanesi i dondurmuslar bugün. 7 taneyle devam ediyorum şimdilik. Pazar günü 5.gun o zaman Arıcak lar. Rahim dinlendirme önerdi doktor. Regl olunca tekrar gidicem bakalim

Ben de bugün transferliler grubuna girdim. Acaba transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Sizde de kortizon var mı
Güzel sonuçlar aliriz inşallah. Ben de dün oldum. 2igne var biri kan sulandıcı biri hormon.Sabah akşam içtigim başka hormon var, fitil var, bir de kan sulandıcı ilac

Hayırlı olsun canm ben de bahçecide dün transfer oldum

Selamlar,

Arkadaşlar bu başlığa uygun değil belki ama son mesajlarda İzmir’deki Bahçeci’yi yazanlar olduğu için merak ettim. Medipol’deki Funda Hanım, Bahçeci’de sanırım. Doktordan dolayı mı yoksa “Bahçeci” olduğu için mi tercih ettiniz? Bir de fiyatlar nasıl? Karşılaştırma imkanı olan varsa iki hastaneyi karşılaştırabilir mi?

Bu arada ben de bu tarihlerde opu’ya girdim ama maalesef yumurta elde edilmedi.

Canm ben medikaldeyken funda hanimla görüşmüştüm. Ama tedaviye başlamamiştim uzun bir süre ara verdim. Bahçeci açılınca Funda hanım da oraya giidnce ben de orda tedaviye başladım. Yani hem doktordan hem hastaneden dolayı tercih ettim. Fiyatlara gelince ilk muayene ücreti 4500tl. Tedavi 93bin. Ama ilaçlar da baya pahalı. Tedaviye 9nisanda basladim ilaçlar şimdiye kadar 50bini buldu. Bir de embriyo dondurma, rahim dinlendirme hepsinin fiyatı ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…