- 14 Ağustos 2024
- 2.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.341
- 48
- Konu Sahibi Fundaacayan
-
:)) inşallah. Öyle imiş gerçekten. Tabii bunun tutunması var vs. Allah bize güç ve kolaylık versin.Gerçekten tek yumurtaya bakıyor yani. Sayı hiç önemli değil aslında. Bol bol embriyo olsun inşallah
Burda heyecanımızı paylaşırız. Gerçekten bu olayda insan başına gelmeyenle konuşmak istemiyor bu konuyu. Çok ilginç. Sadece bu durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum. En yakın arkadaşıma bile anlatmadım:)) inşallah. Öyle imiş gerçekten. Tabii bunun tutunması var vs. Allah bize güç ve kolaylık versin.
Aynı fikirdeyim. Bu yoldan geçmeyen kimseye anlatamıyorum. Anlaması mümkün değil. En iyisini yapmışsın. Hatta yarından itibaren internet durumunu kapatmak istiyorum.Burda heyecanımızı paylaşırız. Gerçekten bu olayda insan başına gelmeyenle konuşmak istemiyor bu konuyu. Çok ilginç. Sadece bu durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum. En yakın arkadaşıma bile anlatmadım
Bu arada yeme içme saatimiz bitti. Şu icmediyseniz hemen için:)) inşallah. Öyle imiş gerçekten. Tabii bunun tutunması var vs. Allah bize güç ve kolaylık versin.
Haberlesiriz yine. Sizin saat kaçta yapılacak işlemAynı fikirdeyim. Bu yoldan geçmeyen kimseye anlatamıyorum. Anlaması mümkün değil. En iyisini yapmışsın. Hatta yarından itibaren internet durumunu kapatmak istiyorum.
Aklımda. Allah bizimle olsun :)Bu arada yeme içme saatimiz bitti. Şu icmediyseniz hemen için
Sabah 8'de burada olun dediler.Haberlesiriz yine. Sizin saat kaçta yapılacak işlem
Bana 10da burada olun dediler işlem 11de yapılacak. İzmir'deyim benSabah 8'de burada olun dediler.
İnşaallah güzel geçer. İstanbul'dayım ben de.Bana 10da burada olun dediler işlem 11de yapılacak. İzmir'deyim ben
İnşallah. Bol şanslarİnşaallah güzel geçer. İstanbul'dayım ben de.
Merhaba tüp bebeğe başlama sebebiniz neydi yumurta sayınız çok fazlaCanım selam, ben de bugün yaptırdım. Yeni geldim eve. Gayet güzel geçti 10 tane yumurta toplanmış bakalım kaç tanesi döllenecek, kaçıncı güne gelecekbenim aslında daha da fazlaydı büyük foliküller ama narkozlu halimle doktorla eşimin muhabbetini pek yakalayamadım bazı foliküller boştu toplamadım gibi şeyler anlatıyordu :) 10 üzeri olunca 3-4 saat kadar istirahat verdi daha az toplanırsa da 1 saat sanırım istirahat süresi. Bulantı kusma vs olmadı narkozdan dolayı. Şuan hafif şişlik ve gaz var. Bir de ilk çıktığımda kasığım ağrıyordu adet ağrısı gibi parol verdiler zaten yarım saate o da geçti. Ağrı, acı yok. Hiç stres olma heyecan yapma gayet güzel geçiyor
Merhaba, bir sneeye yakındır deniyoruz herhangi bir şekilde gebelik hiç gerçekleşmedi. Herşey normal aslında yeme içme şeklimiz bile değişti. Daha sağlıklı yapmaya çalışıyoruz. Velhasıl ikimiz de aynı işteyiz ve çalıştığımız iş kaynaklı maalesefki denk gelemiyoruz. İş arkadaşlarımız da deneyip tüp bebek tavsiye edince uzatmak istemedik. Çünkü ben çok stresliyim. Hem işi hem de bu bebek işini kafaya takmaya başladım. E eşim de ben de yoğun çalışıp denk gelemeyince de çünkü bazen 10 güne yakın birbirimizi hiç görmüyoruz bu şekilde devam edelim dedikMerhaba tüp bebeğe başlama sebebiniz neydi yumurta sayınız çok fazla
Açıkçası bize hiç sormadı nasıl istiyoruz diye benim durumuma göre doktor karar verdi biz de zaten boşluk olacak diye genetik de olsun istedik. Nasıl geçti yumurta toplaman, aklım sendeydiRahim dinlenmesini rahmin durumuna göre mi jarar verdi doktor yoksa genetige gideceği için mi
Kader arkadasim nasılsın nasıl geçti işleminİnşaallah güzel geçer. İstanbul'dayım ben de.
Sağol canm her şey yolunda ama ben girmeden panik atak geçirdim. Narkoz almak istemiyorum biraz da bekleyelim falan dedim. Kendimi çok kötü hissettim hepsi beni sakinleştirdi biraz bekledikten sonra narkoz yaptı zaten sonra her şey bitmişti uyandığımda şimdi daha iyiyimAçıkçası bize hiç sormadı nasıl istiyoruz diye benim durumuma göre doktor karar verdi biz de zaten boşluk olacak diye genetik de olsun istedik. Nasıl geçti yumurta toplaman, aklım sendeydi
Teşekkür ederim canm hepimiz için iyi olsun inşallah. Allah kolaylıkla ve güzellikle nasip etsinCanım benim çok geçmiş olsun. Sevindim iyi olmana, çok güzel olacak inşallah
Sabah 8'de burada olun dediler.
Sizin transfer günü belli miBen de bugün yaptırdım toplamda yarım saat kadar sürdü bir saat dinlendim hastanede ve eve geldim, çok çok az bir lekelenmem oldu şişkinlik ve adet ağrısına benzer ağrım var sadece ağrı kesici almadım bile. Korkulacak endişe edilecek hiç bir şey yok. Umarım rabbim isteyen herkese kolaylıkla göz aydınlığını, yavrusunu verir, şimdiden geçmiş olsun
Benim salı ya da Perşembe dediler. Haber verecekler.Sizin transfer günü belli mi
Amiiiin inşallahTeşekkür ederim canm hepimiz için iyi olsun inşallah. Allah kolaylıkla ve güzellikle nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?