19 aylık oğlum var bana aşırı derecede düşkün,evde wc ye bile benimle birlikte geliyordu....Bu sene annem ve kayınvalidemin rahatsızlıklarından dolayı iş yerimin kreşine verdik tam anlamıyla başlayalı daha 3 gün oldu ...1 hafta alışsın diye gündE 2 saat beraber gittik o zaman da yanımdan hiç ayrılmadı diğer çocuklarla oynamadı hep kucakta durdu...
Pazartesi öğlen 12:30 da aradılar çok ağlıyor diye aldım kreşten iş yerime geldik sonra eve gittik...Dün tam gün oradaydı eşim arasıra bakıyor ne yapıyor diye gözükmeden, sınıf teyzesi var onun kucağından hiç inmiyor peşinden ayrılmıyor..Oyuncaklarla zaten hiç ilgisi yok.Dün almaya gittiğimzide öğretmenimiz sınıf teyzesine çok bağlı diğer çocuklara armut verdi ittiriyor vermesin diye yanına diğer çocukları yaklaştırmıyor dedi...Bugün de arabadan iner inmez daha kreşe girmeden ağlamaya başladı zor verdim bende üzülüyorum.Eşim yine baktı ne yapıyor diye, mutsuz öyle sınıf teyzesinin yanında durup bakıyor dedi....Nasıl alışıcak içim parçalanıyor diğer çocuklardan da var öyle olan ama en çok bizimki ağlıyor...Nasıl alıştırabilirm evde gayet mutlu, öğretmenimiz aile albümü istedi..Sesinizin bile titremeMEsi lazım vedalaşırken hisseder daha çok ağlar önce siz kararlı olun dedi ama onu öyle mahzun mutsuz görmek çok üzücü.Sizlerin ne kadar sürdü alışma süreci ve en önemlisi bu kadar küçük müydü...