19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim cok sevindim hersey yoluna girecek inş.

Bence bi git yakin bi zamnada cnm bakilmakta fikir sahibi olmakta iyidir hayrlisiyla bisey yoktr kuzum ya
kist falan yok.duvar kalınlığında normal.yumurtaliklarda normal ama hormon falan bilmiyorum hiç bebek için gitmedim.acaba şimdiden gitsem .Psikolojim bozulur mu.smear de verdim oda temiz.psikolijimi bozmak istemiyorum.ama sen git diyosun gidiyim kuzum

Coook sevindim canım vallah içim pir pir etti :) inşallah çok memnun kalirsin ve faydalı olur olumlu sonuçlar alırsın inşallah. O kadar gez hastane dolaş ilgilenmesinler ne kadar insanin zoruna gidiyo bide o etkiliyo insani. Bak iyi bi doktora denk geldin olumlu şeyler söylemesi bile rahatlatiyo :)

Senle çok ntanismioz ama inşallah allah hayrsinyla nasipneder

Nbynuz kzzz nasi gdiooo. hala hamİSSS yokmui bat yakin olan kmlerr varrr kislarrr :))):bu ay kirmizilara kuselm gelmesinlrr ':)

Hoş geldin tatlimm :))) benim batım 24 te :)) yakin sayılır inan hic umrumda değil bu ay hamile kalmam mucize :) çünkü ilaçlar fitiller kremler yoğunluk tempo ne dersen :) sadece kafam çok rahattı olacaksa onun için olur :)))))

Düşünmekte dusunmesekte nasipden öte yol yookkk ':)
Mucizeler de vrr ama yani :) bn m 21 bakalm ama göğüsleri catlayackk sanki uclarinda sivilce gbi bseyler oluştu anlamdm :)

Düşünmekte dusunmesekte nasipden öte yol yookkk ':)
Mucizeler de vrr ama yani :) bn m 21 bakalm ama göğüsleri catlayackk sanki uclarinda sivilce gbi bseyler oluştu anlamdm :)

He bak göğsü hassaslasmis hemen de hamilelige Yor :)))))) yok yani biraz kendimizi avutalim yalanciktan kendimizi kandiralim ay istemiyorum simdi olsun falan diyelim belki bunyemiz inanir :))))

He bak göğsü hassaslasmis hemen de hamilelige Yor :)))))) yok yani biraz kendimizi avutalim yalanciktan kendimizi kandiralim ay istemiyorum simdi olsun falan diyelim belki bunyemiz inanir :))))
Alismamis totoda don durmazmis kiz :) gorersn 5 gün sonra sennn test yapıp atcam ( negatfolsada :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…