- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
27 yaşındayım o zaman ben gideyim
Ayy benim hatamm :) senle bizim bi farkımız yok bizden kat kat iyi olduğun kesin :))) sen de anlat merak ettim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 yaşındayım o zaman ben gideyim
amiiinn kuzum hepimizin mutluluğu daim olsun inşallahhhhhOkurken ki surat ifademi gormen lazim içim bi hoş oldu tebrik ediyorum seni Aşkın için oyun çevirmek ağına düşürdüğün için şükredip sevinmek... Gerçekten çok tebrik ediyorum seni Allahım mutlulugunuzu bozmasin inşallah :)
Ayy benim hatamm :) senle bizim bi farkımız yok bizden kat kat iyi olduğun kesin :))) sen de anlat merak ettim :))
Canim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bebeğini kaybetmene uzuldum
anlatayım madem;
27 yaşındayım,3 yıllık evliyim. pko ve yumurta tembelliği var. 3 ay klomen kullandım. 2 sefer hiç yumurta oluşmadı,3. kez 1 adet yumurtam oluştu. çatlatma iğnesi kullandık ama tutmadı. ertesi ay hormon seviyem çok yükseldi kanamam hiç kesilmedi 1 ay. doktorum ilaç verdi hormon seviyem düşsün diye. ertesi ay hsg çekilecekti. o ay hamile olduğumu öğrendim. maalesef düşükle sonuçlandı. 3 ay bekle dedi doktorum. bu ay 3. ayım. tekrar gideceğim,bakalım ne olacak
sağol canım Allah razı olsun bende çok üzüldüm ama napalımCanim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bebeğini kaybetmene uzuldum
anlatayım madem;
27 yaşındayım,3 yıllık evliyim. pko ve yumurta tembelliği var. 3 ay klomen kullandım. 2 sefer hiç yumurta oluşmadı,3. kez 1 adet yumurtam oluştu. çatlatma iğnesi kullandık ama tutmadı. ertesi ay hormon seviyem çok yükseldi kanamam hiç kesilmedi 1 ay. doktorum ilaç verdi hormon seviyem düşsün diye. ertesi ay hsg çekilecekti. o ay hamile olduğumu öğrendim. maalesef düşükle sonuçlandı. 3 ay bekle dedi doktorum. bu ay 3. ayım. tekrar gideceğim,bakalım ne olacak
Neden düşük oldu peki ilaç falan kullandinsağol canım Allah razı olsun bende çok üzüldüm ama napalım
aminnn inşallah tatlıımmmAyy Allahım nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda. İnşallah bu ay hamis olursun haberini alırız :)
yoo hiç bir ilaç kullanmadım. doktor sağlıksız döllenme dedi,sağlıklı olsa tutunurdu zaten dedi. öyle kayıp gittiNeden düşük oldu peki ilaç falan kullandin
Üzülme canım kimyasal gebelik yaşamıştır. Hem nette okudum kimyasal gebelik.bi kadının hamile kalmasını daha çok kolaylastiriyormus.cunku rahim alisiyormus artık dollenmeyeaminnn inşallah tatlıımmm
yoo hiç bir ilaç kullanmadım. doktor sağlıksız döllenme dedi,sağlıklı olsa tutunurdu zaten dedi. öyle kayıp gitti
hayırlısı ya,Rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah öyle olurÜzülme canım kimyasal gebelik yaşamıştır. Hem nette okudum kimyasal gebelik.bi kadının hamile kalmasını daha çok kolaylastiriyormus.cunku rahim alisiyormus artık dollenmeye
Kızlar biz eşimle yakın bir akrabamizin dugununde tanistik.gelenek goronekler yuzunden, ve ailesi tarafindan benimle tanismadiklari halde beni istemedikleri icin baya ugraslar verdik. Ama ask ve sevgi kazandi. Uzun yillar sonu evlendik ve rabbim onu iyiki bana yazmis. Bu dunyadaki cennetim. İnşAllah esimi hayirlisiyla baba yaparsam en mutlusu biziz
hayırlısı ya,Rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah öyle olur
yılllarrrrr yıllar önceydi bizimk çok klasik yaa. Eşim yakın arkadaşımın arkadaşıydı o tanıştırdı. çok ormantik bi hikayemiz yokSende esinle tanışma hikâyeni anlat :)))
yılllarrrrr yıllar önceydi bizimk çok klasik yaa. Eşim yakın arkadaşımın arkadaşıydı o tanıştırdı. çok ormantik bi hikayemiz yok
anlattım ya,arkadaş tanıştırdı onun niyeti bizi baş göz etmek değildi ama öyle oldu:) ay olsun yaa merak ettim
Anlatıyom tamam tripkoligim :)))