Kizcelerim ben geldim moralim yuksek geldim. Doktordan geldim farkli bir doktordu bu oburu asilama deyjnce farkli doktora gorunmek istedim hem smear testi verdim. Doktor bakti hormonlarima hsg ye esimin sperm testine kullandigim ilaclara ne asilamasi ya dedi senin bir problemin yokki dedi adetin 11. Gunu bugun mis gibiiki tane yumurtan olusmus bunlar haftya catlar dedi biraz enfeksiyonun var bunun icin antibiyotuk verdi bazi enfeksiyonlar spermleri oldurdugu icin hamileligi engelleyebiliyormus bazilari ama . Sonracima bana tetradox verdi bor cok hastam bunu kullandiktan sonra hamile kaldi dedi Tsh icin kan verdim smear testimin sonucuda haftaya cikacak . Doktiru cok sevdim sen hamile kakacaksin merak etme umurtlaman adetin duzenli sadece fsh 10,4 oda cok onemli degil dedi. insallah smear testim ve tsh imda iyi cikarrrr
Rahatladim vallah yaa..
bu arada pre seed jelinide sordum hamilelgi kolaylastiriyormus diye senin esinin spermlerinde de sende de sproblem yok internette duydugunuz herseyi kullanmayin hic gerek yok dedi. Muhtemelen doktor ne oldugunu bilmiyor du jelin brn soleyince hamileligi kolaylastiriyormu spermlerin icceri dahanhizli hareket etmesini sagliyormus diye yok gerek yok dedi.