• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Halamın kızının kocası ile benim eşim Kuzenler. ..biz onlar vasıtasıyla tanıştık. Bi bayram günü yanlarında benimkini de getirmisler..orada işte kuzenim bana nasıl beğendim dedi.bende yok abla bu ne ya dedim çocuk gibi hareketleri.hem daha evlilik düşünmüyorum ben..aslında eşim de ozaman benim hakkımda pek bişi düşünmemiş..sonra babam annemle fotoğrafını .eşime verdi.esim fotografçı dir. Bunu büyütüp yaparmısın dedi..bidaha gelmek zorunda kaldı anlayacağınız bize...:KK66: ben hep abi diyordum benden 8yas büyük çünkü. .neyse aradan 1 yıl geçti ve bidaha hiç görüşmedik. Bir yıl sonra halamin kızı ve eşi Amasra ya 1 gecelik çadır kuracağız oraya gidiyoruz sende gel dedi.babamdan izin aldım bende gittim.Megerse yolda arabamizin arkasinda bi araba daha vardı oda geliyormuş.planliymis anlayacağınız hersey.tam1yil sonra tekrar tatilde görüş tük, sürekli bizi aynı yerlere götürmeye çalıştılar Amasra da markete falan tek gittik ama hep abi diyordum ve onun dışında konuşmadım ben.esimde benden için. Yok bundan bişey olmaz hiç konuşmuyor benle bile demiş. Neyse Amasra dan döndük sonra mesajlaşmaya başladık birden.bigun kpss başvurusu için beraber okula gittik.ordan Atatürk Orman çiftliğine götürdü beni ve orda bana benimle geri kalan hayatını geçirirmisin dedi.veeee sevgili olduk. 27 haziran 2012 de...Aradan 2 hafta sonra ben uyurken .evlenme teklifi etti .elinde tek taşla eve girmiş. Annem saten biliyordu..bende kabul ettim..18 temmuz 2012 de nişanlandik, birbirimize deli gibi aşık olduk.oda hemen evlenelim beklemem ben dedi.15 eylül 2012 dugunumuz oldu:))) şimdide inşallah bebegimiz olacak:KK66:nereden nereye flim gibi

Bnm eşim teysemn köyünde otrydu. BN liseb1 e giderken tanistk. Önce arkds gbi knustj baya bi sonra internette görüntülu konustk bayya sonra bulustk baya yine knustk ama bn ondan cookk hoslasiyodumn oda afedersnz biraz piccti :) sonra çıkmaya basladik 5sene boyunca ayrl bars devam ettk askerden glnce baarstk normalde bn çok ilglenrkennartk bn ilgilenmez oldum kaçan kovalanrms yaa bu sefer o buna çok ilgi gösterdi derken bi sene sonra ewlnme teklifi etti ama çok komik bi ewlenme teklfydi .d sonra bnn ABM hc istendi bayaa ugrastk neyse istediler sozlendkten iki hafta sonra abim ve onun babasi sözü bozmak istediler tesadüf ogun blustyduk aabm bni qradi doğdu sayfi bnuda eşim duydu tam gdiodu üzülme de bnde ckardm yüzüğü veren sonra buna biri sarldii kacalm ddi bnde sasrdm haliyle amamnkactk cookk zorlujk cktk onun anne snle tanismamza rağmen gtms kacnca babami arama kişi geri alin DİE ole böle derken ewlendik iste ya:))

Ayyy bayıldım :)) topu topuna bir kaç ay içinde hemen evlenmissiniz :)))) benimki biraz roman olur diğer arkadaslar da yazsin merak ediyorum yaa :)))
Daha neler neler cogunu atladım. .evlenmemize ramak kala ayrılıyoduk az kalsin Babam istemem Allah istemem falan:)) ben kimya ogretmenligi fakultesini kazandim evlenecegim diye gidemedim .kirikkaledeydi.babamda evlenmeyeceksin dedi..oyle ne zorluklar..neyseki kocişimi bırakmadım, Dedim bu evlenilecek .baba olucak adam kaçırırmiyim hiç.:KK66:

Bnm eşim teysemn köyünde otrydu. BN liseb1 e giderken tanistk. Önce arkds gbi knustj baya bi sonra internette görüntülu konustk bayya sonra bulustk baya yine knustk ama bn ondan cookk hoslasiyodumn oda afedersnz biraz piccti :) sonra çıkmaya basladik 5sene boyunca ayrl bars devam ettk askerden glnce baarstk normalde bn çok ilglenrkennartk bn ilgilenmez oldum kaçan kovalanrms yaa bu sefer o buna çok ilgi gösterdi derken bi sene sonra ewlnme teklifi etti ama çok komik bi ewlenme teklfydi .d sonra bnn ABM hc istendi bayaa ugrastk neyse istediler sozlendkten iki hafta sonra abim ve onun babasi sözü bozmak istediler tesadüf ogun blustyduk aabm bni qradi doğdu sayfi bnuda eşim duydu tam gdiodu üzülme de bnde ckardm yüzüğü veren sonra buna biri sarldii kacalm ddi bnde sasrdm haliyle amamnkactk cookk zorlujk cktk onun anne snle tanismamza rağmen gtms kacnca babami arama kişi geri alin DİE ole böle derken ewlendik iste ya:))
Kiz baya zorluk cekmissiniz

Aaaa şoklardayimmm :)) kaçarak mi evlendiniz kiizzz. Kiyamam ya nasil zorluklar cekmissinizdir Allah bilir

Daha neler neler cogunu atladım. .evlenmemize ramak kala ayrılıyoduk az kalsin Babam istemem Allah istemem falan:)) ben kimya ogretmenligi fakultesini kazandim evlenecegim diye gidemedim .kirikkaledeydi.babamda evlenmeyeceksin dedi..oyle ne zorluklar..neyseki kocişimi bırakmadım, Dedim bu evlenilecek .baba olucak adam kaçırırmiyim hiç.:KK66:

Oyy kiyamam yaa ne zorluklar çekilmiş emek var evliliğin içimde emek var ki değerini iyi bilelim vallah karşılıklı tabi

benim eşimle aramda 10 yaş var :) bunu basta söylemek istedim çünkü taa cocukluktan hayrandım ben ona yaklaşık 8 yasındaydım ziyarete gitmiştik orda görmüştüm ve hayran kalmıstım uzun boylu zayıf kara yağız bi delikanlı :) büyüdüm 18 oldum ama ona olan hayranlığım hep içimde kaldı ama o beni hiç farketmedi bende yaşım küçük dalga konusu olurum diye korkup söyleyemedim sürekli karşılasıyoduk meğer oda bana karsı ilgi duyuyomuş ama bu kız çok güzel sevgilisi vardır bana bakmaz diye söylememiş bana bende o aralar bi süs bi endam bi havaaa:)sonra ben dayanamayıp numarasını buldum ama hiç aramadım mesaj atmadım sonra ona bi şekilde numaramı vermeyi başardım baya uğrastım oyunlar çevirdim kafaya koymuştum daha baska çıkar yolu yoktu bu işin ben bu adamın karısı olacaktım... ve ilk mesaj ondan geldi- benimle evlenirmisin? :21::KK76::KK76::KK76::KK76: ben tabi o gazla açtım bi roman havası bi güzel döktürdüm yanımdada kuzenim bi kaç gün sonra buluştuk ve o günü hiçbirseye değişmem simdi diyorum ki iyi ki uğraşıp onu ağıma düşürmüşüm onu, karısı olarak mutlu etme hakkına sahip olabilmek benim için dünyanın en güzel şeyi o bana rabbimin verdiği en güzel en kıymetli nimet.... eşimden sonraki en güzel nimette evladımız olacak inşallah rabbim verirse.... işte böyle benim sayemde oldu aslında çoğu sey rabbim müsade etti simdi de sürekli çok peşimden koşmuşsun o yüzden evlendim yüreğim acıdı cümlelerini sık sık duyuyorum ukala kocamdan :KK15::KK70::KK70::KK70:

Sende yazsana yavrucugummm:KK66:
benim eşimle aramda 10 yaş var :) bunu basta söylemek istedim çünkü taa cocukluktan hayrandım ben ona yaklaşık 8 yasındaydım ziyarete gitmiştik orda görmüştüm ve hayran kalmıstım uzun boylu zayıf kara yağız bi delikanlı :) büyüdüm 18 oldum ama ona olan hayranlığım hep içimde kaldı ama o beni hiç farketmedi bende yaşım küçük dalga konusu olurum diye korkup söyleyemedim sürekli karşılasıyoduk meğer oda bana karsı ilgi duyuyomuş ama bu kız çok güzel sevgilisi vardır bana bakmaz diye söylememiş bana bende o aralar bi süs bi endam bi havaaa:)sonra ben dayanamayıp numarasını buldum ama hiç aramadım mesaj atmadım sonra ona bi şekilde numaramı vermeyi başardım baya uğrastım oyunlar çevirdim kafaya koymuştum daha baska çıkar yolu yoktu bu işin ben bu adamın karısı olacaktım... ve ilk mesaj ondan geldi- benimle evlenirmisin? :21::KK76::KK76::KK76::KK76: ben tabi o gazla açtım bi roman havası bi güzel döktürdüm yanımdada kuzenim bi kaç gün sonra buluştuk ve o günü hiçbirseye değişmem simdi diyorum ki iyi ki uğraşıp onu ağıma düşürmüşüm onu, karısı olarak mutlu etme hakkına sahip olabilmek benim için dünyanın en güzel şeyi o bana rabbimin verdiği en güzel en kıymetli nimet.... eşimden sonraki en güzel nimette evladımız olacak inşallah rabbim verirse.... işte böyle benim sayemde oldu aslında çoğu sey rabbim müsade etti simdi de sürekli çok peşimden koşmuşsun o yüzden evlendim yüreğim acıdı cümlelerini sık sık duyuyorum ukala kocamdan :KK15::KK70::KK70::KK70:

Kızlar esinizle tanışma hikayelerinizi uzunca tek bi msj da yazın cooook merak ediyorum :)))
Buraya isimler etiketlicem unttuklarim da yazsın. :))

Ysminn Ysminn
ElifAhsen02 ElifAhsen02
firdevscansu firdevscansu
H Heidi000
@bebem-1221
TospaAnnesi TospaAnnesi
mormenekse0101 mormenekse0101
nazarnur nazarnur
didem2020 didem2020
bebegim54 bebegim54
@nurdan92
berre7149 berre7149
zozan30 zozan30

Duzenleme

Okurken ki surat ifademi gormen lazim içim bi hoş oldu tebrik ediyorum seni Aşkın için oyun çevirmek ağına düşürdüğün için şükredip sevinmek... Gerçekten çok tebrik ediyorum seni Allahım mutlulugunuzu bozmasin inşallah :)

Back