- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Kizzaarr ne yimeknyaptiniz kocislerinize ????
Benim kocis gece 11 de gelecek :) tok gelsin mümkünse :))))))) zaten kilolu gece bide yemek yemesin tontisim :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizzaarr ne yimeknyaptiniz kocislerinize ????
Sende yazsana yavrucugummmKızlar esinizle tanışma hikayelerinizi uzunca tek bi msj da yazın cooook merak ediyorum :)))
Buraya isimler etiketlicem unttuklarim da yazsın. :))
Ysminn
ElifAhsen02
firdevscansu
H Heidi000
@bebem-1221
TospaAnnesi
mormenekse0101
nazarnur
didem2020
bebegim54
@nurdan92
berre7149
zozan30
Duzenleme
dogru yer bnce cnm ben hep olayim o zaman:)
Sende yazsana yavrucugummm
Ya bende 26 yasindayim sanssiz bir gebelikgecirdim 8 aydir korunmuyorum ama her ay hayal kirikligi cok bunaldim artikSende yazsana
Daha neler neler cogunu atladım. .evlenmemize ramak kala ayrılıyoduk az kalsin Babam istemem Allah istemem falan:)) ben kimya ogretmenligi fakultesini kazandim evlenecegim diye gidemedim .kirikkaledeydi.babamda evlenmeyeceksin dedi..oyle ne zorluklar..neyseki kocişimi bırakmadım, Dedim bu evlenilecek .baba olucak adam kaçırırmiyim hiç.Ayyy bayıldım :)) topu topuna bir kaç ay içinde hemen evlenmissiniz :)))) benimki biraz roman olur diğer arkadaslar da yazsin merak ediyorum yaa :)))
Kiz baya zorluk cekmissinizBnm eşim teysemn köyünde otrydu. BN liseb1 e giderken tanistk. Önce arkds gbi knustj baya bi sonra internette görüntülu konustk bayya sonra bulustk baya yine knustk ama bn ondan cookk hoslasiyodumn oda afedersnz biraz piccti :) sonra çıkmaya basladik 5sene boyunca ayrl bars devam ettk askerden glnce baarstk normalde bn çok ilglenrkennartk bn ilgilenmez oldum kaçan kovalanrms yaa bu sefer o buna çok ilgi gösterdi derken bi sene sonra ewlnme teklifi etti ama çok komik bi ewlenme teklfydi .d sonra bnn ABM hc istendi bayaa ugrastk neyse istediler sozlendkten iki hafta sonra abim ve onun babasi sözü bozmak istediler tesadüf ogun blustyduk aabm bni qradi doğdu sayfi bnuda eşim duydu tam gdiodu üzülme de bnde ckardm yüzüğü veren sonra buna biri sarldii kacalm ddi bnde sasrdm haliyle amamnkactk cookk zorlujk cktk onun anne snle tanismamza rağmen gtms kacnca babami arama kişi geri alin DİE ole böle derken ewlendik iste ya:))
Bnm eşim teysemn köyünde otrydu. BN liseb1 e giderken tanistk. Önce arkds gbi knustj baya bi sonra internette görüntülu konustk bayya sonra bulustk baya yine knustk ama bn ondan cookk hoslasiyodumn oda afedersnz biraz piccti :) sonra çıkmaya basladik 5sene boyunca ayrl bars devam ettk askerden glnce baarstk normalde bn çok ilglenrkennartk bn ilgilenmez oldum kaçan kovalanrms yaa bu sefer o buna çok ilgi gösterdi derken bi sene sonra ewlnme teklifi etti ama çok komik bi ewlenme teklfydi .d sonra bnn ABM hc istendi bayaa ugrastk neyse istediler sozlendkten iki hafta sonra abim ve onun babasi sözü bozmak istediler tesadüf ogun blustyduk aabm bni qradi doğdu sayfi bnuda eşim duydu tam gdiodu üzülme de bnde ckardm yüzüğü veren sonra buna biri sarldii kacalm ddi bnde sasrdm haliyle amamnkactk cookk zorlujk cktk onun anne snle tanismamza rağmen gtms kacnca babami arama kişi geri alin DİE ole böle derken ewlendik iste ya:))
Ya bende 26 yasindayim sanssiz bir gebelikgecirdim 8 aydir korunmuyorum ama her ay hayal kirikligi cok bunaldim artik
Daha neler neler cogunu atladım. .evlenmemize ramak kala ayrılıyoduk az kalsin Babam istemem Allah istemem falan:)) ben kimya ogretmenligi fakultesini kazandim evlenecegim diye gidemedim .kirikkaledeydi.babamda evlenmeyeceksin dedi..oyle ne zorluklar..neyseki kocişimi bırakmadım, Dedim bu evlenilecek .baba olucak adam kaçırırmiyim hiç.
benim eşimle aramda 10 yaş var :) bunu basta söylemek istedim çünkü taa cocukluktan hayrandım ben ona yaklaşık 8 yasındaydım ziyarete gitmiştik orda görmüştüm ve hayran kalmıstım uzun boylu zayıf kara yağız bi delikanlı :) büyüdüm 18 oldum ama ona olan hayranlığım hep içimde kaldı ama o beni hiç farketmedi bende yaşım küçük dalga konusu olurum diye korkup söyleyemedim sürekli karşılasıyoduk meğer oda bana karsı ilgi duyuyomuş ama bu kız çok güzel sevgilisi vardır bana bakmaz diye söylememiş bana bende o aralar bi süs bi endam bi havaaa:)sonra ben dayanamayıp numarasını buldum ama hiç aramadım mesaj atmadım sonra ona bi şekilde numaramı vermeyi başardım baya uğrastım oyunlar çevirdim kafaya koymuştum daha baska çıkar yolu yoktu bu işin ben bu adamın karısı olacaktım... ve ilk mesaj ondan geldi- benimle evlenirmisin? ben tabi o gazla açtım bi roman havası bi güzel döktürdüm yanımdada kuzenim bi kaç gün sonra buluştuk ve o günü hiçbirseye değişmem simdi diyorum ki iyi ki uğraşıp onu ağıma düşürmüşüm onu, karısı olarak mutlu etme hakkına sahip olabilmek benim için dünyanın en güzel şeyi o bana rabbimin verdiği en güzel en kıymetli nimet.... eşimden sonraki en güzel nimette evladımız olacak inşallah rabbim verirse.... işte böyle benim sayemde oldu aslında çoğu sey rabbim müsade etti simdi de sürekli çok peşimden koşmuşsun o yüzden evlendim yüreğim acıdı cümlelerini sık sık duyuyorum ukala kocamdanSende yazsana yavrucugummm
benim eşimle aramda 10 yaş var :) bunu basta söylemek istedim çünkü taa cocukluktan hayrandım ben ona yaklaşık 8 yasındaydım ziyarete gitmiştik orda görmüştüm ve hayran kalmıstım uzun boylu zayıf kara yağız bi delikanlı :) büyüdüm 18 oldum ama ona olan hayranlığım hep içimde kaldı ama o beni hiç farketmedi bende yaşım küçük dalga konusu olurum diye korkup söyleyemedim sürekli karşılasıyoduk meğer oda bana karsı ilgi duyuyomuş ama bu kız çok güzel sevgilisi vardır bana bakmaz diye söylememiş bana bende o aralar bi süs bi endam bi havaaa:)sonra ben dayanamayıp numarasını buldum ama hiç aramadım mesaj atmadım sonra ona bi şekilde numaramı vermeyi başardım baya uğrastım oyunlar çevirdim kafaya koymuştum daha baska çıkar yolu yoktu bu işin ben bu adamın karısı olacaktım... ve ilk mesaj ondan geldi- benimle evlenirmisin? ben tabi o gazla açtım bi roman havası bi güzel döktürdüm yanımdada kuzenim bi kaç gün sonra buluştuk ve o günü hiçbirseye değişmem simdi diyorum ki iyi ki uğraşıp onu ağıma düşürmüşüm onu, karısı olarak mutlu etme hakkına sahip olabilmek benim için dünyanın en güzel şeyi o bana rabbimin verdiği en güzel en kıymetli nimet.... eşimden sonraki en güzel nimette evladımız olacak inşallah rabbim verirse.... işte böyle benim sayemde oldu aslında çoğu sey rabbim müsade etti simdi de sürekli çok peşimden koşmuşsun o yüzden evlendim yüreğim acıdı cümlelerini sık sık duyuyorum ukala kocamdanKızlar esinizle tanışma hikayelerinizi uzunca tek bi msj da yazın cooook merak ediyorum :)))
Buraya isimler etiketlicem unttuklarim da yazsın. :))
Ysminn
ElifAhsen02
firdevscansu
H Heidi000
@bebem-1221
TospaAnnesi
mormenekse0101
nazarnur
didem2020
bebegim54
@nurdan92
berre7149
zozan30
Duzenleme
benim eşimle aramda 10 yaş var :) bunu basta söylemek istedim çünkü taa cocukluktan hayrandım ben ona yaklaşık 8 yasındaydım ziyarete gitmiştik orda görmüştüm ve hayran kalmıstım uzun boylu zayıf kara yağız bi delikanlı :) büyüdüm 18 oldum ama ona olan hayranlığım hep içimde kaldı ama o beni hiç farketmedi bende yaşım küçük dalga konusu olurum diye korkup söyleyemedim sürekli karşılasıyoduk meğer oda bana karsı ilgi duyuyomuş ama bu kız çok güzel sevgilisi vardır bana bakmaz diye söylememiş bana bende o aralar bi süs bi endam bi havaaa:)sonra ben dayanamayıp numarasını buldum ama hiç aramadım mesaj atmadım sonra ona bi şekilde numaramı vermeyi başardım baya uğrastım oyunlar çevirdim kafaya koymuştum daha baska çıkar yolu yoktu bu işin ben bu adamın karısı olacaktım... ve ilk mesaj ondan geldi- benimle evlenirmisin? ben tabi o gazla açtım bi roman havası bi güzel döktürdüm yanımdada kuzenim bi kaç gün sonra buluştuk ve o günü hiçbirseye değişmem simdi diyorum ki iyi ki uğraşıp onu ağıma düşürmüşüm onu, karısı olarak mutlu etme hakkına sahip olabilmek benim için dünyanın en güzel şeyi o bana rabbimin verdiği en güzel en kıymetli nimet.... eşimden sonraki en güzel nimette evladımız olacak inşallah rabbim verirse.... işte böyle benim sayemde oldu aslında çoğu sey rabbim müsade etti simdi de sürekli çok peşimden koşmuşsun o yüzden evlendim yüreğim acıdı cümlelerini sık sık duyuyorum ukala kocamdan