- 27 Ocak 2015
- 383
- 466
- 33
- 33
Anam ben çalışıyorum nasıl geleyimmmmmmutfakla oturma odasını temizledim camları sildim bugün de kollarım koptu kız insan bi yardıma gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam ben çalışıyorum nasıl geleyimmmmmmutfakla oturma odasını temizledim camları sildim bugün de kollarım koptu kız insan bi yardıma gelir
Gttim kuzm dktr yoktuhayırdır insallaahh kuzum doktor ne dedi
ne için gittin canm sen ?Gttim kuzm dktr yoktu
kolay gelsin kuzuummmmAnam ben çalışıyorum nasıl geleyimmmmm
gelecek o bebiş göbüşlerimiz dolacak biliyorum hissediyorum sende kırma umudunu sakınBebis icin cnm
ilk defamı gidiyorsun ?Bebis icin cnm
kolay gelsin kuzuummmm
Kontrol amacliilk defamı gidiyorsun ?
Canım adetin mi yaklaştı neden ağrıyor durup dururken ?İnş canım ama bu ağrılarla zorrr
Yok canım daha 11 gün var ya hiç böyle sılamazdi. Belimde kopuyor..Canım adetin mi yaklaştı neden ağrıyor durup dururken ?
Enfeksiyondan hep canm bencede. Bi kurtulsak eczaneden vajina temizleyici alacagimBenimde hep ağrır nedenini hic bilmiyorum :)
Bu arada ben hemşire ablama görüştüm geçen ayki gebelik testini gösterdim .sonra adetime 5 gün kala kanama oldu dedim.dusuk yapmissiniz dedi.test pozitif dedi.kimyasal gebelikten mis neymis(( ama kesin değil .moralim bozuk.Canım adetin mi yaklaştı neden ağrıyor durup dururken ?
Merhaba kızlar moralim bozuk bügün doktor a gittim klomen sonrasında 17 ml olmuş yumurtam ama kist varmış bide ya... doktor hanim bu sefer çatlatma iğnesi vermedi kist i büyütür diye bakalım hayırlısı... doktor uma söyledim prolaktin için tahlil yaptiralim dedik ve yüksek çıktı sınırda çıkmış hastaneyi arayıp ogrendik...
Sonra doktor bu sefer de olmazsa iğne tedavisine baslayacagiz dedi. Ama doktorun yanına girdiğimizde 3 dk ka durmuyoruz...
Pek açıklama falan yapmiyo özel hastane bide düşünüyorum doktor u mu değiştirmeyi ama bu sefer devlet e gideceğim. Tan 9 aydır bu doktor a gidiyorum elde var 0 yani hiç bişe yok ya...