19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Hic bilmiyorum anakarayi. Yaa ne olur umutsuzluğa kapılmayın vallahi biliyorum en hayırlı zamanda hamile kalcaz bizde :)

Canım adetin mi yaklaştı neden ağrıyor durup dururken ?
Bu arada ben hemşire ablama görüştüm geçen ayki gebelik testini gösterdim .sonra adetime 5 gün kala kanama oldu dedim.dusuk yapmissiniz dedi.test pozitif dedi.kimyasal gebelikten mis neymis(( ama kesin değil .moralim bozuk.

Merhaba kızlar moralim bozuk bügün doktor a gittim klomen sonrasında 17 ml olmuş yumurtam ama kist varmış bide ya... doktor hanim bu sefer çatlatma iğnesi vermedi kist i büyütür diye bakalım hayırlısı... doktor uma söyledim prolaktin için tahlil yaptiralim dedik ve yüksek çıktı sınırda çıkmış hastaneyi arayıp ogrendik...
Sonra doktor bu sefer de olmazsa iğne tedavisine baslayacagiz dedi. Ama doktorun yanına girdiğimizde 3 dk ka durmuyoruz...
Pek açıklama falan yapmiyo özel hastane bide düşünüyorum doktor u mu değiştirmeyi ama bu sefer devlet e gideceğim. Tan 9 aydır bu doktor a gidiyorum elde var 0 yani hiç bişe yok ya...

Merhaba canım. Benim şimdiye kadar gittiğim hastanelerin hepsi öyleydi ha devlet ha özel. Simdi gittiğim doktor o kadar yoğun olduğu halde her vasıtasıyla 15 dk fazla ilgileniyo iki odası var biri muayene biri de danışma odası hem üstümu çıkarıp belden yukarimi kontrol etti hemde alttan baktı coook ilgileniyordu numarasını falan da verdi basın skstiginda soru sormak için bile olsa arayın dedi bana da eşime de her turlu soru sordu. İstanbul daysaniz anadolu yakasında oneririm. Beykoz tarafında bi hastane özel. Ve doktora sadece bi kere muayene parası verdim 6 defa üst üste yumurta takibi yaptı hic para istemedi. İstese bile gözümüze gelmiyo artık vallah o kadar bos yere bos doktorlara para harcadikki. En azından bu ilgileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…