• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

merhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonuc :KK43: üzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım :KK43: sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki.
bence gec dollenme olabilir netten bi arastirip.bakin boyle degeri sonradan yukselenleei okumustum ins vardir bebis yaa :-)

Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250-300 gram karnabahar yaklaşık 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak beş-altı dakika kısık ateşte demlenir. Ilıyınca süzülür. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Her gün taze olarak hazırlanır. Bu uygulama şu şekildedir:

3 x 7U + 3A
7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama + 3 gün ara + 7 gün uygulama = Toplam 21 günlük uygulama

Saraçoğlunun sitesinde buldum canım.
Teşekkür ederim canm benim ..sen kullandım hic

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı üye olmadan baktım ki herkes burda birbirine destek oluyor bende aranıza katılmak istedim bu gibi durumlarda insan yakınlarına bile anlatamıyor çünkü beni hasta sanmasınlar beni kısır sanmasınlar diye şahsen ben öyleyim de.
21 yaşındayım izmirde yaşıyorum.8 aydır evliyim ve evlendiğim günden beri hiç korunmadık.son 3 ay adetlerim çok aşırı gecikti 25-30 gün kadar.ben ilk geciktiği ay izmirde olanlar bilir egepol hastanesi şükran hnıma gittim alttan muayene edip bi sorun olmadığını söyledi söktürücü verdi daha ben ilacı almadan hasta oldum gerçi :) diğer ay yine özel başka bir hastaneye gittim ama her gittiğimde ultrason ve kan tahlili dışında birşey yapmadığı için orayı da bıraktım.geçen ay ise çınarlı kadın doğum hastanesinde reşat bozokların adını duydum ve oraya gittim o muayene ettikten sonra yumurtalarımın geliştiğini ancak çatlamadığını buda pko olduğunu gösterir dedi.klomen verdi bittiğinin ertesi günü çağırdı ve baktı ki yumurta yok bile.3 gün sonra tekrar çağırdı yumurtanın biri gelişmeden çatlamiş ama 2 tane daha gelişen var bugün ilişki oolsun mutlaka sonra da adetini bekleyelim dedi.21inde adet görmem lazım şu an beklemedeyim biraz uzun oldu kusura bakmayın ama inaanın içimde kaldıkça sıkıntı oluyor benim gibi olanlar yada durumumla ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir.etkili olucak mı acaba bu ilaç :KK43: etkili olmazsa iğne vurucakmış ..ve ben istemiyorum hiç iğneyi hormon varmış içinde :KK43:
canım o gecikmeler psikilojik olabiliyo çok istediğin için biz birbimize neşe umut veriyoruz destek oluyoruz ve her ay yeni umut diyoruz sende aramıza katıldın artık sende bu umutsuzluktan kurtul ve her ay yeni bi umut de olacak hepimizin biliyorum kız rabbim hepimizin kucaklarını fazla fazla doldursun:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back