- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Gunaydın kızlar :) Varmı gelişmeler hamiş olan :)
Günaydın canimm :)) gelişmeleri bu gün bekliyoruz inşallah ilk haberi alcaz. Sende durumlar nasil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın kızlar :) Varmı gelişmeler hamiş olan :)
ben de evlendikten.sonra aldim.tiroid yuzunden.o.aralar cidden yumurtlamam bozulmistu simdi bir haftadir diyetteyim 2.5kilo vermisim hirs yaptim.eski kiloma donucem hamile kalmamada etki edecektir eminimEvt canım kilo çok etkiliyo. 57 kilo oldum simdi 2 kilo da verip ayni kiloda kalayim istiyorm
Bende agrı var biraz gogus hassasiyeti var iki gun arayla test yaptım pazartesi ve dun silik bile degil hic cizgi yokGünaydın canimm :)) gelişmeleri bu gün bekliyoruz inşallah ilk haberi alcaz. Sende durumlar nasil :)
Ben evlendikten sonra 16 kilo aldım evde oturmaktan ((((ben de evlendikten.sonra aldim.tiroid yuzunden.o.aralar cidden yumurtlamam bozulmistu simdi bir haftadir diyetteyim 2.5kilo vermisim hirs yaptim.eski kiloma donucem hamile kalmamada etki edecektir eminim
ben de evlendikten.sonra aldim.tiroid yuzunden.o.aralar cidden yumurtlamam bozulmistu simdi bir haftadir diyetteyim 2.5kilo vermisim hirs yaptim.eski kiloma donucem hamile kalmamada etki edecektir eminim
Bende agrı var biraz gogus hassasiyeti var iki gun arayla test yaptım pazartesi ve dun silik bile degil hic cizgi yok
Batım geliyor sanırım yarın Ama Allahtan umıt kesilmez.
Bu ay 3 kutu antibiyotik bitirdim vajina icine kremler surdum enfeksiyon vardı cok sukur bitti ilaclarım drumu arayacagım :)
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı üye olmadan baktım ki herkes burda birbirine destek oluyor bende aranıza katılmak istedim bu gibi durumlarda insan yakınlarına bile anlatamıyor çünkü beni hasta sanmasınlar beni kısır sanmasınlar diye şahsen ben öyleyim de.
21 yaşındayım izmirde yaşıyorum.8 aydır evliyim ve evlendiğim günden beri hiç korunmadık.son 3 ay adetlerim çok aşırı gecikti 25-30 gün kadar.ben ilk geciktiği ay izmirde olanlar bilir egepol hastanesi şükran hnıma gittim alttan muayene edip bi sorun olmadığını söyledi söktürücü verdi daha ben ilacı almadan hasta oldum gerçi :) diğer ay yine özel başka bir hastaneye gittim ama her gittiğimde ultrason ve kan tahlili dışında birşey yapmadığı için orayı da bıraktım.geçen ay ise çınarlı kadın doğum hastanesinde reşat bozokların adını duydum ve oraya gittim o muayene ettikten sonra yumurtalarımın geliştiğini ancak çatlamadığını buda pko olduğunu gösterir dedi.klomen verdi bittiğinin ertesi günü çağırdı ve baktı ki yumurta yok bile.3 gün sonra tekrar çağırdı yumurtanın biri gelişmeden çatlamiş ama 2 tane daha gelişen var bugün ilişki oolsun mutlaka sonra da adetini bekleyelim dedi.21inde adet görmem lazım şu an beklemedeyim biraz uzun oldu kusura bakmayın ama inaanın içimde kaldıkça sıkıntı oluyor benim gibi olanlar yada durumumla ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir.etkili olucak mı acaba bu ilaç etkili olmazsa iğne vurucakmış ..ve ben istemiyorum hiç iğneyi hormon varmış içinde
Fitilim yok canım vajinismus tedavisi gordum onun kremleri bepantolle este krem :))Hahaha :)))) kizzz bende mantar tedavisi görüyorum yine iltihap falanda varmış anaam kremlerdir fitillerdir ilaçlardır bi hal oldum yeminle bu ay olacağı varsa da olmaz :))))))) fitiller engel oluyo diye biliyorum.
on kilo aldim bende :'(Ben evlendikten sonra 16 kilo aldım evde oturmaktan ((((
bende 10 kilo aldım veermeye başladım ama sizce buda etkilimidir yumurta gelişiminde :/on kilo aldim bende :'(
Merhaba kızlar ben bu enfeksiyonu nasıl yeneceğim bilemiyorum yaaa gene kasık ağrım başladı.
Merhaba kızlar ben bu enfeksiyonu nasıl yeneceğim bilemiyorum yaaa gene kasık ağrım başladı.
kesinlikle etkili ben kilo aldiktan sonra adetim duzensizlesti simdi vermeye basladim bende adetlerim duzenli sukur ben bi kez hamile kaldim ozamanda dukan diyeti yapmistim protein beslenmistim sadece proteinde ymurta kalitesinde etkiliymisbende 10 kilo aldım veermeye başladım ama sizce buda etkilimidir yumurta gelişiminde :/
öylemi canim sevinirim teşekkür ederim bat geçti 10 mayisti hala olmadim bekliyorum korunmasaydim direk test yapardimGünaydın canimmm Bat tarihin ne zaman :)) seni de istatiklerime alicam:))))
@firdevscansu canım yaaa hayırlı haberlerle gel inşallah yaaa gel de sevinelim :)
Ysminn sende mi benim gibisin :)))) vallah kokusunu almadan gözümu bile kirpmam yastığına sarılıp yattım bu gece daha uç gece yok eşim
E ecemmm32 canım ya nerden vardı bu kanıya ? Ne yaptı da yumurtadaki değeri öğrendi? Öyle bi saçmalık olmaz olmama ihtimali gibi birşey. Bi abla vardı bi yumurtası ameliyatla alindi tek yumurtası vardı doktor ona demişti bu yumurtanı da olabilirim yumurtlamiyosun ve kotu bi hastalıktan bahsetmişti uç ay sonra hamile kaldı yani doktor çocuk ihtimalini bıraktı artik sağlığını düşündü hiiic ummadığı halde hamile
merhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonuc üzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki.