19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bana da doktor iki kutu Klomen hap verdi 5 günde bitince gel iğne yazcam dedi hayırlısı olsun hepiniz icin

Selam kızlar uzun zamandır yoktum. Kendıme 3 ay kadar dinlenme vermiştim. Neler oldu kimler hamile kaldı? Merak ediyorum..

Klomen kullandım iki kutu doktorum yumurtaliklarimin düzene girdigini söyledi bi tane iğne verdi yumurta çatlama iğnesi 3 ay içinde hamile kalabilirsin kalmazsa ağustosta esinle gel eşine bakcaz dedi inşallah Rabbim isteyen ama hakeden herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah arkadaşlar bana doktor böyle söyledigi zmn bile kendimi hamile gibi hissettim çok değişik bir duyguymus degisik bi ruh hali içindeyim anlatılmaz..

Konuyu görünce yazmak istedim, ben de 21 yasındayım, nisanlıyım, erken yasta anne olmak istiyorum
Allah herkese hayırlı, tatlıs evlatlar versin insallah arkadaslar, umudunuzu tüketmeyin üstüne üstüne gidin allahın izniyle kazanan sizler olacaksınız :emir_bebek:

Ben iğnemi oldum ve ara ara kasiklarimda ağrı oluyor bazen de iğne batarmis gibi bi ağrı oldu bugün ara ara akıntı da Afedersiniz uzayan şeffaf bi akıntıydi zaten şu an normalde de yumurtlama dönemindeyim zaten normalde 15 gün sonra adet olmam gerekiyo olmazsam test yaptircam bakalım hayırlısı inşallah

Bende 5.yila giricez aralıkta evliyim
Korunmuyoruz hiç hamile kalmadım
Basta gün denk gelmiyor (yumurtacatlamasi) diye dusunuyordum
Ve cocukta dusunmuyorduk 28yasindayiz suan artık olsun istiyoruz ama gene gun belirlemiyoruz
En son 13mart adet oldum 2ay oldu hala olmadım kan testi yaptirdim 0 çıktı
Ara ara sancim oluyor karnimda goguslerim büyüdü farkediyorum ustune yatamiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum ama test sonucu 0
Yarın tekrar doktora gidicem aklim karmakarışık :KK61::KK61::KK61:

Bende 5.yila giricez aralıkta evliyim
Korunmuyoruz hiç hamile kalmadım
Basta gün denk gelmiyor (yumurtacatlamasi) diye dusunuyordum
Ve cocukta dusunmuyorduk 28yasindayiz suan artık olsun istiyoruz ama gene gun belirlemiyoruz
En son 13mart adet oldum 2ay oldu hala olmadım kan testi yaptirdim 0 çıktı
Ara ara sancim oluyor karnimda goguslerim büyüdü farkediyorum ustune yatamiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum ama test sonucu 0
Yarın tekrar doktora gidicem aklim karmakarışık :KK61::KK61::KK61:
Cnm hosgeldn rabbm isini kokaylatrsinnn insallahh olucakkk :KK76::KK76:

Slm kızlar ben yeni üye oldum ama uzUn zamandır takip ediyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş bende ikinci evliliğimi yaptım ilk evliliğim de 2 yıl sonra hamile kaldım ve düşük ile soniclandi uç yil olmadi ayrıldım başka sebepten ikinci evliliğimi 8 ay oldu ve doğru kişi olduğu için acele ediyorum incir kurunu duydum ve bu ay başladım inş bu ay olur ve inş isteyen herkesin

Araştirma yaptirdiniz mi peki ? Benim de 2. Gelebiliğim 1 hafta once sonlandi.. 2. Kez kurtaj oldum... Arastirma yapmadan tekrar hamile kalmak istemiyorum....
Doktorumun yonlendirmesiyle tibbi genetik bolumune gittik esimle ikimizin kanlari alindi butun genetik arastirmalar yapildi benden ayrica fazladan kan alip kan pihtilasmasi var mi diyede bakildi . Genetik tahlillerde bi sorun cikmadi ama bende hafif bi kan pihtilasmasi cikti . Kan pihtilasmasi sebebiyle anne karninda yeterince beslenemediginden kalbi duruyormus malesef . Arastirma hastanelerinde tibbi genetik bolumu var mutlaka gidin baktirin iciniz rahat olsun

Merhaba kizlar 19yasinda evlendim suan 23yasindayim 3kere dusuk yaptim ve suan yasayan bi cocugum yok insallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder

Selam kizlar bende 19la evlendim suan 21 yasindayim yurt disinda yasiyorum iki gebelik gecirdim ilki bos gebelikdi kürtaj olmak zorunda kaldim 1 ay sonra yine hamile kaldim onunda 2 aylikken kalbi durdu eylül 2015 de kürtaj oldum onun üzerine arastirma yapdirdim özel türkiyeye doktora geldim kanphtilasmam varmis o yüzden ölmüs bebegim baya ara koydum vucud kendine gelsin diye simdide 3 aydir deniyoruz tutmiyor bi türlü bide ilk deneme ayimda 1 ay gecikme yasadim ikinci ayimda 1 hafta bu ayda 2 gün normalde adetlerim düzenlidir ve her iki hamileligimde ilk seferde tutmusdu anlamdim gitti :)

Selam kizlar bende 19la evlendim suan 21 yasindayim yurt disinda yasiyorum iki gebelik gecirdim ilki bos gebelikdi kürtaj olmak zorunda kaldim 1 ay sonra yine hamile kaldim onunda 2 aylikken kalbi durdu eylül 2015 de kürtaj oldum onun üzerine arastirma yapdirdim özel türkiyeye doktora geldim kanphtilasmam varmis o yüzden ölmüs bebegim baya ara koydum vucud kendine gelsin diye simdide 3 aydir deniyoruz tutmiyor bi türlü bide ilk deneme ayimda 1 ay gecikme yasadim ikinci ayimda 1 hafta bu ayda 2 gün normalde adetlerim düzenlidir ve her iki hamileligimde ilk seferde tutmusdu anlamdim gitti :)

Inşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip eder Allahım...
Bende 20 yaşinda evlendim ama 1 yil korundum... 1 hafta önce 2. kez kürtaj oldum... Birinci kurtajimdan sonra hemen hamile kaldim... Ama yine olmadi...çok fazla düşünmemeye çaliş... Olur inşallah yakında...

Inşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip eder Allahım...
Bende 20 yaşinda evlendim ama 1 yil korundum... 1 hafta önce 2. kez kürtaj oldum... Birinci kurtajimdan sonra hemen hamile kaldim... Ama yine olmadi...çok fazla düşünmemeye çaliş... Olur inşallah yakında...

Aynen canm bende ilk 1 yil korundum durumuz ayni insallah :)

Merhaba kızlar bende yen i geldim 23 yaşındayım pco olduğunu 1 ay önce öğrendim korunmayı 3 ay önce bıraktık, 2 yıldır evliyiz klomen kullanıyorum,
Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

yeni-bayram-mesajlari-2015.gif

Merhaba kızlar bende yen i geldim 23 yaşındayım pco olduğunu 1 ay önce öğrendim korunmayı 3 ay önce bıraktık, 2 yıldır evliyiz klomen kullanıyorum,
Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım ilk evlendiğimde adetim geciktiği için doktora gittim pco olduğumu söyledi yeni evli olduğum için çocuk düşünmek için erkendi doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor adetimin ilk gününe kadar ara vermemi zaten hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi ve adetimin ilk gününü beklerken hamile kaldım Oysa ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm tedavi görmeden çocuk sahibi olamıycam diye tedavi gözünü korkutmasın

Canım ilk evlendiğimde adetim geciktiği için doktora gittim pco olduğumu söyledi yeni evli olduğum için çocuk düşünmek için erkendi doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor adetimin ilk gününe kadar ara vermemi zaten hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi ve adetimin ilk gününü beklerken hamile kaldım Oysa ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm tedavi görmeden çocuk sahibi olamıycam diye tedavi gözünü korkutmasın
Yaa ne güzell:) benim d.kontrol hapını kullandığımda hiç adet düzensizliğim olmamıştı bırakınca 3.ayda çıktı ben beklemek istemiyorum daha olmaz diye korkuyorum pco ile hamilelik zor diyorlar bu ay 2 klomen kullanışım Raabim hayrlısını versin canım

X