Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hosgeldn rabbm isini kokaylatrsinnn insallahh olucakkkBende 5.yila giricez aralıkta evliyim
Korunmuyoruz hiç hamile kalmadım
Basta gün denk gelmiyor (yumurtacatlamasi) diye dusunuyordum
Ve cocukta dusunmuyorduk 28yasindayiz suan artık olsun istiyoruz ama gene gun belirlemiyoruz
En son 13mart adet oldum 2ay oldu hala olmadım kan testi yaptirdim 0 çıktı
Ara ara sancim oluyor karnimda goguslerim büyüdü farkediyorum ustune yatamiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum ama test sonucu 0
Yarın tekrar doktora gidicem aklim karmakarışık
Araştirma yaptirdiniz mi peki ? Benim de 2. Gelebiliğim 1 hafta once sonlandi.. 2. Kez kurtaj oldum... Arastirma yapmadan tekrar hamile kalmak istemiyorum....Keske .. Yok canim 7ay once kurtaj oldum ikinci gebeligimdi sonlandi :-( yedi aydirda korunmuyoruz ama olmadi
Doktorumun yonlendirmesiyle tibbi genetik bolumune gittik esimle ikimizin kanlari alindi butun genetik arastirmalar yapildi benden ayrica fazladan kan alip kan pihtilasmasi var mi diyede bakildi . Genetik tahlillerde bi sorun cikmadi ama bende hafif bi kan pihtilasmasi cikti . Kan pihtilasmasi sebebiyle anne karninda yeterince beslenemediginden kalbi duruyormus malesef . Arastirma hastanelerinde tibbi genetik bolumu var mutlaka gidin baktirin iciniz rahat olsunAraştirma yaptirdiniz mi peki ? Benim de 2. Gelebiliğim 1 hafta once sonlandi.. 2. Kez kurtaj oldum... Arastirma yapmadan tekrar hamile kalmak istemiyorum....
Selam kizlar bende 19la evlendim suan 21 yasindayim yurt disinda yasiyorum iki gebelik gecirdim ilki bos gebelikdi kürtaj olmak zorunda kaldim 1 ay sonra yine hamile kaldim onunda 2 aylikken kalbi durdu eylül 2015 de kürtaj oldum onun üzerine arastirma yapdirdim özel türkiyeye doktora geldim kanphtilasmam varmis o yüzden ölmüs bebegim baya ara koydum vucud kendine gelsin diye simdide 3 aydir deniyoruz tutmiyor bi türlü bide ilk deneme ayimda 1 ay gecikme yasadim ikinci ayimda 1 hafta bu ayda 2 gün normalde adetlerim düzenlidir ve her iki hamileligimde ilk seferde tutmusdu anlamdim gitti :)
Inşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip eder Allahım...
Bende 20 yaşinda evlendim ama 1 yil korundum... 1 hafta önce 2. kez kürtaj oldum... Birinci kurtajimdan sonra hemen hamile kaldim... Ama yine olmadi...çok fazla düşünmemeye çaliş... Olur inşallah yakında...
Aynen canm bende ilk 1 yil korundum durumuz ayni insallah :)
Canım ilk evlendiğimde adetim geciktiği için doktora gittim pco olduğumu söyledi yeni evli olduğum için çocuk düşünmek için erkendi doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor adetimin ilk gününe kadar ara vermemi zaten hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi ve adetimin ilk gününü beklerken hamile kaldım Oysa ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm tedavi görmeden çocuk sahibi olamıycam diye tedavi gözünü korkutmasınMerhaba kızlar bende yen i geldim 23 yaşındayım pco olduğunu 1 ay önce öğrendim korunmayı 3 ay önce bıraktık, 2 yıldır evliyiz klomen kullanıyorum,
Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yaa ne güzell:) benim d.kontrol hapını kullandığımda hiç adet düzensizliğim olmamıştı bırakınca 3.ayda çıktı ben beklemek istemiyorum daha olmaz diye korkuyorum pco ile hamilelik zor diyorlar bu ay 2 klomen kullanışım Raabim hayrlısını versin canımCanım ilk evlendiğimde adetim geciktiği için doktora gittim pco olduğumu söyledi yeni evli olduğum için çocuk düşünmek için erkendi doğum kontrol hapı kullanıyodum doktor adetimin ilk gününe kadar ara vermemi zaten hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi ve adetimin ilk gününü beklerken hamile kaldım Oysa ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm tedavi görmeden çocuk sahibi olamıycam diye tedavi gözünü korkutmasın