Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide rahmin dışındaydı. Ama bence miyomu küçültecek bir şeyler dene. Sezeryan gibi ameliyat olacaksın sonuçta. Kanama falan yapıyor mu sende?rahmin dışındaymış sübseröz miyom. doktor bunla hamilelik olmaz dedi
Benim miyomum da rahmin dışındaydı. Ameliyatım iyi geçti. Doktor estetik dikiş yaptı ama izi geçmedi. Soğuk günlerde sızlıyor. Her sezeryan olan kadında söyler ya dikişlerim sızlıyor diye.Benimkide rahmin dışındaydı. Ama bence miyomu küçültecek bir şeyler dene. Sezeryan gibi ameliyat olacaksın sonuçta. Kanama falan yapıyor mu sende?
Hakkında hayırlısı inşallah. Allah şifa versin. Gebelikle miyom ameliyatının bir alakası yok. Ama ben hala soğan kürünü denemenden yanayım. 2 cm küçülme olsa 6 cm e düşse vajinal yoldan miyomu alır doktor. Bana öyle söylemişti. Benim ameliyatımı da Prof yaptı. Bekardım ve rahim alınma ihtimali vardı %1ne zaman bebek sahibi olabilirsin. doktorun ne diyor. bende kanama çok olmuyor. ağrılı adetlerim oluyor. üç aylık evliyim evliliğimin ikinci ayında öğrendim tesadfen... kaç doktora giittim inanamazsın bir ay içinde ama hepsi aynı şeyi söylüyor.. en son izmirde dokuz eylülde bi prof a gittik o da ameliyat dedi. dilimiz tutuldu artık tamam dedik. bebek olsun istiyruz. Allah büyük bakalım ne olacak..
gecmis olsun cnm.insallah kurtulursun kolayca.ne zaman bebek sahibi olabilirsin. doktorun ne diyor. bende kanama çok olmuyor. ağrılı adetlerim oluyor. üç aylık evliyim evliliğimin ikinci ayında öğrendim tesadfen... kaç doktora giittim inanamazsın bir ay içinde ama hepsi aynı şeyi söylüyor.. en son izmirde dokuz eylülde bi prof a gittik o da ameliyat dedi. dilimiz tutuldu artık tamam dedik. bebek olsun istiyruz. Allah büyük bakalım ne olacak..
ogrenip sana soyleyeyim cnm .insallah yolunda gider hersey.ay canım teşekkür ederim. valla bu ara iyi ne duysam bana iyi geliyor. izmirde örnek köydeyiz. yeni sayılırız izmir de.. ömer erbil doğan hocayı tanıyor muusnuz iyi midir peki. dayının kızlarının doktoru belki odur.
Bende de vardı canım su an hamileyim hiç bir sorun olmadı çok şükür tabi tedavi için aylık gidiyordumYumurtalık kisti sağda 5 solda3 cm hamileliğe engelmi ve vajinal enfeksiyon adet duzensizligimde var
cnm kuzenime ulasamadim ama kardesim konusmus.inşaAllah. Allah razı olsun herkesden.. Allah yardımcımız olsun. hepimiz anne oluruz dediğin gibi inşaALLAH Allahın izniylee.. izmir çok güzel gerçekten..
Tedavi icin gittim ve bir ar kullanmm icin bir ilac verdi sonra baska tedavi uygulamadıBende de vardı canım su an hamileyim hiç bir sorun olmadı çok şükür tabi tedavi için aylık gidiyordum
Esim 30 yasinda o cok istiyo gec yasta baba olmk istemiyorum diyocnm cok erken daha 18 yasindasin galiba.acele etme tadini cikar ilk aylar esinle birbirinizi taniyin.
RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN.insallah bizim kadar beklemezsin.6 yili devirdik .bakalim hersey nasip...