• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Benimkide rahmin dışındaydı. Ama bence miyomu küçültecek bir şeyler dene. Sezeryan gibi ameliyat olacaksın sonuçta. Kanama falan yapıyor mu sende?
Benim miyomum da rahmin dışındaydı. Ameliyatım iyi geçti. Doktor estetik dikiş yaptı ama izi geçmedi. Soğuk günlerde sızlıyor. Her sezeryan olan kadında söyler ya dikişlerim sızlıyor diye.

ne zaman bebek sahibi olabilirsin. doktorun ne diyor. bende kanama çok olmuyor. ağrılı adetlerim oluyor. üç aylık evliyim evliliğimin ikinci ayında öğrendim tesadfen... kaç doktora giittim inanamazsın bir ay içinde ama hepsi aynı şeyi söylüyor.. en son izmirde dokuz eylülde bi prof a gittik o da ameliyat dedi. dilimiz tutuldu artık tamam dedik. bebek olsun istiyruz. Allah büyük bakalım ne olacak..

ne zaman bebek sahibi olabilirsin. doktorun ne diyor. bende kanama çok olmuyor. ağrılı adetlerim oluyor. üç aylık evliyim evliliğimin ikinci ayında öğrendim tesadfen... kaç doktora giittim inanamazsın bir ay içinde ama hepsi aynı şeyi söylüyor.. en son izmirde dokuz eylülde bi prof a gittik o da ameliyat dedi. dilimiz tutuldu artık tamam dedik. bebek olsun istiyruz. Allah büyük bakalım ne olacak..
Hakkında hayırlısı inşallah. Allah şifa versin. Gebelikle miyom ameliyatının bir alakası yok. Ama ben hala soğan kürünü denemenden yanayım. 2 cm küçülme olsa 6 cm e düşse vajinal yoldan miyomu alır doktor. Bana öyle söylemişti. Benim ameliyatımı da Prof yaptı. Bekardım ve rahim alınma ihtimali vardı %1
Sende de aynı ihtimal vardır. Doktorlar çok kolay ameliyat diyebiliyorlar.

haklısın canım Allah razı olsun inşaAllah hayırlı bebeklerimiz olur. dua edin benim için de. ben herkes için ediyorum çok zor bir hastalık insanın psikolojısını bpzyor nasıl olur ne olur derken iyice çöküyo insan. Allah byüük o neyi nasip ederse o olacak. bana tevekkül etmek düşüyor. inşaALLAH ŞİFAMIZI buluruz...

Adetin 8 gün gecikti hayirlisi yumurtaliklari yavaş calisip ilaç tedavisi olmadan hamile kalan varmi aramizda

gecmis olsun cnm.insallah kurtulursun kolayca.
vesile olur bebegine kavusursun bu sayede.insallahh...
izmirin neresindesin? ben izmirde dogup buyudum.evlenip yurtdisina geldim.
dayimin iki kizi izmirde tup bebekle hamile kaldilar.nasip olsa bende gelip denemek istiyorum.
dokuz eylule gittiler sanirim.cok iyi doktorlari var diyorlar.sende guven dktruna bence.

ay canım teşekkür ederim. valla bu ara iyi ne duysam bana iyi geliyor. izmirde örnek köydeyiz. yeni sayılırız izmir de.. ömer erbil doğan hocayı tanıyor muusnuz iyi midir peki. dayının kızlarının doktoru belki odur.

ay canım teşekkür ederim. valla bu ara iyi ne duysam bana iyi geliyor. izmirde örnek köydeyiz. yeni sayılırız izmir de.. ömer erbil doğan hocayı tanıyor muusnuz iyi midir peki. dayının kızlarının doktoru belki odur.
ogrenip sana soyleyeyim cnm .insallah yolunda gider hersey.
rahat ol.RABBIM ZAMANINi BELIRLEMISTIR.
elimizden ne gelirse yapalim.gerisi ona kalmis.olucak insallah hayirlisiyla anne olucaz bizlerde...
((ben camlikta yasadim .izmiri cok severim.konak deniz, vapur, simit ohhh misss)))

inşaAllah. Allah razı olsun herkesden.. Allah yardımcımız olsun. hepimiz anne oluruz dediğin gibi inşaALLAH Allahın izniylee.. izmir çok güzel gerçekten..:KK66:
cnm kuzenime ulasamadim ama kardesim konusmus.
gittigi hastane ege universitesiymis.tup bebek bolumunden cok memnunmus.
1 oglu var suan .abalasida ayni hastaneden ilk tup bebekte hamile kaldi.kizi olucak.
sen ameliyat oncesi o hastanedeki uzmanlarada gorun istersen.insallah sifani kolayca bulursun.

GURBET KUSU GURBET KUSU teşekkür ederim canım inşaAllahhh Allah razı olsun hepinizdenn. Hakkınızı helal edin. dualarınızı eksik etmeyin. ameliyat içn sayılı günlerim kaldı. Allaha emanet olunn..

Arkadaslar herkese geçmiş olsun bana da geçen ay çikolata kisti teşhisi konuldu ca 125 e bakıldı adetin 3 cu gunu 61 çıkmıştı 4 cu gün 54 e inmiş ve 5 ci gün 43 e inmiştir ve doktor ultrasonda da baktı çikolata kisti dedi desolett verdi kistim 3 cm benim sorum doğum kontrol hapları kasik agrisi yapar mi

Back