- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
peki bizdeki sag taraf niye 3 yumosla gebelik olusturmuyor anlayamiyom yaaaEvet cnm benimde sol da bir tane oldu bu ay oda 12mm ufak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bizdeki sag taraf niye 3 yumosla gebelik olusturmuyor anlayamiyom yaaaEvet cnm benimde sol da bir tane oldu bu ay oda 12mm ufak...
tadini cikar cnm o aylara geri donmek istiycegin gunlerde gelicek bizim gibi.Bende 7 aylık evliyim. Hala beklemedeyizzz.
cnm cok erken daha 18 yasindasin galiba.acele etme tadini cikar ilk aylar esinle birbirinizi taniyin.
RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN.insallah bizim kadar beklemezsin.6 yili devirdik .bakalim hersey nasip...
Vallahi cnm Rabbim ol desin bir yumdan bile oluyor. Çoğu kadın bir yumdan hamile kalıyor bizimde sıramı gelecek inşpeki bizdeki sag taraf niye 3 yumosla gebelik olusturmuyor anlayamiyom yaaa
Haklısındır mutlaka ablacım.. Bu güzel günlerimiz minik bir melekle şenlensin istiyoruz. Eşim benim kadar önemsemiyor. O sizin dediğiniz gibi bu zamanların tadını çıkaralım diyor. Hayırlısı inşallah..tadini cikar cnm o aylara geri donmek istiycegin gunlerde gelicek bizim gibi.
esimle surekli diyoruz ilk aylar ne kadar guzeldi kafa rahat gez dolas ohh mis.
sonra o tat kalmiyor valla.surekli farkli bi telas yasatiyor hayat bize...
bende pek buyuk sayilmam yasim yeni 23 cnm.5 yillik evliyim.Haklısındır mutlaka ablacım.. Bu güzel günlerimiz minik bir melekle şenlensin istiyoruz. Eşim benim kadar önemsemiyor. O sizin dediğiniz gibi bu zamanların tadını çıkaralım diyor. Hayırlısı inşallah..
insallah cnm RABBIM BUYUKTUR ...olucak zamanla.tek avantajimiz genc olmamiz.Vallahi cnm Rabbim ol desin bir yumdan bile oluyor. Çoğu kadın bir yumdan hamile kalıyor bizimde sıramı gelecek inş
Bende 23 yaşındayım. İki sene önce miyom ameliyatı oldum. Bir ay öncede de iki cm lik polip vardı kürtajla alındı. İkide bir enfeksiyon oluyor bende. Enfeksiyon için yaptığınız bir şey var mı?bende pek buyuk sayilmam yasim yeni 23 cnm.5 yillik evliyim.
ilk zamanlar her sorana cevap verirken sanki olmuyomus gibi zoruma giderdi.
simdi cok pismanim o gunlerde bu kadar takmasaydim keske.gerek yokmus.zamanla yaram daha deplesti.
zaman gecince zaten olmadigini anliyorsun ve cabaliyorsun.ilk zamanlar olacagi varsada cok dusunmekten olmuyor bence.
gecmis olsun cnm.ben vajinal enfeksiyon hic yasamadim bilmiyorum.Bende 23 yaşındayım. İki sene önce miyom ameliyatı oldum. Bir ay öncede de iki cm lik polip vardı kürtajla alındı. İkide bir enfeksiyon oluyor bende. Enfeksiyon için yaptığınız bir şey var mı?
Soğan suyunu midem kaldırmadı denemiştim. Ben sadece adaçayı içiyorum.gecmis olsun cnm.ben vajinal enfeksiyon hic yasamadim bilmiyorum.
sogan suyu denedinmi?
tadi o kadarda kotu degildi ki cnm bende bi ara ictim.Soğan suyunu midem kaldırmadı denemiştim. Ben sadece adaçayı içiyorum.
Herkesin hassasiyeti farklı olabilir.tadi o kadarda kotu degildi ki cnm bende bi ara ictim.
saracoglu 2 hafta sabah-aksam kullanin diyor.ben tembellikten biraktim.
tadi icilmiycek kadar kotu degildi.
Enfeksiyon dedgn rahimdemi cnmBende 23 yaşındayım. İki sene önce miyom ameliyatı oldum. Bir ay öncede de iki cm lik polip vardı kürtajla alındı. İkide bir enfeksiyon oluyor bende. Enfeksiyon için yaptığınız bir şey var mı?
Bilmiyorum. Doktor enfeksiyon var demedi. Polip için kürtaj olduktan sonra sarı kırmızı akıntı geldi bir hafta. Ardından iki haftadır da sarı akıntı gelmeye devam ediyor. Yapışkan gibi.Enfeksiyon dedgn rahimdemi cnm
Daha doğrusu bunun için henüz doktora gitmedim.Bilmiyorum. Doktor enfeksiyon var demedi. Polip için kürtaj olduktan sonra sarı kırmızı akıntı geldi bir hafta. Ardından iki haftadır da sarı akıntı gelmeye devam ediyor. Yapışkan gibi.
Kürtaj dan sonra temzlenyodr belki cnm ama sari akıntı iltihapta olabilir doktrna sorsaydn . Bende enfeksiyon var iğne ve ilac tedavsi görüyorum tüp bebek transfer işleminde gördü doktrBilmiyorum. Doktor enfeksiyon var demedi. Polip için kürtaj olduktan sonra sarı kırmızı akıntı geldi bir hafta. Ardından iki haftadır da sarı akıntı gelmeye devam ediyor. Yapışkan gibi.
Hımmm. Doktora sordum antibiyotik ilacındandır dedi. Bir hafta sonra da doktora kontrole gideceğim inşallah.Kürtaj dan sonra temzlenyodr belki cnm ama sari akıntı iltihapta olabilir doktrna sorsaydn . Bende enfeksiyon var iğne ve ilac tedavsi görüyorum tüp bebek transfer işleminde gördü doktr
Hemen ameliyat olma bence. Bende iki sene önce açık miyom ameliyatı geçirdim. Soğan kürü miyomu küçültüyormuş. Ben acele ettim hemen ameliyat oldum. Bende de 12 cm lik miyom vardı. Senin miyomun rahmin neresinde?merhaba kızlar bende daha üç aylık evliyim ve tesadüfen miyomum oldugunu öğrendim. ve cocuk istiyoruz. ama miyomum rahim dışında 8 cm miş. iki hafta sonra ameliyat olacagım. açık ameliyat olacak. çok korkuyorum.