- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benimde rahim duvarimda kalinlik var sol yumurta calismiyo 2gune kalmaz hastalanirsin dedi yine hastalanmadim 1hafta sonra kontrole gidicek bebekte istiuorum sence durumum kotumu 2aydir cok sıkıntlyim karin sisligi falan sence duvar kalinligi kotumu korkuda saldi icimiEvet klomen kullandım kuzum sonra rahim duvarı kalınlaşsın diye estrofem kullandım şimdi de duphaston kullanıyorum ayrıca 18 gündür yarım tablet prednol ve pet ğerşembe yarım tablet dostinex. Bir de yemekten önce her gün bir tane folidoce ( folik asit) . İlaçlardan şiştim anlayacağın Canımmmmm.
Canım rahim duvarındaki kalınlık için bir sebep söyledi mi doktor? Rahim ağzının açıklığı Nasıl peki? Adet görmen çok önemli. Her ay adet görüp yumurtlaman gelişme gösteren yumurtanın çatlama sürecinin takip edilmesi lazım. Adet söktürücü bir ilaç verebilir belki doktor. Ancak hekimler 45 günü bekliyor. Kötü durum yoktur. Doğru tedavi ve umutla her gün yeni bir mucizeye merhaba diyoruz. Hormon ilaçlarını kullanırken de çözüm odaklı bir yaklaşım içinde olmak şart. Benim aldığım klomen miktarı hormon düzensizliği yaptı be tüylenme sorunuyla karşı karşıyayım.Ya benimde rahim duvarimda kalinlik var sol yumurta calismiyo 2gune kalmaz hastalanirsin dedi yine hastalanmadim 1hafta sonra kontrole gidicek bebekte istiuorum sence durumum kotumu 2aydir cok sıkıntlyim karin sisligi falan sence duvar kalinligi kotumu korkuda saldi icimi
Adet düzeni sağlamadan gebe kalmak zor canım. Doktorun adet olman için ilaç verdikten sonra folikül takibi yapar bakar ona göre bir yöntem önerirHadi ya sol yumurta calismiyo dietroitlerde normal sag yumurta normal dedi ilk gebelik sezeryan rahiim qgzi normal gecen ayda gecikmem vardi 3gun sonra bianda kesildi bu ayda 15gun gelmedi bi hafta sonra kontrol gidicem yumurtlama donemi dikkat etsem ikinci cocuk istiyorum vocuk peki sıkınt yaratirmi sizce yaa
Müjden mi var selamKızlarrr
Canımmmmm kesin değil ama dün beta hcg 21.7 çıktıbende haber yok ama sende var dimi
Hayırlı olsn hamilesin benceCanımmmmm kesin değil ama dün beta hcg 21.7 çıktı
Çok şükür cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende bizler için için dua et bu mutluluğu bizlerde tadalım en kısa zamanda inşallahKızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun.
Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti.
Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Ayaklarım donuyordu ama vücudum sıcaktı.
Afedersiniz kabızlık da vardı.
Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım.
BYalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu.
15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım.
16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu?
17.gün 78,6 çıktı oh dedim.
20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür!
Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.
Bu topikte bana dua eden miniğim için dualar eden Canteyzeler Hakkı'nız ödenmez. Manevi destek bu sürecin en mühim parçası.
Amin inşallah canımAllah kısmet etsin hepimize.Çok şükür cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende bizler için için dua et bu mutluluğu bizlerde tadalım en kısa zamanda inşallah
Amin cnmAmin inşallah canımAllah kısmet etsin hepimize.
benimde ayaklar donuyo ama vucudum sicak yarin adet gunum. sol kasik agrisi batma ayak bilegime kadar hemde beyaz akintiii merakla bekliyomKızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun.
Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti.
Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Ayaklarım donuyordu ama vücudum sıcaktı.
Afedersiniz kabızlık da vardı.
Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım.
BYalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu.
15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım.
16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu?
17.gün 78,6 çıktı oh dedim.
20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür!
Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.
Bu topikte bana dua eden miniğim için dualar eden Canteyzeler Hakkı'nız ödenmez. Manevi destek bu sürecin en mühim parçası.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamişsindir.benimde ayaklar donuyo ama vucudum sicak yarin adet gunum. sol kasik agrisi batma ayak bilegime kadar hemde beyaz akintiii merakla bekliyom
Hayırlısı olsun canım inşallah hamişsindir.
Evet canım ben hep adet olacakmışım gibi sancı çektim, ayaklarım üşüyordu. Kabızlık vardı. Hep akıntım vardı.insallah cnm . sendeki belirtiler bunlarmiydisadece