19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

selam hanımlar benim bi sorum olcak biz bebiş istiyoruz yaklasık 1 buçuk yıldır olmuyo şimdi ptesi günü dr gittim bana 2 antibiyotik ve klomen adetin başladığında kullancaksın dedi ama hangi ilaçlarını verdiğini göremediiğim için soramadım hepsinemi aynı gün başlıcam acaba bilgisi olan varmıı?

Bunu okudukça kahroluyorum. Benim çocuğum ancak böyle birşey yazar dedim. Ona söz verip yerine getrmem gerekiyor belki daha çok yipranmadan gelir. Hiç sabrım kalmadı....
IMG-20160814-WA0005.jpg

cnm merhaba nasılsın ? canım çok sıkkın bildiğin gibiyim hala kaldığım yerdeyim napacagımı bilmiyorum iki sene oldu tam.... kasıma randevu aldım aşılama olacaagım muhtemelen.... çalısıyorum, bu aralar çok ta yoğunum .... eşim bu ay şehir dısında bu aydan zaten hiç ümidim yok.... öyle işte sen nasılsın naptın casnım? tedavine devam mı ediyorsun ?

Bunu okudukça kahroluyorum. Benim çocuğum ancak böyle birşey yazar dedim. Ona söz verip yerine getrmem gerekiyor belki daha çok yipranmadan gelir. Hiç sabrım kalmadı....Eki Görüntüle 1870716
ağlayarak okudum her bir satırını , bir gün gelecek özlediğimiz günler Rabbim tez vakitte bize ve isteyen herkese nasip etsin :KK43::dua:

cnm merhaba nasılsın ? canım çok sıkkın bildiğin gibiyim hala kaldığım yerdeyim napacagımı bilmiyorum iki sene oldu tam.... kasıma randevu aldım aşılama olacaagım muhtemelen.... çalısıyorum, bu aralar çok ta yoğunum .... eşim bu ay şehir dısında bu aydan zaten hiç ümidim yok.... öyle işte sen nasılsın naptın casnım? tedavine devam mı ediyorsun ?
Benmde 31 Ağustos ta tam iki yıl olcak cnm hala bekliyorum bende. Çalışman güzel kafanı dağıtıyorsun en azından Rabbim ümidimizi kaybettirmesin yeterki

hayirlisi olsun cnm asilamayla olur insllh.kilim ve tohumda asiyla hamis kalmis bak darisi sana insllh.
bende bekliyorum ilk tupten sonra baya hayal kirikligi oldu.insallah yilbasi baslariz ikinciye...

Canm bnm daha yeni gördüm kusura. Bkma. Valla ameliyat oldum haziranın 28 inde doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez eğer olmazsa tekrar tüp bebek dedi cnm ilk ay adet oldum 5 ayım kaldı:) sen neler yapıyorsun iyisin inşallah
gecmis olsun cnm hayirdir ne ameliyati? biz senle ayni zamanlarda tup deniyorduk en son
ben ondan sonra hic gitmedim daha korku ve sorunlari atlatirsam ikinciyi denerim insllh...

gecmis olsun cnm hayirdir ne ameliyati? biz senle ayni zamanlarda tup deniyorduk en son
ben ondan sonra hic gitmedim daha korku ve sorunlari atlatirsam ikinciyi denerim insllh...
Sağol cnm evet senden hemen sonra tüp bebek yaptırmıştım bende enfeksiyon varmış ztn transfer sırasında ağrıdan bayıldım sonrada ağrılarım hiç geçmedi adet dısında da hep hastanedydim cikolata kistleri vardı bende her iki yumurtaliklarimda onlar temizlendi cnm laporoskopi ameliyatı oldum doktor şuan herşey normal gözüküyor doğal yolla olmasını beklicez dedi ama yumurtalk rezervim düşmüş biraz ama doğal yolla olmasına engel değil genede dedi inş kendiliğinden olur cnm çok yiprandim bende. Sende kendini iyi hissedince git toparlar sin inş kendini en kısa zamanda sonra denersin

Sağol cnm evet senden hemen sonra tüp bebek yaptırmıştım bende enfeksiyon varmış ztn transfer sırasında ağrıdan bayıldım sonrada ağrılarım hiç geçmedi adet dısında da hep hastanedydim cikolata kistleri vardı bende her iki yumurtaliklarimda onlar temizlendi cnm laporoskopi ameliyatı oldum doktor şuan herşey normal gözüküyor doğal yolla olmasını beklicez dedi ama yumurtalk rezervim düşmüş biraz ama doğal yolla olmasına engel değil genede dedi inş kendiliğinden olur cnm çok yiprandim bende. Sende kendini iyi hissedince git toparlar sin inş kendini en kısa zamanda sonra denersin
Ben de iki yıl oldu isteyelim ama hala gelmiyor bebis:KK43: yumurta rezerviniz azalıyor demişler ya bana da dediler acaba fsh değerin kaçtı canım benim 8.64

Ben de iki yıl oldu isteyelim ama hala gelmiyor bebis:KK43: yumurta rezerviniz azalıyor demişler ya bana da dediler acaba fsh değerin kaçtı canım benim 8.64
Yumurta rezervin kaç olduğunu sor doktora cnm bide herhangi bi tedavi gordun mu görüyon mu
benimde yumurta rezervim dusuk kizlar amh testim 1.55 falandi. sanirim 5 e kadar olamasi gerekiyo en iyisi
siz yaptinizmi bu testi?
B bebegim-gel cnm laparoskopi sonrasi hamis kalanlar oluyor insllh seninde dogal yolla olur benim oyle bi umut yokmus.
doktor tuple olur dedi en son.bilemiyorum baska merkeze sorsam aynisinimi der acaba.son bi kez daha burayi deniycez.

X