• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ne kokluycm onu beeee :))
Anca kizarim gcik :)

Senin adet tarihin arkadaştan daha erken :)) kocise söyleme hemen zaten sürpriz yaparsın :))) kız ben kocisimi koklamadan hayatta gozumu kirpmam mac izler gece yarılarına kadar Minnacık yerde sokulurum yanina oracıkta uyurum :)))

Amann bni snir edio :) bzde romantklesiozda bni her frsatta kizdrr yahu kizlarr bende yumurtlams gunumden 7h7gun gecti bgbgn ve az once gogsumde hassaslk hssetm adetime 3gn varkn daha az oluodu neyn nesi bu smduiiii:KK57:

Senin adet tarihin arkadaştan daha erken :)) kocise söyleme hemen zaten sürpriz yaparsın :))) kız ben kocisimi koklamadan hayatta gozumu kirpmam mac izler gece yarılarına kadar Minnacık yerde sokulurum yanina oracıkta uyurum :)))
Kendimi gördüm sende kız bende de koku sorunu var ben sadece kendimi bilirdim
Canım yaa vallah nickini unuttum uzun zamandır yazmadığın için çok eski sayfalarda kaldı yorumun göremedim. Senin bat ne zaman canım ?

Ysminn Ysminn 6 haziran mii kız bak tahminlerim doğru :) ben sizden sonra hamile kalicam hislerim doğrudur emin ol :)

@elif mina nereye kizzz :)
İnşallah kalırız sırayla yaaa ne güzel de olurr kiiii :)))

günaydın canlar dün dr gittim moralim bozuldu :KK43:yumurtalıkta bi deger çok yüksek çıktı çoçuk olamama ihtimali bile varmış 2 ay daha bekle sonra tekrar gel dedi o_Ohiç tadım tuzum kalmadı

günaydın canlar dün dr gittim moralim bozuldu :KK43:yumurtalıkta bi deger çok yüksek çıktı çoçuk olamama ihtimali bile varmış 2 ay daha bekle sonra tekrar gel dedi o_Ohiç tadım tuzum kalmadı
Nasıl yumurtalıklarda değer yüksek çıktı ne demek miş o canım açıklama yapmadımı hormon değerin yüksek çıkmıştır hangi değerinse öğren bence bitkisel tedavisi var hepsinin canını sıkma lütfenn :*

canim.umuzsuzluga kapilma.hemen hangi degermis fsh filan mi ysmin dedigi gibi bitkisel kurler var ise yarayan ama hangi degermis merak ettim . hemen uzme kendini.Aklah buyuktur

canım ara ara kanamalarım oluyodu onun için gittim yumurtalıkta bi degerinçok yükselmiş dedi hormonlarım ii miş kilo almıştım biraz ona bağladı hemen aldığın kiloyu geri ver bian önce dedi bu deger dahada yükselirse çoçuk olamama ihtimaline kadar çıkar dedi :KK61:

günaydiiiinnnnnn kizlar :KK54::KK54::KK54:

Günaydın canimmm Bat tarihin ne zaman :)) seni de istatiklerime alicam:))))

firdevscansu firdevscansu canım yaaa hayırlı haberlerle gel inşallah yaaa gel de sevinelim :)

Ysminn Ysminn sende mi benim gibisin :)))) vallah kokusunu almadan gözümu bile kirpmam yastığına sarılıp yattım bu gece :( daha uç gece yok eşim :(

E ecemmm32 canım ya nerden vardı bu kanıya ? Ne yaptı da yumurtadaki değeri öğrendi? Öyle bi saçmalık olmaz olmama ihtimali gibi birşey. Bi abla vardı bi yumurtası ameliyatla alindi tek yumurtası vardı doktor ona demişti bu yumurtanı da olabilirim yumurtlamiyosun ve kotu bi hastalıktan bahsetmişti uç ay sonra hamile kaldı yani doktor çocuk ihtimalini bıraktı artik sağlığını düşündü hiiic ummadığı halde hamile

canım ara ara kanamalarım oluyodu onun için gittim yumurtalıkta bi degerinçok yükselmiş dedi hormonlarım ii miş kilo almıştım biraz ona bağladı hemen aldığın kiloyu geri ver bian önce dedi bu deger dahada yükselirse çoçuk olamama ihtimaline kadar çıkar dedi :KK61:

Canım yaaa kilonu ver o zaman inşallah yukselmez en kısa zamanda hamis olursun

keske sorsaydin hangi degermis bak biraz kilo versin mi normale doner hemen kilo cok etkiliyor ama cocuk olmama gibi bisey olamaz Rabbim var o istesin yeter ki

Back