- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Meraktan catlicazz :))
Seninki de az kaldı bak :) mutlaka haber verin :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraktan catlicazz :))
Seni 3cu sıraya yazmıştım bak ona göre :)) ama sanırım TospaAnnesi regli senden önce :)))
Ahh ahh olsundaaa gemen kocisime demeden sZe yazicammm :))Seninki de az kaldı bak :) mutlaka haber verin :)))
Ne kokluycm onu beeee :))Cansın :-* sende seviliyon canimm.
Siz gidin kocalarinizin koynunda koklaya koklaya sarıla sarıla uyuyun. Beeeenn yaa beeen Onsuz nasil yaticam yaaaa
Ne kokluycm onu beeee :))
Anca kizarim gcik :)
Amiiiinnrabbiimmmm bizede nasip et çift cizgili günleri
Wuuu 1. Sirada ben varinya melegim hadi hayrlisi diyelim bnde birazdn doktora gidiyorum ins guzel sonuclarla donerimmm :))Yaaa inşallah hamilesindir bak birşey dicem vallah hissediyorum.
1. firdevscansu
2. @ecembuselik
3. ElifAhsen02
4. @elif mina
:)))) kızlar regli dönemine gore tahmin ettim :)))) tarihleri söyleyin bakım hislerim ne diyo
Kendimi gördüm sende kız bende de koku sorunu var ben sadece kendimi bilirdimSenin adet tarihin arkadaştan daha erken :)) kocise söyleme hemen zaten sürpriz yaparsın :))) kız ben kocisimi koklamadan hayatta gozumu kirpmam mac izler gece yarılarına kadar Minnacık yerde sokulurum yanina oracıkta uyurum :)))
İnşallah kalırız sırayla yaaa ne güzel de olurr kiiii :)))Canım yaa vallah nickini unuttum uzun zamandır yazmadığın için çok eski sayfalarda kaldı yorumun göremedim. Senin bat ne zaman canım ?
Ysminn 6 haziran mii kız bak tahminlerim doğru :) ben sizden sonra hamile kalicam hislerim doğrudur emin ol :)
@elif mina nereye kizzz :)
Nasıl yumurtalıklarda değer yüksek çıktı ne demek miş o canım açıklama yapmadımı hormon değerin yüksek çıkmıştır hangi değerinse öğren bence bitkisel tedavisi var hepsinin canını sıkma lütfenn :*günaydın canlar dün dr gittim moralim bozuldu yumurtalıkta bi deger çok yüksek çıktı çoçuk olamama ihtimali bile varmış 2 ay daha bekle sonra tekrar gel dedi hiç tadım tuzum kalmadı
Amann bni snir edio :) bzde romantklesiozda bni her frsatta kizdrr yahu kizlarr bende yumurtlams gunumden 7h7gun gecti bgbgn ve az once gogsumde hassaslk hssetm adetime 3gn varkn daha az oluodu neyn nesi bu smduiiii
canim.umuzsuzluga kapilma.hemen hangi degermis fsh filan mi ysmin dedigi gibi bitkisel kurler var ise yarayan ama hangi degermis merak ettim . hemen uzme kendini.Aklah buyukturgünaydın canlar dün dr gittim moralim bozuldu yumurtalıkta bi deger çok yüksek çıktı çoçuk olamama ihtimali bile varmış 2 ay daha bekle sonra tekrar gel dedi hiç tadım tuzum kalmadı
günaydiiiinnnnnn kizlar
canım ara ara kanamalarım oluyodu onun için gittim yumurtalıkta bi degerinçok yükselmiş dedi hormonlarım ii miş kilo almıştım biraz ona bağladı hemen aldığın kiloyu geri ver bian önce dedi bu deger dahada yükselirse çoçuk olamama ihtimaline kadar çıkar dedi
keske sorsaydin hangi degermis bak biraz kilo versin mi normale doner hemen kilo cok etkiliyor ama cocuk olmama gibi bisey olamaz Rabbim var o istesin yeter kicanım ara ara kanamalarım oluyodu onun için gittim yumurtalıkta bi degerinçok yükselmiş dedi hormonlarım ii miş kilo almıştım biraz ona bağladı hemen aldığın kiloyu geri ver bian önce dedi bu deger dahada yükselirse çoçuk olamama ihtimaline kadar çıkar dedi
keske sorsaydin hangi degermis bak biraz kilo versin mi normale doner hemen kilo cok etkiliyor ama cocuk olmama gibi bisey olamaz Rabbim var o istesin yeter ki