Ben 15 yaşlarımda adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora. Ultrasonda pko dediler fakat tüylenme hiç olmadı. Neyse ilaçlarla adet görüyordum. Ne olduysa 3 senedir ultrasonda kistlerim kayboldu ve çok şükür 30 günde bir düzenli adet görüyorum yumurtlama gerçekleşiyor. Bu hastalık iyileşmez sanıyordum ama Rabbimin mucizesi galiba, kaç doktora gittiysem pko bulamadılar. Hormon değerlerim de iyiymiş galiba. Lh Fsh ın 2 katı filan da çıkmadıPardon canim ben ters yazmisim :)).tam tersi Lh yüksek yani.senin ultrason da mi pko cikti.adetlerin düzenli mi tuylenme vs varmi
Anladım canım sevindim senin adına Rabbim inşAllah tez zmnda nasip eder.bnde adetimi bekliyorum klomen kullancam ve soğan kürü uygulayacam.peki sn bir tedavi uyguluyor musun.n zmndan beri düşünüyorsun çocukBen 15 yaşlarımda adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora. Ultrasonda pko dediler fakat tüylenme hiç olmadı. Neyse ilaçlarla adet görüyordum. Ne olduysa 3 senedir ultrasonda kistlerim kayboldu ve çok şükür 30 günde bir düzenli adet görüyorum yumurtlama gerçekleşiyor. Bu hastalık iyileşmez sanıyordum ama Rabbimin mucizesi galiba, kaç doktora gittiysem pko bulamadılar. Hormon değerlerim de iyiymiş galiba. Lh Fsh ın 2 katı filan da çıkmadı
Tedavi olarak bişey yapmıyoruz matofin kullanıyorum sadece insülinim yüksekti bu ay düştü. 6 aydır istiyorum ama ben çoğu ay yumurtlama gününü denkdenk getiremedim eşimin işinden dolayı. 2 defa denk getirebildik onda da olmadı. Yumurtlaman olmadığından mı soğan kürü yapacaksın? Veya adet mi olmuyorsun?Anladım canım sevindim senin adına Rabbim inşAllah tez zmnda nasip eder.bnde adetimi bekliyorum klomen kullancam ve soğan kürü uygulayacam.peki sn bir tedavi uyguluyor musun.n zmndan beri düşünüyorsun çocuk
Adet düzensizliği yoksa çok şanslısın pko seni pek etkilememiş. Lh yüksek senin ama bu engel oluyor olabilir mi hiç araştırdın mıYo adetlerim düzenlidir 27 günde bi adet olurum.soğan kürünü Pko dan dolayı kullancam kistler gitsin diye.Dr tedaviye ihtiyacın yok olur dedi ama bi sene sürebilir dedi.2 yillik evliyim.6 aydir deniyoruz bizde.o yüzden beklemek istemedim
Bana annem iki hafta filan içirmişti soğan suyu, 17-18 yaşlarımdayken. Şimdi aklıma geldi. Belki de benim kistlerin temizlenmesine vesile olan oyduEvet çok şükür.engel değilmiş onu da arastirdim.soğan suyu içicem pko icin .bakalim hayirlisi
Tabiki dua ederim defne yaprağı kullandım üzerine gebe kaldım ben canım rabbim sana da nasip etsin inşallahhayrlı olsun canım
kucagına almakta nasip olur inş
bende femarayı bıraktım
bu ay doğal yollarla deniyorum
inş bana da nasip olur dua edermısın canım banada?
hayırlı olsun canım benim YÜCE RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH YÜCE RABBİM isteyen bütün arkadaşlarada nasip eder en yakın zamanda
İnşallah rabbim herkese nasip eder canım benimAmin cnm inşallah saglkla kucağına alrsn bebeğini
Amin cnm bnde tüp bebek tedavisi görüyorum büyük ihtimal salı günü yumurta toplama yapilcak inş iyi gcer güzel sonuca varrmİnşallah rabbim herkese nasip eder canım benim
Allah razi olsn cnm çok iyisin inş Rabbm acir halime dualrmzi kabul eder ;-(İnşallah sana bol bol dua edicem inşallah hayırlısıyla rabbim gönlüne göre verir çok dua ediyorum ınan
bence de o olabilir.darısı benim başıma benimkinin de temizlenmesine vesile olur inşAllah soğan suyuBana annem iki hafta filan içirmişti soğan suyu, 17-18 yaşlarımdayken. Şimdi aklıma geldi. Belki de benim kistlerin temizlenmesine vesile olan oydu
Olcak inşallah allahın izniyle canım benim moralini yüksek tut olcak inşallahAllah razi olsn cnm çok iyisin inş Rabbm acir halime dualrmzi kabul eder ;-(
Hadi inş cnm ya gözün aydın en kisa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insYapttrdm canim benm tikaniklk vardi acildi sukur ikside acik yumurtaliklarimda normal doktor bu filmden sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek dedi insallah hepimiz kaliriz
Canım benim nabiosun ? tedaviye baslamissin yumoşlar olmuş buyumus ler bile nasıl sevindim cnm inş bebeğin sağlıkla gelsin dualarim seninleAmin cnm bnde tüp bebek tedavisi görüyorum büyük ihtimal salı günü yumurta toplama yapilcak inş iyi gcer güzel sonuca varrm
Sağol cnm bnm ya inşallah kaliteli yumoslarm olmustur yarnda gidicem doktra kesinlescek sali olabilr demsti doktr bakalm hayrlsyla iyi gecr inş. Sen naslsn neler yapysnCanım benim nabiosun ? tedaviye baslamissin yumoşlar olmuş buyumus ler bile nasıl sevindim cnm inş bebeğin sağlıkla gelsin dualarim seninle
hayirlisi olsun cnm defne yapragi ne ise yariyor ne yapiliyor cay flnmi demledin?Tabiki dua ederim defne yaprağı kullandım üzerine gebe kaldım ben canım rabbim sana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?