bende ilk dün başladım adetimin 11. günü başladım.... gün aşırı gidecegım .... bat 4 nisan daha çok var ... Rabbim hayırlısını nasip etsin13.g
13.gün başlayabildim anca. Adete kadar denerim artık. :) belli olmuyor bu yumurtlama işlemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk dün başladım adetimin 11. günü başladım.... gün aşırı gidecegım .... bat 4 nisan daha çok var ... Rabbim hayırlısını nasip etsin13.g
13.gün başlayabildim anca. Adete kadar denerim artık. :) belli olmuyor bu yumurtlama işlemi
Batımız aynı. Hadi hayırlısı :)bende ilk dün başladım adetimin 11. günü başladım.... gün aşırı gidecegım .... bat 4 nisan daha çok var ... Rabbim hayırlısını nasip etsin
cnmm meraba nasılsın maşallah 13. hafta olmuşsun... zaman çok çabuk geçiyor... daha dün gibi hamile olduğunu yazdın burayaöyle kuzum valla bakalım hayırlısıyla inş.sizlerinde hamiş haberinizi duyarım
Olur canim insallah sıkma canini sen duanida eksik etme verir insallah hepimize rabbimevet cnm tup tedavisiyle ugrasiyorum.5yilim bitti erekn evlilik ve 2 olumsuz asilamam oldu.
asilama onceside 6 kez gnal f ve ctltma ignesi kullandim.olmayonca son bi tupude deneyelim dedik.
olmazsadaRABBIM hayirlisini nasip etsin.elimden gelen bu kadar.
yurtdisindayim dil sorun oluyor artik burda ugrasmam galiba.yasimiz genc insallah olucaktir.
Oh maşallah iyi canm en azndan yumurtalklarn gelişmiş gözüküyo bende dün başladım gonal-f ignesine 450 verdi bna 225 ünite vuruluyrm canm inşallah faydasni görürüz ya bide benm cok midem bulaniyo ignednmi acabayarin randevum var cnm.en son pazartesi gittim yazdimmi sana hatirlamiyorum ama yine yazayim.
15 irili ufakli yumos var dedi doktor.5 tane iyi dedi.gonal dozunu arttirdi 3 gunluk.rahim kalinligi 9 dedi iyimis.
iste 3 gundur 175 gonal f oldum.decapeptyl 29 bitti.bakalim yarin ne diycekler.
sen bugun gdicektin cnm gittinmi?basladinmi haber ver sureci .ins guzel gunler yakindir.
Ay ama çok tatlı senin bebeğin ya ne güzelde gülmus maşallah nazar değmesinEvet canım profil resmime bak gorursun amin insallh en kısa zamanda olur insallah
Oluşan yumurtalar erkn catlamasin dyede ayri bi iğne vuruyolarmis canm hepimz icn hayrlsi olr inşallahcnm ben anlamadım bu kadar bekleyınce oluşan yumurtlar çatlamıyormu??
bu tüp bebek süreci normal süreç gibi hersey 28-30 günde bitiyor diye biliyordum
10 yumoşta fene değil
hadi hayırlısı
yarın için 09:45'e randevu aldım bende
İnşallah gülummmaynen cnm at la cabucak ...rabbim azmimizi arttirsin bebislerimize kavusalim insallah...
Sağol canım amin darısı sizlere olsun inşallah :)Ay ama çok tatlı senin bebeğin ya ne güzelde gülmus maşallah nazar değmesin
Hosbulduk canım insallah insallah ..mrb cnm hosgeldin aramiza.gonul isterki daha fazla bu derten kimse yakinmasin artik.
ama malesef bebislerimizin zamani gelmemis demekki.insallah olur daha 1 yil cok yeni bizim kadar bekleme ins.
canım göründüğü kadarıyla pozitif sanırım sen bir kan testide yap yine acile gidip yapsan hemn söylerler en geç 2 saat içinde sen ona göre hareket edersin en azındanKızlarr yardım lütfen. Bu ovulasyon testi pozitif mi? 24-36 saat içinde gerçekleşir mi yumurtlama?
Ovulasyon testi için neden kan testi yaptırayım anlamadımcanım göründüğü kadarıyla pozitif sanırım sen bir kan testide yap yine acile gidip yapsan hemn söylerler en geç 2 saat içinde sen ona göre hareket edersin en azından
Merhaba hosgeldnzmerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.
cnm ben pek bi yan etkisini hissetmiyorum ignelerin.Oh maşallah iyi canm en azndan yumurtalklarn gelişmiş gözüküyo bende dün başladım gonal-f ignesine 450 verdi bna 225 ünite vuruluyrm canm inşallah faydasni görürüz ya bide benm cok midem bulaniyo ignednmi acaba