• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Pardon canim ben ters yazmisim :)).tam tersi Lh yüksek yani.senin ultrason da mi pko cikti.adetlerin düzenli mi tuylenme vs varmi
Ben 15 yaşlarımda adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora. Ultrasonda pko dediler fakat tüylenme hiç olmadı. Neyse ilaçlarla adet görüyordum. Ne olduysa 3 senedir ultrasonda kistlerim kayboldu ve çok şükür 30 günde bir düzenli adet görüyorum yumurtlama gerçekleşiyor. Bu hastalık iyileşmez sanıyordum ama Rabbimin mucizesi galiba, kaç doktora gittiysem pko bulamadılar. Hormon değerlerim de iyiymiş galiba. Lh Fsh ın 2 katı filan da çıkmadı

Ben 15 yaşlarımda adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora. Ultrasonda pko dediler fakat tüylenme hiç olmadı. Neyse ilaçlarla adet görüyordum. Ne olduysa 3 senedir ultrasonda kistlerim kayboldu ve çok şükür 30 günde bir düzenli adet görüyorum yumurtlama gerçekleşiyor. Bu hastalık iyileşmez sanıyordum ama Rabbimin mucizesi galiba, kaç doktora gittiysem pko bulamadılar. Hormon değerlerim de iyiymiş galiba. Lh Fsh ın 2 katı filan da çıkmadı
Anladım canım sevindim senin adına Rabbim inşAllah tez zmnda nasip eder.bnde adetimi bekliyorum klomen kullancam ve soğan kürü uygulayacam.peki sn bir tedavi uyguluyor musun.n zmndan beri düşünüyorsun çocuk

Anladım canım sevindim senin adına Rabbim inşAllah tez zmnda nasip eder.bnde adetimi bekliyorum klomen kullancam ve soğan kürü uygulayacam.peki sn bir tedavi uyguluyor musun.n zmndan beri düşünüyorsun çocuk
Tedavi olarak bişey yapmıyoruz matofin kullanıyorum sadece insülinim yüksekti bu ay düştü. 6 aydır istiyorum ama ben çoğu ay yumurtlama gününü denkdenk getiremedim eşimin işinden dolayı. 2 defa denk getirebildik onda da olmadı. Yumurtlaman olmadığından mı soğan kürü yapacaksın? Veya adet mi olmuyorsun?

Yo adetlerim düzenlidir 27 günde bi adet olurum.soğan kürünü Pko dan dolayı kullancam kistler gitsin diye.Dr tedaviye ihtiyacın yok olur dedi ama bi sene sürebilir dedi.2 yillik evliyim.6 aydir deniyoruz bizde.o yüzden beklemek istemedim

Yo adetlerim düzenlidir 27 günde bi adet olurum.soğan kürünü Pko dan dolayı kullancam kistler gitsin diye.Dr tedaviye ihtiyacın yok olur dedi ama bi sene sürebilir dedi.2 yillik evliyim.6 aydir deniyoruz bizde.o yüzden beklemek istemedim
Adet düzensizliği yoksa çok şanslısın pko seni pek etkilememiş. Lh yüksek senin ama bu engel oluyor olabilir mi hiç araştırdın mı

Evet çok şükür.engel değilmiş onu da arastirdim.soğan suyu içicem pko icin .bakalim hayirlisi

hayrlı olsun canım
kucagına almakta nasip olur inş
bende femarayı bıraktım
bu ay doğal yollarla deniyorum
inş bana da nasip olur dua edermısın canım banada? :KK66:
Tabiki dua ederim defne yaprağı kullandım üzerine gebe kaldım ben canım rabbim sana da nasip etsin inşallah

Mrb canim bende 18 yasindayim 3 senelik evlilimiz vardi hayatimizi daha oturtmadik bi yonden olsun bi yonden olmasin istiyrum ama olmasi yonüm daha agir basiyi ve hic korunmadik esimde sorun var haziranda ameliyat olucak ins uzulmesin diyede baski yapmak istemiyorum olur diyrm gec kalmaylm yeter die

Yapttrdm canim benm tikaniklk vardi acildi sukur ikside acik yumurtaliklarimda normal doktor bu filmden sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek dedi insallah hepimiz kaliriz:KK46::anneadayı:
Hadi inş cnm ya gözün aydın en kisa zamanda rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins

Canım benim nabiosun ? tedaviye baslamissin yumoşlar olmuş buyumus ler bile nasıl sevindim cnm inş bebeğin sağlıkla gelsin dualarim seninle
Sağol cnm bnm ya inşallah kaliteli yumoslarm olmustur yarnda gidicem doktra kesinlescek sali olabilr demsti doktr bakalm hayrlsyla iyi gecr inş. Sen naslsn neler yapysn

Back