• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

11 tane cok iyi cnm insallah kalitelidir dollenir.insallah guzel haberini verirsin.
bizim olmadi bari sizin olsun.duam seninle busram.guzel haberlere ihtiyacimiz var.umudumuz arttar...
Amin cnm inşallah kalitelidr . Destek olduğun için cok Sağol iyki varsn. İnşallah güzel haberler verrm bugn.

11 tane cok iyi cnm insallah kalitelidir dollenir.insallah guzel haberini verirsin.
bizim olmadi bari sizin olsun.duam seninle busram.guzel haberlere ihtiyacimiz var.umudumuz arttar...
Hastaneden aradılar cnm 6 tanesi döllenmis cuma günü 11:30 da transefere cagrdilar inşallah kalitelidrler tutunr

Canım sukur iyiyim senden de olumlu haberleri duyduk sukur inşallah hepsi dinlenmiştir hepsi çok kalitelidir ALLAHİN izniyle sen bizden daha çok zorluk icindesin Rabbim mucizenin gelişini haber etmeyi nasip eylesin inşallah :-*
Cok zor şeyler yasadm cnm inşallah Rabbm emklermn karşılığını verir inşallah güzel haberler verirm de sizede umut olurm yanmda olduğun icn Sağol :-* ♡

Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

Arkadaşlar benim de yumurtaliklarim yavaş calisiyormus doktor hizlandirmak için ilaç verecek adet günü gel dedi offf daha 17 gün var adete :(
Benim durumunda olan var mi acaba ???

Arkadaşlar benim de yumurtaliklarim yavaş calisiyormus doktor hizlandirmak için ilaç verecek adet günü gel dedi offf daha 17 gün var adete :KK43:
Benim durumunda olan var mi acaba ???
ben varım canım yumurta tembelliği var bendede polikistik over teşhisi konuldu ama benim adetlerim düzenli dr adetin 3. günü klomen verecek yumurta büyütücü hap.adet olmayı bekliyorum bende.çok dert edilecek bi durum değil canım klomen kullananların çoğu hamile kalıyor.senin adetlerin düzenli mi

ben varım canım yumurta tembelliği var bendede polikistik over teşhisi konuldu ama benim adetlerim düzenli dr adetin 3. günü klomen verecek yumurta büyütücü hap.adet olmayı bekliyorum bende.çok dert edilecek bi durum değil canım klomen kullananların çoğu hamile kalıyor.senin adetlerin düzenli mi
Düzenli cnm ben 30 gün arayla adet oluyorum en fazla bi hafta gecikiuo o da nadir stresten falan günü gününe de olmam hep bi iki gün geç olur o da normalmis zaten doktor da ilaç verrçekti adet günü gel öyle verelim ilaç dedi kist varmi dedim bi tane çok küçük var ama o da önemli değil herkeste oluyor o dedi

Düzenli cnm ben 30 gün arayla adet oluyorum en fazla bi hafta gecikiuo o da nadir stresten falan günü gününe de olmam hep bi iki gün geç olur o da normalmis zaten doktor da ilaç verrçekti adet günü gel öyle verelim ilaç dedi kist varmi dedim bi tane çok küçük var ama o da önemli değil herkeste oluyor o dedi
O zmn için rahat olsun canım ilaç ile tedaviye yanıt verme olasılığın çok yüksek. Bnde bugün adet oldum. 3. Gün klomene başlıcam

Back