• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

cnm ben pek bi yan etkisini hissetmiyorum ignelerin.
dun kan verdim sonuca gore arayip cagiriyorlar kontrole.
bakalim dozda artis olurmu simdilik 175 oluyorum.ilk 11 gun once basladigimda 100 du doz.
baskilama ignesinede devam ediyorum.senin prokol kisami uygulanicak busracim?
Benm 5 gün oldu gonal f e baslayali hep 225 vuruldm yarnda kontrele cagrdi cnm benm kısa protokl olck senin uzun ya ondan farklıdır

Benm 5 gün oldu gonal f e baslayali hep 225 vuruldm yarnda kontrele cagrdi cnm benm kısa protokl olck senin uzun ya ondan farklıdır
evet cnm biraz uzun surdu.insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.
Allahim dogal yolla olmayan herkese maddi manevi guc versin insallah.

AnneADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Omur kagan Omur kagan = hamisimiz :anneadayı:
@Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
@SedanuR54 = 14 MART
Mor_cicek Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 4 NİSAN
@hijabiqueen = 14 MART
GURBET KUSU GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 19 MART
Berf0o0o Berf0o0o = 26 MART
@sezenorhan = 13 MART
@sevdigimmm = 9 MART
@mmmerwe = 15 MART
:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimizehaberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(BeklenenAdetTarihi)yazsinekleyelim...

Kizlar gecms tarihleri sildim yemilerini ekleyin:-)
Kızlar yeni bat 14 nisan durumda değişiklik yok

benim de çocuğum olmuyo
önemli sorunda yok ama olmuyo Allahım hayırlısıyla bi olsa

Kizlar cok uzun bi aradan sonra pko tanisi ile ben geldim 3 doktora gittim biri anlamadi ikisi pko dedi cok moralim bozuk herseyin hayirlisi tabi ama tedavisi bilmem nesi onumde zaman isteyen bi surec var cocuklara ici giden bi es var bende sabir yok hicbisi yok bi folik asit bide ilac verdi doktorum birde 2 ay sonra rahim filmi istedi acaba kurtajda bisi oldu mu diye Allah korusun bi defa hamile kaldim yine olur diyorum ama beklicek ne sabrim ne gucum var etrafimda herkes hamile icim gidiyor Allah onlari hayirlisinla kurtarsin gozum yok ama Rabbim bize de nasip etsin insallah ya of cok uzun yazdim ama kusura bakmayin artik

Kizlar cok uzun bi aradan sonra pko tanisi ile ben geldim 3 doktora gittim biri anlamadi ikisi pko dedi cok moralim bozuk herseyin hayirlisi tabi ama tedavisi bilmem nesi onumde zaman isteyen bi surec var cocuklara ici giden bi es var bende sabir yok hicbisi yok bi folik asit bide ilac verdi doktorum birde 2 ay sonra rahim filmi istedi acaba kurtajda bisi oldu mu diye Allah korusun bi defa hamile kaldim yine olur diyorum ama beklicek ne sabrim ne gucum var etrafimda herkes hamile icim gidiyor Allah onlari hayirlisinla kurtarsin gozum yok ama Rabbim bize de nasip etsin insallah ya of cok uzun yazdim ama kusura bakmayin artik
amin canım rabbim bol sabır versin hepimize sabrımızın sonunada evlat versin kısa zamanda inşallah:KK200: derdi veren allah dermanıda verir herşeyin çaresi var artık tek yapcağımız çözüme odaklanmak:KK68:

Gebe kalabildiyseniz pko sizi çok etkilemeyecektir. Bana yıllar önceden kondu bu tanı. Yumurtalıklarımda kist yok fakat hormonal olarak varmış. İnsülinim yüksek çıkıyordu yeni düştü. Bakalım gebe kalabilecek miyim

Gebe kalabildiyseniz pko sizi çok etkilemeyecektir. Bana yıllar önceden kondu bu tanı. Yumurtalıklarımda kist yok fakat hormonal olarak varmış. İnsülinim yüksek çıkıyordu yeni düştü. Bakalım gebe kalabilecek miyim
Rabbim gönlüne göre versin

Ben klomeni bıraktıktan sonra hamile kaldım az önce öğrendim çok şükür allahım isteyen herkese nasip et yarabbim...Amin
hayrlı olsun canım
kucagına almakta nasip olur inş
bende femarayı bıraktım
bu ay doğal yollarla deniyorum
inş bana da nasip olur dua edermısın canım banada? ;)

Ben klomeni bıraktıktan sonra hamile kaldım az önce öğrendim çok şükür allahım isteyen herkese nasip et yarabbim...Amin
hayırlı olsun canım benim YÜCE RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH YÜCE RABBİM isteyen bütün arkadaşlarada nasip eder en yakın zamanda :KK200::anneadayı::KK200:

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum :)).6 ay oldu korunmayı bırakalı gebelik yok hala.gecenlerde dr gittim lh hormonum fsh'ın 2 katı idi pco varmı diye baktırayım dedim ve de hafif pco çıktı ama çok şükür adetlerim düzenli zayıfım da dr bana senin çocuğun olur ama bi sene bi buçuk sene bilemeyiz dedi.tedaviye başlamak istersen başlarız dedi.ve klomen tedavisi verdi adetin 2. günü gel dedi.pco için soğan kürü uygulanıyor acaba klomen ile soğan kürünü birlikte yapsam olur mu kızlar ne dersiniz ? kafam çok karışık yardım lütfen :KK17:

Pko d
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum :)).6 ay oldu korunmayı bırakalı gebelik yok hala.gecenlerde dr gittim lh hormonum fsh'ın 2 katı idi pco varmı diye baktırayım dedim ve de hafif pco çıktı ama çok şükür adetlerim düzenli zayıfım da dr bana senin çocuğun olur ama bi sene bi buçuk sene bilemeyiz dedi.tedaviye başlamak istersen başlarız dedi.ve klomen tedavisi verdi adetin 2. günü gel dedi.pco için soğan kürü uygulanıyor acaba klomen ile soğan kürünü birlikte yapsam olur mu kızlar ne dersiniz ? kafam çok karışık yardım lütfen :KK17:
Pko da lh fsh ın 2 katı mı olurmuş?

Pko d

Pko da lh fsh ın 2 katı mı olurmuş?
Yok canım lh FSH den yüksek olurmuş ama 3 kat olması daha ileriymis ben bunu netten arastirip buldum.yoksa bn hormon tahlili yaptirdigimda Dr değerlerin normal dedi.netten de pko bulunca tekrar Dr gittim bu şekilde pko olduğumu öğrendim. Drlar da biz birşey bilmesek söyledikleri yok ne acayip.kaç defa gittim sorun yok deyip gönderdiler.Lh hormonum 7.81 FSH 13.94 senin değerlerin nedir canım

Yok canım lh FSH den yüksek olurmuş ama 3 kat olması daha ileriymis ben bunu netten arastirip buldum.yoksa bn hormon tahlili yaptirdigimda Dr değerlerin normal dedi.netten de pko bulunca tekrar Dr gittim bu şekilde pko olduğumu öğrendim. Drlar da biz birşey bilmesek söyledikleri yok ne acayip.kaç defa gittim sorun yok deyip gönderdiler.Lh hormonum 7.81 FSH 13.94 senin değerlerin nedir canım
Fsh 7.00 lh 5.53 geldi. Üstelik yıllardır pko hastasıyım. Ama son 2 muayenede yumurtalıklarda kist görülmüyor. İyileşti herhalde. Adetlerim de düzenli.

Back