• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Mrb canim bende 18 yasindayim 3 senelik evlilimiz vardi hayatimizi daha oturtmadik bi yonden olsun bi yonden olmasin istiyrum ama olmasi yonüm daha agir basiyi ve hic korunmadik esimde sorun var haziranda ameliyat olucak ins uzulmesin diyede baski yapmak istemiyorum olur diyrm gec kalmaylm yeter die
mrb suan 18 yasindamisin? 15indemi evlendin?cok erken degilmi cnm acele etme
vardir bundada bir hayir esine sifa versin rabbim...

T
hayirlisi olsun cnm defne yapragi ne ise yariyor ne yapiliyor cay flnmi demledin?
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin defne yaprağını kaynar suya koydum 5 dk bekledikten sonra suya oturup biraz durdum öyle bende iltihap vardı ama ilaç fayda etmedi bu çok felaket söktü artı birde fitil kullandım çok şükür faydası oldu

Merhaba benimde 7 aydir cocugum olmuyo 18 yasinda evlendim hic korunmadim ama olmuyo evlendikten sonra surekli idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve siğil beni cikti bende adetimde 3 aydir duzensizlesti sizce ne olabilir doktora gitmeye utaniyorum normal yollarla cocugum olabilirmi sizce doktora gitmem gerekir mi

Merhaba benimde 7 aydir cocugum olmuyo 18 yasinda evlendim hic korunmadim ama olmuyo evlendikten sonra surekli idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve siğil beni cikti bende adetimde 3 aydir duzensizlesti sizce ne olabilir doktora gitmeye utaniyorum normal yollarla cocugum olabilirmi sizce doktora gitmem gerekir mi
Bence doktora git kadin doguma adt duzensizligim var ve cocugum olmuyo dedin mi yardimci olcaklardir utancak bisey yok

Bencede kadin hastalıklarna git önlemini al baştan hic utanma sonrdan pismn olma

meraba kızlar ben adetimin 21. günü progestreon testi yaptım değerim 18,03 çıktı, doktora gösteremedım ... 5 ve üzeri normal diyorlar 10 ve üzüeri ise kaliteli bir şekilde yumurtladığını gösteriyormuş
siz yaptınızmı progesteron testi
sonucunuz neydı, ? bilgisi olan varmı ?
Berf0o0o Berf0o0o sezenorhan sezenorhan GURBET KUSU GURBET KUSU

meraba kızlar ben adetimin 21. günü progestreon testi yaptım değerim 18,03 çıktı, doktora gösteremedım ... 5 ve üzeri normal diyorlar 10 ve üzüeri ise kaliteli bir şekilde yumurtladığını gösteriyormuş
siz yaptınızmı progesteron testi
sonucunuz neydı, ? bilgisi olan varmı ?
Berf0o0o Berf0o0o sezenorhan sezenorhan GURBET KUSU GURBET KUSU

Canım yaptirmisimdir ama hatırlamıyorum geçen ay da yaptırmaya gittim doktor alttan ve üstten muayene etti progesteronuna bktirmaya gerek yok gayet güzel yumurtan kaliteli demişti bir kaç kere olsun yine yaptırım dedim rezervin alttan bakınca bile güzel olduğu gözüküyor dedi o yüzden bakmadı 18 çok iyi ama belki hamilel8kte olabilir :)

Canım yaptirmisimdir ama hatırlamıyorum geçen ay da yaptırmaya gittim doktor alttan ve üstten muayene etti progesteronuna bktirmaya gerek yok gayet güzel yumurtan kaliteli demişti bir kaç kere olsun yine yaptırım dedim rezervin alttan bakınca bile güzel olduğu gözüküyor dedi o yüzden bakmadı 18 çok iyi ama belki hamilel8kte olabilir :)
İnş cnm ;) en azından yumurtamın kaliteli olduğu tescillendi ;) herşeyimiz mükemmel ama Rabbim ol diyince olucak inş ;)sen naptın cnm bat ne zaman benim 1 hafta kaldı ;) Berf0o0o Berf0o0o

İnş cnm :KK66: en azından yumurtamın kaliteli olduğu tescillendi :KK66: herşeyimiz mükemmel ama Rabbim ol diyince olucak inş :KK66:sen naptın cnm bat ne zaman benim 1 hafta kaldı :KK66: Berf0o0o Berf0o0o

Kuzum batı matı saldim ben artık olacağına bıraktım bir kaç ay :) Allahım çok bekletmesin bitanem hemencikten gelsin mucizeeen ♥♥♥♥ :-*

Sağol cnm Allah razi olsun. 11 yumurta toplanms. Kistlerimden dolayi toplanamayn yumurtalr varms. Yarn kac tane döllenme oldu dye haber vercklrms. İnşallah hayrlisyla sonuclanir
11 tane cok iyi cnm insallah kalitelidir dollenir.insallah guzel haberini verirsin.
bizim olmadi bari sizin olsun.duam seninle busram.guzel haberlere ihtiyacimiz var.umudumuz arttar...

Back