• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

mrb cnm iyim sen nasilsin? hayirlisi olsun cnm insallah tutar bu ay.
ben uzun protokollu tedavi gordugum icin ignelerim bitmedi daha cnm.
bugun 30. ignem oldu.kontrolum vardi.simdilik 10 yumos sayabiliriz dedi dktr.
bakalim opu ve transfer heyecanli gececek galiba.haber veririm insallah...
cnm ben anlamadım bu kadar bekleyınce oluşan yumurtlar çatlamıyormu??
bu tüp bebek süreci normal süreç gibi hersey 28-30 günde bitiyor diye biliyordum
10 yumoşta fene değil
hadi hayırlısı
yarın için 09:45'e randevu aldım bende ;)

cnm ben anlamadım bu kadar bekleyınce oluşan yumurtlar çatlamıyormu??
bu tüp bebek süreci normal süreç gibi hersey 28-30 günde bitiyor diye biliyordum
10 yumoşta fene değil
hadi hayırlısı
yarın için 09:45'e randevu aldım bende :KK66:
hani dogal yolla deniycektin kiz sen bi rahat durmuyon ki:KK48:
cnm iki igne veriliyor biri yumurtalarin istemsiz catlamasini
durduruyo ve sayi cogaliyo digeri gonal buyutmek icin veriliyor.
anliycagin bu ay ctlama olmadi daha adet fln olmiycam tedavi bitene kadar.
onlar ayarliyorlar doz fln.bide benim embriyolar dondurulcak fln biraz cogalmasini bekliyolar galiba.
(klasik tup bebek uygulansa 10 gun gonal olur 4 yada 5 yumurta toplanir dollenir kaliteli olan ikisi yerlestirilir.)

Hahaha gun saymis yaaa benimde 22 olmam icin 16 nisani bekliyorum seker :) aminnnnn insallah ya cok guzel olur valla hepimiz hamiss:KK76::anneadayı::KK46:
aaa demekki 9 nisanda ben 23 u kapiyom sende benim yasimi elimden aliyon hii iyimis
22.yasim bana pek yaramadi sana yarar insallah ...devir daimi burda gerceklestiririz tacimi sana teslim ederim:KK70:

aaa demekki 9 nisanda ben 23 u kapiyom sende benim yasimi elimden aliyon hii iyimis
22.yasim bana pek yaramadi sana yarar insallah ...devir daimi burda gerceklestiririz tacimi sana teslim ederim:KK70:
Tamam hayatim olur insallah 23 sana en guzel guzellikleri getirirde istedigin hersey olur canim:KK19:sen tup bebek tedavisi mi goruyosun canim

cnm o zaman dun yumurtan catlamistir.bugunun tarihini not al.
14.gun adet olmazsan test yaparsin.insallah guzel haber verirsin.
degerlendirdinmi dunu? :oops::KK55:
dünü değerlendirdim de, dün de tam kopkoyu değildi anlamadım bu işi. ama dün adetin 13.günüydü belki de çatlamıştır. korkum yumurtlamamış olmak :(

Hııımm hayıt tohumunu Nasıl kullandın cnm.kuzenin polikistik over için hangi ilaçları kullanıyor biliyormusun ?? Korkma inşallah bir sorun yaratmaz hayırlısıyla gönlündekine kavuşursun inşallah[/QU
Bi tatli kaşifi hayit tohumunu bi su bardagina koydum üstüne de kaynamis suyu ekledim 5 dk demledim öyle sonra o tohumlari suzdum ve içtim cnm kuzenim doğum kontrol hapi kullan demiş doktor 3 ay boyunca kesinlikle çocuk düşünmeyiniz bu 3 ay içinde yoksa çocuk sakat olur demiş tedavi suresinde yumurta sinin biri çok iyiymis diğerinin etrafında küçük küçük kistler varmis inşallah isteyen hepimiz saglikli hayirli bebeklere kavusuruz cnm

Anne ADAYLARI:nazar::nazar:
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz :KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Omur kagan Omur kagan = hamisimiz :anneadayı:
@Japonbalikk = hamisimiz :anneadayı:
GURBET KUSU GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
@bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
@sevdigimmm = 9 MART
@hijabiqueen = 14 MART
@SedanuR54 = 14 MART
tinyrose tinyrose = 15 MART
@Kilim ve tohum = 19 MART
Berf0o0o Berf0o0o = 26 MART
Mor_cicek Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 4 NİSAN
G Greeneliton =7 NISAN
@sezenorhan ==
:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsin ekleyelim...

Kizlar gecms tarihleri sildim yenilerini ekleyin:-)
Cnm benim bat 17 MART oldu günüm değişti

tadi o kadar kotu degil cnm adetin baslasin sanirim son gunu baslaniyor sogan suyuna.
kaynat ic sabah aksam.bide baktin bi tasla iki kus vurursun insallah hem iltihap fln kalmaz hem hamislik kolay olur.
O zaman adetim bitince başlıyım ben de benim 6 ay içinde rahatsız olmamam lazım dikkat etmem lazım bebiş yapıcaz daha :anneadayı::KK46::KK48:

bugun 10 tane iyi dendi cnm hatta 6si iyi 4 u orta buyuklukte dedi.
opu belli degil cnm.bakalim hayirlisi olsun...
Hadi bakalım rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh çifter çifter gelip konar göbüşüne iki tane transfer ettirr

hani dogal yolla deniycektin kiz sen bi rahat durmuyon ki:KK48:
cnm iki igne veriliyor biri yumurtalarin istemsiz catlamasini
durduruyo ve sayi cogaliyo digeri gonal buyutmek icin veriliyor.
anliycagin bu ay ctlama olmadi daha adet fln olmiycam tedavi bitene kadar.
onlar ayarliyorlar doz fln.bide benim embriyolar dondurulcak fln biraz cogalmasini bekliyolar galiba.
(klasik tup bebek uygulansa 10 gun gonal olur 4 yada 5 yumurta toplanir dollenir kaliteli olan ikisi yerlestirilir.)
cnm ben yine doğal yollarla deneyecegım bir süre
doktor randevusunu sadece yumurtlama takibi için aldım
bakalım ilaçsız yumoşlarım ne alemde
buğün adetimin 12.günü
yarın 13.günü ne kadar büyümüş ne zaman çatlar ona göre bende önüme bakayım
dondurma iyi fikir canım
Rabbim inş ilk denemede nasip eder ama olmazsa bile bir daha ki işleminiz daha kolay olur ;)

dünü değerlendirdim de, dün de tam kopkoyu değildi anlamadım bu işi. ama dün adetin 13.günüydü belki de çatlamıştır. korkum yumurtlamamış olmak :KK43:
cnm aklında birsey kalmaması açısından adetinin 20. günune kadar gün aşırı dene... ovulasyon testi insanı yanıltıyor, kafa karıştırıyor, içtiğin sıvıdan bile etkilenen ve yanıltan test .... sen herzaman adetinin 10. gününden başla 20.gününe kadar değerlendir... sonrası Rabbime kalmış iş ... bol şanslar ;)

13.g
cnm aklında birsey kalmaması açısından adetinin 20. günune kadar gün aşırı dene... ovulasyon testi insanı yanıltıyor, kafa karıştırıyor, içtiğin sıvıdan bile etkilenen ve yanıltan test .... sen herzaman adetinin 10. gününden başla 20.gününe kadar değerlendir... sonrası Rabbime kalmış iş ... bol şanslar :KK66:
13.gün başlayabildim anca. Adete kadar denerim artık. :) belli olmuyor bu yumurtlama işlemi

cnm ben yine doğal yollarla deneyecegım bir süre
doktor randevusunu sadece yumurtlama takibi için aldım
bakalım ilaçsız yumoşlarım ne alemde
buğün adetimin 12.günü
yarın 13.günü ne kadar büyümüş ne zaman çatlar ona göre bende önüme bakayım
dondurma iyi fikir canım
Rabbim inş ilk denemede nasip eder ama olmazsa bile bir daha ki işleminiz daha kolay olur :KK66:
insallah cnm hayirlisi olsun .
gonul isterki dogal yolla olsun ama bakalim rabbim nsl ve ne zaman nasip edecek minigimizi.

Tamam hayatim olur insallah 23 sana en guzel guzellikleri getirirde istedigin hersey olur canim:KK19:sen tup bebek tedavisi mi goruyosun canim
evet cnm tup tedavisiyle ugrasiyorum.5yilim bitti erekn evlilik ve 2 olumsuz asilamam oldu.
asilama onceside 6 kez gnal f ve ctltma ignesi kullandim.olmayonca son bi tupude deneyelim dedik.
olmazsadaRABBIM hayirlisini nasip etsin.elimden gelen bu kadar.
yurtdisindayim dil sorun oluyor artik burda ugrasmam galiba.yasimiz genc insallah olucaktir.

Back