• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bizide bi dusunsene cnm yaa :KK43:(

Canım yaa vallah nickini unuttum uzun zamandır yazmadığın için çok eski sayfalarda kaldı yorumun göremedim. Senin bat ne zaman canım ?

Ysminn Ysminn 6 haziran mii kız bak tahminlerim doğru :) ben sizden sonra hamile kalicam hislerim doğrudur emin ol :)

H Heidi000 nereye kizzz :)

Canım yaa vallah nickini unuttum uzun zamandır yazmadığın için çok eski sayfalarda kaldı yorumun göremedim. Senin bat ne zaman canım ?

Ysminn Ysminn 6 haziran mii kız bak tahminlerim doğru :) ben sizden sonra hamile kalicam hislerim doğrudur emin ol :)

eee hani bana ne hissettin kuzum ya:oops:

Meraktan catlicazz :))

Canim sin ;) uykum yok uyumaya çalışacağım.psikolojimi bozacam .Bu ara çok mutluyum iyiyim...ama bozacam karar verdim .ehehe kafaya bak,delirdi mi ne kizzz bennn:KK49:

Canim sin :KK66: uykum yok uyumaya çalışacağım.psikolojimi bozacam .Bu ara çok mutluyum iyiyim...ama bozacam karar verdim .ehehe kafaya bak,delirdi mi ne kizzz bennn:KK49:

Deli kadınnnımmm der bana kocam :))) sana da diyesim geldi :)))) sen deli daha güzelsin :) mesela bi insan niye kendi moralini bozmak ister kiiii çok zeki olmak gerekir bak herkesin harcı değil biliyon dimi :)))

Back