canım değerlerın normal fsh ve lh değerin iyi buda senın yumurta kalitenın ve rezervenin iyi olduğunu gösterir... TSH çok az bir düşük var ama bu sorun yaratırmı bilmiyorum... doktora gösterdınmı sonuçlarını cnm?Adetin ilk günü bakılan değerlerim. Tsh için sanırım guatr ilacım çok fazla gelmiş. Peki diğerleri hakkında yorum yapabilecek var mı?
randevum yarın. tsh ın gebelik için 1 civarlarında olması gerektiğini duymuştum. benim tsh çook düşük kalıyor. gebe kalamama nedenim bu yüzden bana tsh ım gibi geliyor.canım değerlerın normal fsh ve lh değerin iyi buda senın yumurta kalitenın ve rezervenin iyi olduğunu gösterir... TSH çok az bir düşük var ama bu sorun yaratırmı bilmiyorum... doktora gösterdınmı sonuçlarını cnm?
randevum yarın. tsh ın gebelik için 1 civarlarında olması gerektiğini duymuştum. benim tsh çook düşük kalıyor. gebe kalamama nedenim bu yüzden bana tsh ım gibi geliyor.
cnm yarın doktordan sonra bize yaz benım eltimim tsh çok yüksekti doktor ilaç verdi 3 ayda hamıle kaldı sonra doğal yollarla ikinciyede hamile kaldı ... sen üzülme sebebi buysa çözülür... Allah yardımcın olsun cnmrandevum yarın. tsh ın gebelik için 1 civarlarında olması gerektiğini duymuştum. benim tsh çook düşük kalıyor. gebe kalamama nedenim bu yüzden bana tsh ım gibi geliyor.
yazarım inşallah. bundan önce tsh ım 0.5 idi, ilacı bi çeyrek azalttı doktor. ilacı azaltmaya rağmen 0.08 e inince canım sıkıldı ama bakalım ne diyecek doktorcnm yarın doktordan sonra bize yaz benım eltimim tsh çok yüksekti doktor ilaç verdi 3 ayda hamıle kaldı sonra doğal yollarla ikinciyede hamile kaldı ... sen üzülme sebebi buysa çözülür... Allah yardımcın olsun cnm
Evet şimdi gördüm cnm silik çizgi var bence doktra git kan tahlili yaptr ama 15. Günde git bnceBuda içini açıp çektim cnm bunda daha belirgin B bebegim-gel
Canım bence bir kan testi yaptir silik ama gözüküyor ikinci cizgi hadi insallahhh senledir bebişin umarım sıkı sıkı tutunmuşturBuda içini açıp çektim cnm bunda daha belirgin B bebegim-gel
Canım çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum. Bizimde imtihanımız bu...bende dün regl oldum, heray hayal kırıklığı çok zor durum yaşayan bilir Rabbim tez zamanda bize mucize nasip etsin yada Rabbim çok büyük sabır versinKızlar mucize olsun diye bekledim o kadar rahatsızlanmama rağmen dr un yazdığı ilaçları içmedim umut fakirin ekmeği olmuyor olmuyor olmuyor mucizemin olacağı da yok ben de dün itibariyle ilaç kullanmaya başladım artık umutlanmak istemiyorum ilaç içiyorum sırf umudum kalmasın diye çok kötü bir ruh halindeyimya normal yoldan olmayacağını bildiği halde umutlanırmi insan belki dedim bir ihtimal 6 yildir hep mucize olsun istiyorum dualar ediyorum ama olmadı olmuyor olacağa da benzemiyor içimde ukte kalacak ilay ve milya
Allah razı olsun tesekkur ederim ben senelerdir bekliyorum canım rbbim den artık hayırlısı ni istiyorum ne yapayım hayal kırıklığı çok kötü bir şey ya.inşaallah hakkımızda hayırlısı olurcanım geçmiş olsun senı çok iyi anlıyorum 18 aydan beri bende beklıyorum, her ay hayal kırıklığına uğamak nasıl bir duydu biliyorum.... Rabbım inş daha fazla bekletmez .... herşey gönlünce olur umarım
Berf0o0o napysn cnm hiç sesin çıkmıyo
Bnde iyiyim çok şükür cnm calsman güzel oyalanysn en azndan ben evde oldgmdan kafama dha cok takiyorum . Bnde ayni bekliyorum haftaya baslicaz tedavye hayrlsylaCanım çok sukur diyim aynı vallah pek değişen birşey yok biraz ygnluktsn giremedimm kusura bakmayın :-* sen nasilsin bitanem nasıl gidiyo şuan ne durumdasin?
Bnde iyiyim çok şükür cnm calsman güzel oyalanysn en azndan ben evde oldgmdan kafama dha cok takiyorum . Bnde ayni bekliyorum haftaya baslicaz tedavye hayrlsyla
Amin cnm sen iyi kalplisin inşallah dedgn olur güzel haberler verrz size dua edyrm ztn hepimz içinCanım ben calismiyorumteyzemlerdeydim umreden gelmişti misafirleri çöktü yardımcı oluyodum. Canım benim yaaa haftaya basliyosun çok sukur senin de GURBET KUSU nunda bebisleri gelecek biliyorum :)
cnm lutfen biraz daha sabret.olucak ben inaniyorum.Kızlar mucize olsun diye bekledim o kadar rahatsızlanmama rağmen dr un yazdığı ilaçları içmedim umut fakirin ekmeği olmuyor olmuyor olmuyor mucizemin olacağı da yok ben de dün itibariyle ilaç kullanmaya başladım artık umutlanmak istemiyorum ilaç içiyorum sırf umudum kalmasın diye çok kötü bir ruh halindeyimya normal yoldan olmayacağını bildiği halde umutlanırmi insan belki dedim bir ihtimal 6 yildir hep mucize olsun istiyorum dualar ediyorum ama olmadı olmuyor olacağa da benzemiyor içimde ukte kalacak ilay ve milya
cnm hormon duzenleyici verirlerse yoluna girer.Adetin ilk günü bakılan değerlerim. Tsh için sanırım guatr ilacım çok fazla gelmiş. Peki diğerleri hakkında yorum yapabilecek var mı?
İnşallah Ayşem inşallah 2017 de hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız rabbim daha çok aratmasın günler geçtikçe umudum bazen azalıyor bazende çok umutlanıyorum rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun bu arada tedavin ne aşamada ne zaman toplanacak yumoşlar inşallah bol kaliteli embriyoların olur inşallah bir güzel tutunur annişlerine ilk pozitif haber senden mi gelecek acep rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallahhepimiz anne oluruz en kısa zamandacnm lutfen biraz daha sabret.olucak ben inaniyorum.
bu yaz hamis kalicaksin pes etme yasimiz gencken ugrasalim.
RABBIM emegimizin karsiligini vericektir muhakkak.
hele bi hayirlisiyla tedavine basla digerlerini hiiicc saymiyorum sanssizlik olmus.
bu sefer merkezine ve doktoruna guven.insallah bizde anne olucaz 2017 de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?