19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende aranıza yeni katıldım yaşım 24,7 aylık evliyim yaklaşık 4 aydır bebeğim olsun istiyorum..inşallah Rabbim aratmadan nasip eder cümlemize

ben bu ay adet oldum. bat 4 nisan artık

AnneADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
@Ezgicihan = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
Mor_cicek = 4 NİSAN
S sinkar = 5 MART
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum = 19 MART
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 26 MART
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
sezenorhan = 13 MART
S sevdigimmm = 9 MART
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimize haberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen AdetTarihi)yazsinekleyelim...

SUPER VALLA BENDE ORUYOM KIZ PATIK VE BATTANIYE YAPTIM
SIMDIDE YELEK YAPIYORUM.BITINCE ATICAM TAKIMI.
INSALLAH GIYDIRMEK NASIP OLUR
Oo süpersin canım at at resimlerini merak ettim. nasip olucak tabi ya allahın izniyle minnak bebislerimize giydiricez inş :)

cnm hormon testi icin tam zamani.
adetin 3. gunu git fsh, tsh ,amh, prolaktin, testesteron ,ostrojen ne varsa iste kanda baktirabilirsin.
insallah temiz cikar.
doktor adetin 3.günü demedi bana, ben de yaptırdım bakalım ama daha çıkmadı. salı günü randevum var

Çok Şirin olmuş cnm yarn sabh test yapcaksn dmi heycanla haberlerni bekliyorum cnm hayrlsi olur inşallah
Dayanamadım bu aksam yaptım cnm hiçbişey yok çok ümitliydim bu aydan olmadı malesef ne yapalım nasip kısmet vardır bunda da bir hayır bir an önce adet olup doktora gidip yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorum

Dayanamadım bu aksam yaptım cnm hiçbişey yok çok ümitliydim bu aydan olmadı malesef ne yapalım nasip kısmet vardır bunda da bir hayır bir an önce adet olup doktora gidip yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorum
Aa silik flndami cikmadi cnm kan verirdn . Tabiki bundada bi hayr vardr . doktra gitmicekmisin

Aa silik flndami cikmadi cnm kan verirdn . Tabiki bundada bi hayr vardr . doktra gitmicekmisin
Ya şimdide silik çıktı daha çatlama iğnesinden sonra da 11. Gün acaba erken diye böyle silik olmuş olabilir mi cnm

Eklentiler

• 2016-03-07 01.08.56.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 61
kızlar günaydın dün adet oldum tam bat günümde.... kısmet değilmiş bu ayda artık gercekten tedavime ara verecegım.... eşimle konuştuk eylüle kadar doğal yollarla eylülden sonra aşılamaya geçecegız inş .... 3.günü doktora gidecegım inş kist olmamıştır.... sezenorhan cnm bat günümde 4 nisan

Kızlar değerlerimi yükleyemedim buraya ben nasıl yüklüyoruz foto

''Çalışma sonucunda D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışma en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir . Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor.

Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur. Farklı ırklarda D vitamininin sonuçları farklılık göstermektedir ancak bilim bunun nedenini henüz bulamadı.....

Günaydın kızlar benım gibi uzun süredir gebelık isteyen fakat mutlu sona ulaşamayan arkadaşlarım muhakkak D vitaminize baktırın... Özellıkle açıklanamayan inferlite ve pko hastalığı olan kadınların anlamlı çoğunluğunda D vitamini eksikliği bulunmuş... Ben en son lise zamanlarımda kan testi yaptırmıştım D vitamınım çok düşüktü doktor ilaç ve iğne verdi onları kullandım daha sonrada önemsemedım ve tahlil yapmadım...Belkı sebebi budur....Çarsamba gunu doktora gidecegım kan tahlili yaptıracagım demır eksiklığı varmı diye .... Demir seviyenız normal değerlere ulaşmadıkça aşılama yada tüp bebeğe geçmek çokta mantıklı değil .... Bilginize.... Demir eksiklığı en çok kadınlarda görülüyor, ama erkeklerde de azda olsa görülme olasılığı var erkeklerde demır eksiklığı spermde morfoloji bozukluğana ve spermlerin yavaş hareket etmesine neden oluyor..... Muhakkak sizde demır eksikliği varmı diye bir test yapın kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…