- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
cnm ya testi gornce bende cok umutlandm bak senden hadi insallah hayrli guzel haberler verrsnde hislermde yanlmams olurmAy kızlar hepinizin üzerine ölü toprağı atılmış gibi bune yahu canlanın azıcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ya testi gornce bende cok umutlandm bak senden hadi insallah hayrli guzel haberler verrsnde hislermde yanlmams olurmAy kızlar hepinizin üzerine ölü toprağı atılmış gibi bune yahu canlanın azıcık
İnşallah canım saol ya bakalım pazartesi günü belli olucak hersey çok sabırsızlanıyorum bi an önce gelsin pazartesi :)cnm ya testi gornce bende cok umutlandm bak senden hadi insallah hayrli guzel haberler verrsnde hislermde yanlmams olurm
Yok olmaz cnm ztn adetliyken yapılması gerekiyor bu testlerin . Değerlerinin olduğu kağıdın fotoğrafını çek koy bakalım referans aralıklarını da görmüş olalım cnmkızlar lh, prolaktin ve fsh ımı yazsam anlar mısınız? yeni kan verdim. yalnız istem dışı olarak adetimin ilk gününe denk geldi bu testleri yaptırışım. herhalde değerlerde etkilenme olmaz değil mi?
İnşallah canım ya sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum bakalım zaman geçsin diye annemlere kalmaya geldim hafta sonunu da atlattım mı tamamdır bu issezenorhan ikinci çizgiyi ben de farkettim ay hadi inşallah :)
canım napıyım yaaa dayanamadım yine ama bu sefer ara verecegım.... süt buharını deneyecegım o kadarevet evettt dinlen biraz yaa
gecen ayda diyordun esime soz verdim ara vericem diyordun dayanamayip aldin igneyi yine.
hadi bakalim sozunu tut bu sefer
cnm çok silik bir çizgi gördüm ama inş ilacın etkisi değildir bu arada buğün iğne vurulduğum 16. günü hala adet olmadımm ... demekkı bu iğne benım yumurtamı 36 saatten daha geç çatlattı..... eğer geç yumurtlama olduysam teste çıkmaması normal... adet olana kadar hala umudum devam ediyorKızlarrrrr ben çok manyakça bişey yaptım ya daha çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm bugün dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama ben çok heyecanlandım yaaa
Yaaa bu süper bir haber aynen cnm geç çatlamış demekki ondan belki çıkmadı testte ayy çok sevindim hadi inşallah canım ya gözüm kulağım sende sabırsızlıkla bekliyorumcnm çok silik bir çizgi gördüm ama inş ilacın etkisi değildir bu arada buğün iğne vurulduğum 16. günü hala adet olmadımm ... demekkı bu iğne benım yumurtamı 36 saatten daha geç çatlattı..... eğer geç yumurtlama olduysam teste çıkmaması normal... adet olana kadar hala umudum devam ediyor
Tamam cnm burdan devam edelim :)sezenorhan cnm buldum listeyi.sedos en son bu sekil birakmis.
burdan devam et.yeni batlari ekleyelim.insallah tekrar hamis haberi aliriz.
Anne ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
@Ezgicihan = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
Mor_cicek = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 23 subat
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
sezenorhan = 13 MART
S sevdigimmm = 9 MART
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimize haberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsinekleyelim...
kızlar lh, prolaktin ve fsh ımı yazsam anlar mısınız? yeni kan verdim. yalnız istem dışı olarak adetimin ilk gününe denk geldi bu testleri yaptırışım. herhalde değerlerde etkilenme olmaz değil mi?
İnşallah cnm insallah hemen düzeltiyorumCanım benim 26 mart :) inşallah uğur getirir ♥♥♥
AnneADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
@Ezgicihan = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
Mor_cicek = 4 SUBAT
S sinkar = 5 MART
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 26 MART
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
sezenorhan = 13 MART
S sevdigimmm = 9 MART
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimize haberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsinekleyelim...