- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldn aramza cnm daha yenymssn Rabbim insallah en kisa zamanda nasp eder hayrlsyla stresten uzak durmani tavsye ederm basli basna en onemli sorunbende aranıza yeni katıldım yaşım 24,7 aylık evliyim yaklaşık 4 aydır bebeğim olsun istiyorum..inşallah Rabbim aratmadan nasip eder cümlemize
çıkmamış oysa dün çıkmalıydı ben de anlamadım, pazartesi paylaşırım inşallah. ama haşimato var bende. ilaç kullanıyorum tsh çok düşük çıkmış, sanırım bu engelledi bende gebeliğiCanım gönder ben yorumliyim :)
ben bu ay adet oldum. bat 4 nisan artıkAnneADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
@Ezgicihan = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
Mor_cicek = 4 SUBAT
S sinkar = 5 MART
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 26 MART
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
sezenorhan = 13 MART
S sevdigimmm = 9 MART
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimize haberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi)yazsinekleyelim...
SUPER VALLA BENDE ORUYOM KIZ PATIK VE BATTANIYE YAPTIMKızlar etek ördüm gelecekteki bebişime nasıl olmuş ?
cnm hormon testi icin tam zamani.ben bu ay adet oldum. bat 4 nisan artık
Oo süpersin canım at at resimlerini merak ettim. nasip olucak tabi ya allahın izniyle minnak bebislerimize giydiricez inş :)SUPER VALLA BENDE ORUYOM KIZ PATIK VE BATTANIYE YAPTIM
SIMDIDE YELEK YAPIYORUM.BITINCE ATICAM TAKIMI.
INSALLAH GIYDIRMEK NASIP OLUR
doktor adetin 3.günü demedi bana, ben de yaptırdım bakalım ama daha çıkmadı. salı günü randevum varcnm hormon testi icin tam zamani.
adetin 3. gunu git fsh, tsh ,amh, prolaktin, testesteron ,ostrojen ne varsa iste kanda baktirabilirsin.
insallah temiz cikar.
Çok Şirin olmuş cnm yarn sabh test yapcaksn dmi heycanla haberlerni bekliyorum cnm hayrlsi olur inşallahKızlar etek ördüm gelecekteki bebişime nasıl olmuş ?
Dayanamadım bu aksam yaptım cnm hiçbişey yok çok ümitliydim bu aydan olmadı malesef ne yapalım nasip kısmet vardır bunda da bir hayır bir an önce adet olup doktora gidip yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorumÇok Şirin olmuş cnm yarn sabh test yapcaksn dmi heycanla haberlerni bekliyorum cnm hayrlsi olur inşallah
Aa silik flndami cikmadi cnm kan verirdn . Tabiki bundada bi hayr vardr . doktra gitmicekmisinDayanamadım bu aksam yaptım cnm hiçbişey yok çok ümitliydim bu aydan olmadı malesef ne yapalım nasip kısmet vardır bunda da bir hayır bir an önce adet olup doktora gidip yeni ay yeni tedaviye başlamak istiyorum
Ya şimdide silik çıktı daha çatlama iğnesinden sonra da 11. Gün acaba erken diye böyle silik olmuş olabilir mi cnmAa silik flndami cikmadi cnm kan verirdn . Tabiki bundada bi hayr vardr . doktra gitmicekmisin
Ayy hamilesinBuda içini açıp çektim cnm bunda daha belirgin B bebegim-gel