- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
bu ay sonuna denk gelir cnm.ama simdilik kesin bisey yok her hafta kan ve ultrason randevum oluyor.İnşallah Ayşem inşallah 2017 de hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız rabbim daha çok aratmasın günler geçtikçe umudum bazen azalıyor bazende çok umutlanıyorum rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun bu arada tedavin ne aşamada ne zaman toplanacak yumoşlar inşallah bol kaliteli embriyoların olur inşallah bir güzel tutunur annişlerine ilk pozitif haber senden mi gelecek acep rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallahhepimiz anne oluruz en kısa zamanda
tsh düşmeden gebe kalma diyor doktor. zaten kalamıyorum da. ilacın dozunu azalttık 2 ay bekleyecekmişiz tsh yükselsin diyecnm hormon duzenleyici verirlerse yoluna girer.
pek buyuk sorun yok zaten ok larla gosterilmis dusuk ve yuksek olan 3 hormon var.
insallah tek sorun bu olur cnm inanki cabuk cozulur bende takviye almistim 3 ayda duzelmisti fsh falan.
Endişelenme canım benim geç olsun da güç olmasın peki neden uzun protokol uygulanıyor sende sorun yok kibu ay sonuna denk gelir cnm.ama simdilik kesin bisey yok her hafta kan ve ultrason randevum oluyor.
sali gunu 5 buyuk 5 kucuk yumurta var dendi.simdilik igneye devam dediler.biraz uzun surdu endiseliyim.
Kac gün oldu cnm iğne kullanali bide ignen hep aynimi değişmedi demibu ay sonuna denk gelir cnm.ama simdilik kesin bisey yok her hafta kan ve ultrason randevum oluyor.
sali gunu 5 buyuk 5 kucuk yumurta var dendi.simdilik igneye devam dediler.biraz uzun surdu endiseliyim.
23 gun oldu cnm.3 gundur gonal f de eklediler ikisinide ayni saatte vuruluyorum.Kac gün oldu cnm iğne kullanali bide ignen hep aynimi değişmedi demi
ozlettin cnm iyiz sukur.hayırlı cumalar canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum biraz rahatsızdım tam geçti sayılmaz ama sizleri çok özledim
Bilmiyorum cnm sanirim cok yumos olmasini istiyorlar bende simdilik 10 olduEndişelenme canım benim geç olsun da güç olmasın peki neden uzun protokol uygulanıyor sende sorun yok ki
İnşallah birsürü kaliteli yumoslarn olmstr cnm hayrli haberlrni beklyrz ztn ama stres yapmamanin bi yolunu bulrsan banada söyle cnki dha ben baslamadn heycan yapiyrm23 gun oldu cnm.3 gundur gonal f de eklediler ikisinide ayni saatte vuruluyorum.
14unde randevum var opu belli olur insallah...
Cnm benim 9 martti 10unda basladi tam ama hala az az geliyo kismetse pazartesi rahim filmi cekiliyorum ben kuzumAnne ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
G Greeneliton = 2 SUBAT
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
Mor_cicek = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = (tup)BEKLEMEDE
Zend = 18 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
Ilayumut = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o = 23 subat
07gul07 = 28 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
sezenorhan = 13 MART
S sevdigimmm = 9 MART
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamisoldugumuzu ogrenir birbirimize haberveririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsinekleyelim...
Cnm adet oldum psikolojik çöküntülerdeydim. Ama toparladım çok şükür bu ay mola verdik önümüzdeki ay aşılamaya karar verdik .senin tedavin ne durumda cnm ?sezenorhan tatlmm nerdesinn
Hayırlısı olsun ins cnm filmden sonra haberdar et inş tıkanıklık varsa bile hemencik ten açılırCnm benim 9 martti 10unda basladi tam ama hala az az geliyo kismetse pazartesi rahim filmi cekiliyorum ben kuzum
Hayırlısı olsun cnm benimde bu ay olmadı bide 1 ay ara verdik bakalım önümüzdeki aya aşılama ya geçicez nasipse .doktora gittin mi bu arada cnm ?kızlar günaydın dün adet oldum tam bat günümde.... kısmet değilmiş bu ayda artık gercekten tedavime ara verecegım.... eşimle konuştuk eylüle kadar doğal yollarla eylülden sonra aşılamaya geçecegız inş .... 3.günü doktora gidecegım inş kist olmamıştır....sezenorhan cnm bat günümde 4 nisan
Bebeğim adet oldum malesef nasip değilmiş sen neler yapıyosun ?Canım bence bir kan testi yaptir silik ama gözüküyor ikinci cizgi hadi insallahhh senledir bebişin umarım sıkı sıkı tutunmuştur
Malesef değilim cnm ya adet oldum bu ay mola verdik inş önümüzdeki aya aşılama yapıcaz sen ne yaptın cnm tedaviye geçtiniz mi ?Ayy hamilesin
Kıyamam ya herseyde bi hayr vardr cnm dinlen bu ay takma dediğin gibi snra devm edrsin. Benm kistler için fazldn iğne vurulmustm o yüzden tedavi ertelenmişti bu çarşamba hayrlsyla tedaviye baslicz cnmCnm adet oldum psikolojik çöküntülerdeydim. Ama toparladım çok şükür bu ay mola verdik önümüzdeki ay aşılamaya karar verdik .senin tedavin ne durumda cnm ?
hayırlısı :/ ben de doktora gittim işte, tsh ım yerlerde çıktı. guatr ilacımın dozunu düşürdük. onun dışında bi problem yok dediMalesef değilim cnm ya adet oldum bu ay mola verdik inş önümüzdeki aya aşılama yapıcaz sen ne yaptın cnm tedaviye geçtiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?