- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Yavru insallah canim gidemedim bugun yarin 11.30da cekilcem insallah dedigin gibi olurHayırlısı olsun ins cnm filmden sonra haberdar et inş tıkanıklık varsa bile hemencik ten açılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavru insallah canim gidemedim bugun yarin 11.30da cekilcem insallah dedigin gibi olurHayırlısı olsun ins cnm filmden sonra haberdar et inş tıkanıklık varsa bile hemencik ten açılır
cnm ben doktorumu değiştirdım, yenı doktorum benı alttan ayrıntılı muayene etti maşallah hiç yaran yada enfeksiyon gibi birsey yok dedi... ultrasyondan baktı tertemız kist yok dedi.... tedavi oldunmu dedi anlattım işte 3 ay femara son ay çatlatma iğnesi oldum dedi.... bana klomeni önerdi ama ben kabul etmedım gercekten tedavı olmak hiç içimden gelmıyor.... sankı ben ne kadar uğrasırsam o kadar bebek olmıyacakmıs gibi gelıyor.... bu haftasonu eşimle mini tatil ayarladık tam yumurtlama günüme denk gelıyor, stresten uzak kalrsam bence benım çocuğum olacak .... eylüle kadar arada bir mini tatiller yaparak rahat olarak deneyecegız... sonra belkı aşılama geçerim sana da geçmiş olsun cnm üzülme tez vakitte gelır bebeğin inşHayırlısı olsun cnm benimde bu ay olmadı bide 1 ay ara verdik bakalım önümüzdeki aya aşılama ya geçicez nasipse .doktora gittin mi bu arada cnm ?
Canım ya üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır inşallah aşılamayafalan hiç gerek kalmaz rabbim çok aratmasın inşallah valla güzelim ben şuan beklemedeyim yazı bekliyorum ama bu aralar feci iltihabım olmuş çok ta ağrım var 16 mart randevu aldım inşallah uzun sürmez çünkü bende çok kötü oluyor en az 2 ay kalıyor bir ara dr kanın üretiyor olabilir demişti inşallah bu defa uzun sürmezBebeğim adet oldum malesef nasip değilmiş sen neler yapıyosun ?
Hadi hakkında hayırlısı cnm bol kaliteli bir çok yumurtan olur inşallah gelişmeleri bana yaz sık sıkKıyamam ya herseyde bi hayr vardr cnm dinlen bu ay takma dediğin gibi snra devm edrsin. Benm kistler için fazldn iğne vurulmustm o yüzden tedavi ertelenmişti bu çarşamba hayrlsyla tedaviye baslicz cnm
İyi süper cnm peki bebis için ayriyeten tedavi olucak misin ?hayırlısı :/ ben de doktora gittim işte, tsh ım yerlerde çıktı. guatr ilacımın dozunu düşürdük. onun dışında bi problem yok dedi
Aa o zaman doktora git canım cnk iltihap ta bebişi engelliyor diye biliyorum bir an önce çaresine bak cnm rabbim aratmasin inş en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar versinCanım ya üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır inşallah aşılamayafalan hiç gerek kalmaz rabbim çok aratmasın inşallah valla güzelim ben şuan beklemedeyim yazı bekliyorum ama bu aralar feci iltihabım olmuş çok ta ağrım var 16 mart randevu aldım inşallah uzun sürmez çünkü bende çok kötü oluyor en az 2 ay kalıyor bir ara dr kanın üretiyor olabilir demişti inşallah bu defa uzun sürmez
OH ne güzel cnm ya bak hiç bir problem de yokmuş dediğin gibi kafa rahatlayın ca oluyor bencede en iyisini yaparsınız kendiliğinden yaza kadar gelir zaten bebişin allahın izniylecnm ben doktorumu değiştirdım, yenı doktorum benı alttan ayrıntılı muayene etti maşallah hiç yaran yada enfeksiyon gibi birsey yok dedi... ultrasyondan baktı tertemız kist yok dedi.... tedavi oldunmu dedi anlattım işte 3 ay femara son ay çatlatma iğnesi oldum dedi.... bana klomeni önerdi ama ben kabul etmedım gercekten tedavı olmak hiç içimden gelmıyor.... sankı ben ne kadar uğrasırsam o kadar bebek olmıyacakmıs gibi gelıyor.... bu haftasonu eşimle mini tatil ayarladık tam yumurtlama günüme denk gelıyor, stresten uzak kalrsam bence benım çocuğum olacak .... eylüle kadar arada bir mini tatiller yaparak rahat olarak deneyecegız... sonra belkı aşılama geçerim sana da geçmiş olsun cnm üzülme tez vakitte gelır bebeğin inş
Olur olur cnm bak burdan bir arkadas daha vardı ona da aynısını dedim ve tıkanıklık varmış ve hsg ile açıldı en kisa zamanda da oda sende hamile kalırsınız inş haberlerinı bekliyorum cnmYavru insallah canim gidemedim bugun yarin 11.30da cekilcem insallah dedigin gibi olur
Amin cnm inşallah tabiki yazarmHadi hakkında hayırlısı cnm bol kaliteli bir çok yumurtan olur inşallah gelişmeleri bana yaz sık sık
İnsallah canim suan bekliyorum doguma grmis gelsin alcak beni korkuyorummOlur olur cnm bak burdan bir arkadas daha vardı ona da aynısını dedim ve tıkanıklık varmış ve hsg ile açıldı en kisa zamanda da oda sende hamile kalırsınız inş haberlerinı bekliyorum cnm
Ben de klasik agrimdan dolayi bekarken doktora gittiğimde yumurta sayin çok fazla ama yavaş bunu caliatirmamiz gerekiyordu dedi bekarim diye doğum kontrol hapi vs. Hic bi hapvermedi ben de böyle şeyleri de biomiyodum tabi bu sitede gezinirken hayit tohumunu kullaniphamile kalanlar göğüs buyutenleri falan okumustum ben de göğüs büyütmek için aliyim iciyim demiştim çok takiyodum kafama çünkü o dönemler tam bi seneye yakin içtim hep her gün bi su bardagi e vaktim göğüse faydasi olmadi ama ne adet agrisi kaldi ne klasik agrisi çok memnun kalmostim agrilarim geçince biraktim daha fazla icmeyim zarari olmasin bi de geçmişken dedimSlm kızlar.bende 21 yaşındayım iki senelik evliyim polikistik overliyim aynı Zaman'da yumurta sayım çok fazla ve kalitesiz tedavi olarak önce klomen kullandım yumurtalıklarım tepki vermedi daha sonra doktorumu değiştirdim femera kullandım bu sefer kalitesiz birden fazla yumurta oluştu bu doktorum insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi ve üç aylık metformin ve yumurtalık oluşumunu durdurmak için doğum kontrol hapı verdi .Yumurta sayısı fazlalığı olan arkadaşlar varmı acaba yada bu konu Hakkı'nda bilgisi olan bana biraz bilgi verirmisiniz lütfen .(
valla tedavilik bişey bulamıyorlar. adet düzensizliği yok, yumurtalıklarda kist de yok. Allahıma çok şükür. belki de 6 aylık evliyim diye tedaviye gerek görmüyorlar. endokrin de bi sorun bulamadı. kadın doğumcu da bulamadı.İyi süper cnm peki bebis için ayriyeten tedavi olucak misin ?
Daha yumurtlama zamanin gelmemistir daha dgrusuu catlamamistir canim iki gun sonra tekrar yap istersenovulasyon testi yaptım. tek çizgi çıktı. ikinci çizgi silik bile olsa çıkması gerekmez miydi? yumurta oluşmadı mı acaba kafamda deli sorular
Ama yumurtlama akıntısını gördüm. Birkaç gün önce çatlamamıştır değil miDaha yumurtlama zamanin gelmemistir daha dgrusuu catlamamistir canim iki gun sonra tekrar yap istersen
Ya canini sıkmak istemem ama catlamistir belkide senin sat kac ve kac gunde bir oluyosun hayatimAma yumurtlama akıntısını gördüm. Birkaç gün önce çatlamamıştır değil mi
28-30 günde bir. En son 4 martta adet oldum. Çatlamışsa gerçekten şaşırırımYa canini sıkmak istemem ama catlamistir belkide senin sat kac ve kac gunde bir oluyosun hayatim