cnm çatlatma iğnesi oldum bu ay yine olmadı kısmet değilmiş artık .... biraz kafamı dinleyeyım yavaş yavaş tedavime başlıyacagım artıkzamani degilmis demekki cnm.biraz dinlen istersen.bir kaca ay sonra hormonlara baktirarak baslarsin.
henuz yeni sayilirsin.biraz rahat olmaya calis bakalim insallah stresten uzak kalirsan bebisin sana tutunur.
bu arada yumurtlama gunlerini ovulasyon testleriyle belirleyip degerlendirebilirsin.ama relax olarak
Git doktora cnm yeni ay yeni umut bende mesela direk kendimi odakladim eğer olumsuz çıkar ise adetin 2. Günü yine damlıycam doktora .süt buharını bende duymuştum cnm faydası olur zararı olmaz dene istersen hem bizede olumlu olursa tavsiye de bulunursunherkese günaydınsezenorhan GURBET KUSU Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm
evet evettt dinlen biraz yaacnm çatlatma iğnesi oldum bu ay yine olmadı kısmet değilmiş artık .... biraz kafamı dinleyeyım yavaş yavaş tedavime başlıyacagım artık
Aaaa deli kız sabredemedin dmiKızlarrrrr ben çok manyakça bişey yaptım ya daha çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm bugün dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama ben çok heyecanlandım yaaa
Yok kız daha çok erken doktorum 9 unda kanda bakıcaz dedi ki ben idrarda bakiverdim ama var gibi hissediyorum yani aynı bi onceki hamileliğimde ki gibi adetime 9- 10 gün varken ağrılarım başlamıştı normalde adet olucaksam adetimden bir gün önce başlar ertesi gün adet olurum. İnş yanilmiyorumdur bide ikiz gibi hissediyorum cnk geçen hamileliğimde sadece sağ yumurtaligimda batma vardı bu sefer hem sağda hem solda var . Ay çok karma karışığım bekliycez gorucez artık :) ama çok heyecanlıyımAaaa deli kız sabredemedin dmiama silik çıkmış bu çok iyi hamile olabilrsn ya hastnymi gtsen :-D
Hadi inşallah ya ikiz olsn nr güzel saglikli olsndaYok kız daha çok erken doktorum 9 unda kanda bakıcaz dedi ki ben idrarda bakiverdim ama var gibi hissediyorum yani aynı bi onceki hamileliğimde ki gibi adetime 9- 10 gün varken ağrılarım başlamıştı normalde adet olucaksam adetimden bir gün önce başlar ertesi gün adet olurum. İnş yanilmiyorumdur bide ikiz gibi hissediyorum cnk geçen hamileliğimde sadece sağ yumurtaligimda batma vardı bu sefer hem sağda hem solda var . Ay çok karma karışığım bekliycez gorucez artık :) ama çok heyecanlıyım
Bakalım hayırlısı cnm ya bende öyle hissediyorum ama pazartesiyi bekliycem 2. İdrar testi için inş o gün daha daha belirgin çıkar :)Hadi inşallah ya ikiz olsn nr güzel saglikli olsndainşallah güzel sonuclr verrsn cnm hem olmasaydi silikte cikmazdi bnce
İnşallah cnm ya bnde heycanlndm valla hayrlsi olsnBakalım hayırlısı cnm ya bende öyle hissediyorum ama pazartesiyi bekliycem 2. İdrar testi için inş o gün daha daha belirgin çıkar :)
İnş cnm hepimiz için hayırlısı olsun insİnşallah cnm ya bnde heycanlndm valla hayrlsi olsn
tesekkur ederim canım desteğin ve ilgin için.... ben sadece artık ne yapacagımı bilmiyorum, şu 3 ay süt buharını deneyim yazıda atlatayım yada dayanamazsam yaz başında aşılama yaparım .... inofolic kullandım bu ay tekrar kullanmaya devam edecegım, incirde yerim.... Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelsın meleğim... bu ay bol bol eşimle ilgilenip gezip tozup eğlenecegımbiraz şarj olmam lazım... belkı sık giremem topiğe ....herkes dualarımda inş bizim güneşimizde biran önce doğar...
Kızlarrrrr ben çok manyakça bişey yaptım ya daha çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm bugün dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama ben çok heyecanlandım yaaa
İnşallah canım saol ya bakalım nasip kısmet pazartesi tekrar bi idrarda bakıcam en son artık çarşamba günü kanda bakıcam bakalım neler olucak zaman göstericek :)Canimmm ya testi gorunce çok mutlu oldum ben catlatma iğnesinin 11. Gününde test yapmıştım seninki gibiydi çizdi sonra bir tane daha yapmıştım o da öyleydi ocak ayında aşılama yaptığım ay işte sonra kan verdim 2.73 çıktı yoktu birşey :'( inşallah senin öyle değildir kuzum inşallah hamilesindirrr insallaaaah :-*♥♥♥♥
İnşallah canım saol ya bakalım nasip kısmet pazartesi tekrar bi idrarda bakıcam en son artık çarşamba günü kanda bakıcam bakalım neler olucak zaman göstericek :)
insallah canim ya bakalim günler gecsin diye yarin anneme gidicem 2-3 gün kalicam belki biraz stresim de azalir cnk stres yapinca vücutta prolaktin hormonu salgilaniyormus oda döllenme olsa bile tutunmasını engelliyormuş biraz kafami dagitmam lazimHadi hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim inşallah senden umutluyum zaten :)ElifAhsen02 de çok umutlu senin icin
insallah canim ya bakalim günler gecsin diye yarin anneme gidicem 2-3 gün kalicam belki biraz stresim de azalir cnk stres yapinca vücutta prolaktin hormonu salgilaniyormus oda döllenme olsa bile tutunmasını engelliyormuş biraz kafami dagitmam lazim
yavrucum bat tarihini yazsana listeye ekliyim senideKesinlikle kuzum çok iyi olur kafan dağılır hem :-* gecmiyo çünkü zaman
İnşallah canım inş az kaldı bakalım bekliycez gorucez senin bat ne zaman tatlım ?Berf0o0o eveeet sanki banada var gibi geliyor hakkinda hayirlisi olsun canim insaallah verirsin guzel haberi sezenorhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?