• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar 8 martta doktor randevum var. benden lh, fsh ve prolaktin testi istemiş her zamankilerden farklı olarak. çocuk istiyoruz demiştim onlarla mı alakalı bu testler?
evet cnm ilk olarak bunlar isteniyor.hormonlara bakilarak ilac ayarlaniyor.
insallah temiz cikar.benimde ayni gun ultrason randevum var.guzel haberler verelim burdan ins.

İnşallah cnm güzel haberlr verrsin stres ypmamaya çalış tedavi süresince
amin insallah cnm.
ah keske insan rahat olabilse.
randevu gunleri uykum gelmiyor ama diger gunler rahatim simdilik.
birde hemsire gelecegi saat diken ustunde gibi bekliyorum.bakalim haftaya igneler degisebilir.

amin insallah cnm.
ah keske insan rahat olabilse.
randevu gunleri uykum gelmiyor ama diger gunler rahatim simdilik.
birde hemsire gelecegi saat diken ustunde gibi bekliyorum.bakalim haftaya igneler degisebilir.
Haklsn insanin elinde değil stres yapıyo haber ver cnm inşallah iğneler çok acitmaz bn korkym iğneden :-)

Haklsn insanin elinde değil stres yapıyo haber ver cnm inşallah iğneler çok acitmaz bn korkym iğneden :-)
yok ya cok kucuk zaten cnm.bebisler icin mecbur katlanicaz gelsinler yeterki.
kiz doguma nasil dayaniliyor .igne onun yaninda ne ki:cool:

sezenorhan sezenorhan cnm benimki 14 mart ama olmiycam bu ay ignelerden oturu.
sen yinede ekle bizi yazarsin 1. tup denemesi diye.

yok ya cok kucuk zaten cnm.bebisler icin mecbur katlanicaz gelsinler yeterki.
kiz doguma nasil dayaniliyor .igne onun yaninda ne ki:cool:
:-) aynen mecbur katlncz zatn de hep bi korku oluyo benm içimde iğne olrken hemşire gülüyo bana :-) ay bebisim olsn onun icn herşeye katlanrm ben düşüncesi bile mutlu ediyo insani demi mutluluktan aglicagmz günlerde gelck inşallah

Benim koltuk altimda bi haftadan beri sislik var konunuzla alakasi yok biliyrm ama sormk istiyrm. Iki koltuk altimda sislik var ve dokunuldugunda aciyo ne olabilir olan varmi benm gibi

:-) aynen mecbur katlncz zatn de hep bi korku oluyo benm içimde iğne olrken hemşire gülüyo bana :-) ay bebisim olsn onun icn herşeye katlanrm ben düşüncesi bile mutlu ediyo insani demi mutluluktan aglicagmz günlerde gelck inşallah
evett cok guzel bi duygu .dusununce icim kipir kipir oluyor.
hatta bi ara takvim yapmistim ya ilk gunler cok seviniyordum gordukce.
cnm senin o kullandigin igneler gobektenmiydi?kac gunde bi vuruyordun?

Benim koltuk altimda bi haftadan beri sislik var konunuzla alakasi yok biliyrm ama sormk istiyrm. Iki koltuk altimda sislik var ve dokunuldugunda aciyo ne olabilir olan varmi benm gibi
cnm tuylerin oldugu yerdeyse kil donmesi olabilir.
elleyince ele gelen bir kitleyse kist olabilir allah korusun.
anca doktorlar anlar sen bi gorun istersen.

Back