- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
yavrum sen tüp bebek tedavisi olmuyormusun şu an ?Benm 4 mart ama menopaza girdim 3 aydr adet olmuyom zaten :-D
Gobektendi cnm ama kistleri baskilamk için vuruldm canm ayda bi kez vuruldmevett cok guzel bi duygu .dusununce icim kipir kipir oluyor.
hatta bi ara takvim yapmistim ya ilk gunler cok seviniyordum gordukce.
cnm senin o kullandigin igneler gobektenmiydi?kac gunde bi vuruyordun?
Tüp Bebek merkezndeki doktr önce kistleri baskilamk için iğne vuralim demişti 4 aydr ayda bi kez vuruldm bitti cok şükür 16 sinda baslicaz tüp bebek tedavisine canmyavrum sen tüp bebek tedavisi olmuyormusun şu an ?
tamam o zaman sanada 1. tüp denemesi yaziyorum cnmTüp Bebek merkezndeki doktr önce kistleri baskilamk için iğne vuralim demişti 4 aydr ayda bi kez vuruldm bitti cok şükür 16 sinda baslicaz tüp bebek tedavisine canm
Aynn cnm Sağol :)tamam o zaman sanada 1. tüp denemesi yaziyorum cnm
cnm benmde bat 9mart ama bendede bsey yok dye tahmin edyrm cnku bu ay yumurtlamamsm fissssezenorhan BAT 13 MART
B bebegim-gel 1. TÜP DENEMESİ
GURBET KUSU 1.TÜP DENEMESİ
Listemiz Uğur Getirsin Hanımlar
olsun cnm hic belli olmaz hemen ekliyorumcnm benmde bat 9mart ama bendede bsey yok dye tahmin edyrm cnku bu ay yumurtlamamsm fisss
Olur olur sabır bende 19 evlendim 20 anneydim ama biraz geç evlenseydim çocuk tan bişey anlamadım çocuğum dan korkuyor dum çok tirsak tim büyüdü ama zor oldu işte en güzeli biraz daha olgun yaşta anne olmakMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz @firdevscansu
2- Hamişimiz @ilknurrr22
3- Hamişimiz @ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz @zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz @aysennnn31
13- Hamişimiz @Ronya ranya
14- Hamişimiz @Ysminn
15- Hamişimiz @amineasyaeymen
16- Hamişimiz @Berfindogalar
17- Hamişimiz @HERSEYDUAUZERINE50
18- Hamişimiz @sukruyeomay
Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
hadi insallahsezenorhan BAT 13 MART
B bebegim-gel 1. TÜP DENEMESİ
GURBET KUSU 1.TÜP DENEMESİ
S sevdigimmm BAT 9 MART
Listemiz Uğur Getirsin Hanımlar
cnm hormonlar dengeliyse ultrasonda bakilir .. daha sonra yumurtlama olup olmadigina bakilir.bu değerler normal çıksa da mı tedavi uygulanıyor? ben daha 5.5 aylık evliyim fakat pco ve haşimato olduğundan zaten düzenli doktora gidiyorum. en son bebek istiyoruz deyince bu testleri istedi
dokununca canin cok yaniyormu?Elime geliyo biseylerde her ikisinde var ne alakaysa korkuyrm gitmeye
Olur olur sabır bende 19 evlendim 20 anneydim ama biraz geç evlenseydim çocuk tan bişey anlamadım çocuğum dan korkuyor dum çok tirsak tim büyüdü ama zor oldu işte en güzeli biraz daha olgun yaşta anne olmak
herkese günaydınsezenorhan GURBET KUSU Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm
tesekkur ederim canım desteğin ve ilgin için.... ben sadece artık ne yapacagımı bilmiyorum, şu 3 ay süt buharını deneyim yazıda atlatayım yada dayanamazsam yaz başında aşılama yaparım .... inofolic kullandım bu ay tekrar kullanmaya devam edecegım, incirde yerim.... Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelsın meleğim... bu ay bol bol eşimle ilgilenip gezip tozup eğlenecegımCanim bnim ya üzülme diyemiyorum vallah sözler hep kifayetsiz yaşayan bilir biliyorum az daha dayan kuzum 18 ay çok kısa bir sure değil ama uzun da bir sure değil dilerim Allahtan umutsuzlugâ düşmeden çok aramadan beklemeden nasip olsun inşallah. Süt maydanoz buharına yattım ben kaynanam yapmıştı İstanbul dayken iki ay denedim iltihabı olan biri için çok iyi ama iltihap yoktu bende bence sen de birşey kaybetmezsin dene bakalım inşallah şifa olur
zamani degilmis demekki cnm.biraz dinlen istersen.bir kaca ay sonra hormonlara baktirarak baslarsin.herkese günaydınsezenorhan GURBET KUSU Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?