• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz @ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:
10- Hamişimiz @zozan30 :nazar::anneadayı:
11- Hamişimiz @bebem-1221 :nazar::anneadayı:
12- Hamişimiz @aysennnn31 :nazar::anneadayı:
13- Hamişimiz @Ronya ranya:nazar::anneadayı:
14- Hamişimiz @Ysminn :nazar::anneadayı:

15- Hamişimiz @amineasyaeymen :nazar::anneadayı:
16- Hamişimiz @Berfindogalar :nazar::anneadayı:
17- Hamişimiz @HERSEYDUAUZERINE50 :nazar::anneadayı:
18- Hamişimiz @sukruyeomay :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
:KK200:
Olur olur sabır bende 19 evlendim 20 anneydim ama biraz geç evlenseydim çocuk tan bişey anlamadım çocuğum dan korkuyor dum çok tirsak tim büyüdü ama zor oldu işte en güzeli biraz daha olgun yaşta anne olmak

bu değerler normal çıksa da mı tedavi uygulanıyor? ben daha 5.5 aylık evliyim fakat pco ve haşimato olduğundan zaten düzenli doktora gidiyorum. en son bebek istiyoruz deyince bu testleri istedi

bu değerler normal çıksa da mı tedavi uygulanıyor? ben daha 5.5 aylık evliyim fakat pco ve haşimato olduğundan zaten düzenli doktora gidiyorum. en son bebek istiyoruz deyince bu testleri istedi
cnm hormonlar dengeliyse ultrasonda bakilir .. daha sonra yumurtlama olup olmadigina bakilir.
onlarda sorun yoksa esindende hormon ve sperm testi istenir.
surec boyle adim adim gidiyor.insallah bizim kadar beklemezsin.
stres yapma.pco lular hamile kaliyor bi sorn yok.sadece yumrtlama duzensiz sanirim degilmi?
adetlerin duzenlimi cnm?pco teshisi nasil kondu ultrasonlami yoksa kanlami?

Elime geliyo biseylerde her ikisinde var ne alakaysa korkuyrm gitmeye
dokununca canin cok yaniyormu?
normaldede dokunmasanda agri varmi? ( yag bezeside olusmus olabilir.
agrinin oldugu yer onemli cnm.mesela gogsune cok yakinsa kisttir.ihmal etme.
gormeden bilmeden kimse bisey diyemez .aile doktoruna danis .korkulcak bisey yok...

Pco teşhisi yıllar önce ergenliğe girdiğimde konuldu. Hem ultrasonda hem de kanda. O zamanlar adet görmezdim bile. Şuan ki doktorum sayesinde 5 senedir adetlerim düzene girdi, hiçbi problemim yok. Yumurtlama da gerçekleşiyor kasımda kadın doğuma gittiğimde adetime birkaç gün vardı ve yumurtayı gördü ultrasonda. Hatta artık pco ya dair yumurtalıklarda kist filan da yok. Temizlenmiş mi anlamadım. Kaç defa değişik değişik kadın doğumculara gittim hiçbiri pco bulamadı. İnsülinim biraz yüksekmiş, endokrin doktorum bu yüzden pco var diyor

herkese günaydın sezenorhan sezenorhan GURBET KUSU GURBET KUSU Berf0o0o Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... :( Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm ;)

Olur olur sabır bende 19 evlendim 20 anneydim ama biraz geç evlenseydim çocuk tan bişey anlamadım çocuğum dan korkuyor dum çok tirsak tim büyüdü ama zor oldu işte en güzeli biraz daha olgun yaşta anne olmak

Ablacim Rabbim bagislasin inşallah çok tesekkur ederim inşallah olur. İnsanin neyi yoksa onu ariyo tabi ki ama ben olmayana aşığım sabırsızlıkla bekliyorum aşkla bekliyorum nasip vallah. Eminim sen de zorluklar cektirmissin ama çok sukur Allah aratmamis beni duana katar misin abla ?

herkese günaydın sezenorhan sezenorhan GURBET KUSU GURBET KUSU Berf0o0o Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... :KK43: Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm :KK66:

Canim bnim ya üzülme diyemiyorum vallah sözler hep kifayetsiz yaşayan bilir biliyorum az daha dayan kuzum 18 ay çok kısa bir sure değil ama uzun da bir sure değil dilerim Allahtan umutsuzlugâ düşmeden çok aramadan beklemeden nasip olsun inşallah. Süt maydanoz buharına yattım ben kaynanam yapmıştı İstanbul dayken iki ay denedim iltihabı olan biri için çok iyi ama iltihap yoktu bende bence sen de birşey kaybetmezsin dene bakalım inşallah şifa olur

Canim bnim ya üzülme diyemiyorum vallah sözler hep kifayetsiz yaşayan bilir biliyorum az daha dayan kuzum 18 ay çok kısa bir sure değil ama uzun da bir sure değil dilerim Allahtan umutsuzlugâ düşmeden çok aramadan beklemeden nasip olsun inşallah. Süt maydanoz buharına yattım ben kaynanam yapmıştı İstanbul dayken iki ay denedim iltihabı olan biri için çok iyi ama iltihap yoktu bende bence sen de birşey kaybetmezsin dene bakalım inşallah şifa olur
tesekkur ederim canım desteğin ve ilgin için.... ben sadece artık ne yapacagımı bilmiyorum, şu 3 ay süt buharını deneyim yazıda atlatayım yada dayanamazsam yaz başında aşılama yaparım .... inofolic kullandım bu ay tekrar kullanmaya devam edecegım, incirde yerim.... Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelsın meleğim... bu ay bol bol eşimle ilgilenip gezip tozup eğlenecegım ;) biraz şarj olmam lazım... belkı sık giremem topiğe ....herkes dualarımda inş bizim güneşimizde biran önce doğar... ;)

herkese günaydın sezenorhan sezenorhan GURBET KUSU GURBET KUSU Berf0o0o Berf0o0o sabah test yaptım malesef negatif kızlar... üzülmedim ama sadece napıcagımı bilmiyorum... doktora gidip tedaviye devam mı etsem aramı versem... bir belırsızlık boşluk var .... :KK43: Rabbım hepimiz için hayırlısını nasıp etsin.... bu ay süt buharını deneyecegım olumlu sonuç alan çok belkı bende faydasını görürüm :KK66:
zamani degilmis demekki cnm.biraz dinlen istersen.bir kaca ay sonra hormonlara baktirarak baslarsin.
henuz yeni sayilirsin.biraz rahat olmaya calis bakalim insallah stresten uzak kalirsan bebisin sana tutunur.
bu arada yumurtlama gunlerini ovulasyon testleriyle belirleyip degerlendirebilirsin.ama relax olarak:KK66::cool:

Back