• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kız ben sana yetişicem nerdeyse bu sabırsızlıkla normalde çatlama iğnesinin 14. Günü kanda bakicaz dedi doktorum yani önümüzdeki hafta çarşamba ama ben pazartesi yani iğneden snra 12. Günü idrar testi yaparım hatta inş daha önceden dayanamayip yapmaya başlamam diye dua ediyorum :)
Ay cok heycanlndm senin yerine az kalmış ya :-) ama hemn test yapma dediğin gbi pazartesi yaprsn cnm sabret :-)

Ay cok heycanlndm senin yerine az kalmış ya :-) ama hemn test yapma dediğin gbi pazartesi yaprsn cnm sabret :-)
Ay inş sabredebilirsem dayanıcam cnm pazartesiye kadar ay inş hamiş olurum da hemen yüklerim fotosunu eğer olmazsa da adetin 2. Günü gene doktora ışınlanırım yeni ay yeni umutlar (: (: senin tedavin nasıl gidiyor cnm ?

Ay inş sabredebilirsem dayanıcam cnm pazartesiye kadar ay inş hamiş olurum da hemen yüklerim fotosunu eğer olmazsa da adetin 2. Günü gene doktora ışınlanırım yeni ay yeni umutlar :-) :-) senin tedavin nasıl gidiyor cnm ?
İnşallah güzel haberlr verrsn cnm olmzsada zamani bu ay değilmiş dicez artk. Benm 4 ay oldu 4. Iğnemi oldm smdi 16 martta baslicaz dedi doktr bekliyorum şuan adet olmuyrm ztn 3 aydr terlym sıkıntı yapiyo cok ama bebeğim icn herseye razym benmde sinavm buymus demkki.

Nasıl bir iğne bu canım şu an yumurtaları mj büyütüyor yoksa büyümemesini mi sağlıyor ?
cnm gonal f gibi kucuk bi igne ama buyutmeye degil baskilamaya yariyor.
yani sayiyi arttirmis oluyor bir nevi.haftaya gonal f ile bunlari gelistirmeye baslariz insallah.
sonra ovitrel olup yumurtalar toplanicak.sonra insallah hersey yolunda giderse transferimi olurum.
surec bildigim kadariyla boyle ilerliyor.doktorda kisiye gore sadece igne suresi ve miktari degisiyor dedi.

cnm gonal f gibi kucuk bi igne ama buyutmeye degil baskilamaya yariyor.
yani sayiyi arttirmis oluyor bir nevi.haftaya gonal f ile bunlari gelistirmeye baslariz insallah.
sonra ovitrel olup yumurtalar toplanicak.sonra insallah hersey yolunda giderse transferimi olurum.
surec bildigim kadariyla boyle ilerliyor.doktorda kisiye gore sadece igne suresi ve miktari degisiyor dedi.
Hım anladım cnm ay hakkında hayırlısı ins bir sürü yumoş olsun hepsi döllensin annesine sıkı sıkı tutunsun lar inş :)

Hım anladım cnm ay hakkında hayırlısı ins bir sürü yumoş olsun hepsi döllensin annesine sıkı sıkı tutunsun lar inş :)
amin insallah cnm hepimiz sevinelim insallah...
seneye bu zamanlar uyandigimizda yanimizda aglayan miniklerimiz olsun insallah...

DILINIZDEN DUANIZI KALBINIZDEN DILEGINIZI EKSIK ETMEYIN KI
RABBIMDE ONA KARSILIK VERSIN KIZLAR...

TABIKI UZULUYORUZ ,YORULUYORUZ,BAZEN ZOR KELIMELERLE KARSILASIYORUZ ,
DUSUNCESIZ INSANLARLA MUHATTAP OLUYORUZ...
FAKAT YAPICAK BISEY YOK VEREN ALLAH ALAN ALLAH.BIZE DUSEN SADECE DUA.

KIMSE ICIN HAYATA KUSEMEYIZ.HIC BISEY ICIN UMUDUMUZU YITIRMEMELIYIZ.
VE UNUTMAYALIM KI BU DUNYA KIMSEYE KALMADI KALMAYACAK.
BIZ BIR EVLAT ICIN CIRPINIYORUZ FAKAT NICE INSANLAR KESKE OLMASAYDI DIYE DUALAR EDIYOR.
BETERIN BETERI VAR.HER ACIDAN DUSUNMEK LAZIM.RABBIM VERMIYORSADA BIR SEBEBI VAR DEMEKKI.

BIZ YINEDE YASIMIZ GENCKEN UGRASICAZ, UMIT EDICEZ ,HAYIRLISI ISTIYCEZ.
RABBIM RAZI GORURSE VERSIN INSALLAH BUTUN ISTEYENLERE.
CABALAMAK LAZIM ELIMIZDEN GELDIKCE...GUC, SABIR VE TEVEKKUL SIZLERLE OLSUN INSALLAH...

sadece icimden geldigi icin yazdim.lutfen kimse beni yanlis anlamasin.
birbirimize motive edici seyler yazalim.destek olalim sinavimizin sonuna kadar insallah...

sadece icimden geldigi icin yazdim.lutfen kimse beni yanlis anlamasin.
birbirimize motive edici seyler yazalim.destek olalim sinavimizin sonuna kadar insallah...
Bende burda her yazılanlardan destek alıyorum canım gerçekten birbirimize destek olarak herseyi başarabiliriz cnk hamile kalabilmek biraz da ruh sağlığından morâl den geçiyor

DILINIZDEN DUANIZI KALBINIZDEN DILEGINIZI EKSIK ETMEYIN KI
RABBIMDE ONA KARSILIK VERSIN KIZLAR...

TABIKI UZULUYORUZ ,YORULUYORUZ,BAZEN ZOR KELIMELERLE KARSILASIYORUZ ,
DUSUNCESIZ INSANLARLA MUHATTAP OLUYORUZ...
FAKAT YAPICAK BISEY YOK VEREN ALLAH ALAN ALLAH.BIZE DUSEN SADECE DUA.

KIMSE ICIN HAYATA KUSEMEYIZ.HIC BISEY ICIN UMUDUMUZU YITIRMEMELIYIZ.
VE UNUTMAYALIM KI BU DUNYA KIMSEYE KALMADI KALMAYACAK.
BIZ BIR EVLAT ICIN CIRPINIYORUZ FAKAT NICE INSANLAR KESKE OLMASAYDI DIYE DUALAR EDIYOR.
BETERIN BETERI VAR.HER ACIDAN DUSUNMEK LAZIM.RABBIM VERMIYORSADA BIR SEBEBI VAR DEMEKKI.

BIZ YINEDE YASIMIZ GENCKEN UGRASICAZ, UMIT EDICEZ ,HAYIRLISI ISTIYCEZ.
RABBIM RAZI GORURSE VERSIN INSALLAH BUTUN ISTEYENLERE.
CABALAMAK LAZIM ELIMIZDEN GELDIKCE...GUC, SABIR VE TEVEKKUL SIZLERLE OLSUN INSALLAH...
haklsn herseye ragmen ayakta durmalyz cnm yapck hc bsey yok elmzden geleni yapmaktan baska tedbir kuldan takdir Allah'tan elhamdulillah

kızlar 8 martta doktor randevum var. benden lh, fsh ve prolaktin testi istemiş her zamankilerden farklı olarak. çocuk istiyoruz demiştim onlarla mı alakalı bu testler?

Back