- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Grs cnmm suslen bakalim hadi :)))neyse kızlar öpüldünüz ben kaçar kocişim 2 günlük yoldan geliyo çok özledim kalkıp biraz sağımı solumu düzeltiyim acıcık makyaj yapıyım hadi allaha emanet olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grs cnmm suslen bakalim hadi :)))neyse kızlar öpüldünüz ben kaçar kocişim 2 günlük yoldan geliyo çok özledim kalkıp biraz sağımı solumu düzeltiyim acıcık makyaj yapıyım hadi allaha emanet olun
İns kuzum mutlu haberi veririmmmSeeeennn olcaksin ilk :)))))) hissediyorum
Sacmaladi herhalde kk
İns kuzum mutlu haberi veririmmm
Hadi bakalim haber vericm ama kesin hayrlisiyla :) haberini :)))
Kızlar çok heyecanlıyım, doktora gittim dün kan verdim kan testinde gebelik negatif çıktı, demir eksikliği çıktı ayrıyeten. ultrason istedi bugün girdim her şey çok normal çıktı doktor kese gibi bişi gördü oluşum aşamasnda ve bi yumurtam çatlamış doktor dediki 3 hafta ve daha düşük gebelikler kanda idrarda gözükmeye biliyor iki hafta daha beklicem olmazsam testi tekrarlıcaz ay bol bol dua edin bana nolur...
Ayy yy hadi inş yaaa umudumuz ol bu ay.bi bebegimiz gelsin artık. Olacak inş .dualarımızı seninleAllahım yaaaaa biliyodummm. Bu gün bike yazicaktim sen adet oldun mu diye inşallah hamilesindir
Allahım yaaaaa biliyodummm. Bu gün bike yazicaktim sen adet oldun mu diye inşallah hamilesindir
İnş hamilesindir canım.off çok çok çok küçük bi ihtimal hayatıım ama ben ne biliyim çok yaklaştım ilk defa şüphede olsa kist falan değil bu dedi doktor hatta internetten geç öğrenen bi bayanın 3 haftalık kanda negatif çıkan ilk ultrasonunu karşılaştım herkese sordum görüntü aynı ! rabbim nasip etsin yaa lütfen hepimiz gebe olalım ben bol bol dua edicem hepinize kendime içim içime sığmıyo
Adet günün gectimi canimİnş hamilesindir canım.
İnş hamilesindir canım.
Adet günün gectimi canim
Ayyy ozaman ihtimaller çoğalıyor ins:) acaba kanda niye çıkmadı bide başka yerde versene kan canım yaa .hemde 14 gün stresten bu kadar geçikme olmaz diye düşünüyorum yarın 15 olcak
Ayyy ozaman ihtimaller çoğalıyor ins:) acaba kanda niye çıkmadı bide başka yerde versene kan canım yaa .
inşallahhh güzel haberi verirsin canım dualarımız seninle topiğin ilk hamişi olacaksın belkide hadi hayırlısıbiraz bekleyim gidicem canım başka bi yere de doktor çok yeniyse kanda çıkmama ihtimali olabiliyo dedi ama hayırlısı bakalım, bi yumurtan çatlamış dedi ama o nedemek tam anlamadım bilen varsa bana anlatabilir mi hyecandan soramamıştım