19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Gercekten allaha havale et cnm yoksa sinirlerini bozarsin kendine zarar verirsin cnk gerçekten çok sinir bozucu .rabbim bizlere kendi sabrindan versin inş ki böyle patavatsizlara karşı da daha güçlü olabilelim .ama inan böyle insanlar çok fazla kulaklarımızı tıkıycaz yapıcak bişey yok

Berf0o0o canım hiç yoksun kendini çok ozletiyorsun ne var ne yok nerelerdesin bak sen olmayınca tadı tuzu yok

Canimm iyi sayilirim bakıp okuyorum ama yazamıyorum biraz gucsuzlestim biraz bitkinlestim sana çok umutlandim bence bu ay hamis olcaksin Allahın izniyle insallah. Ben de hep aksilik işte bu konu beni çok uzuyo

Canimm iyi sayilirim bakıp okuyorum ama yazamıyorum biraz gucsuzlestim biraz bitkinlestim sana çok umutlandim bence bu ay hamis olcaksin Allahın izniyle insallah. Ben de hep aksilik işte bu konu beni çok uzuyo
Kıyamam canım ya ama gerçekten çok ozleniyorsun yani senin enerjinin eksikliği gerçekten topigin enerjisini de düşürüyor.ama hep umit etmek gerekiyor cnm ya insan ne kadar ümitsizliğé kapılırsa psikolojisini bozarsà hormonlar da bi o kadar kötü etkileniyor stresten dolayı .niye böyle oldun ki sen ben senin en kisa zamanda hamile kalacağına inanıyorum

Allah razı olsun inşallah canım benim ben de sizi çok oZluyorum o enerjimi bir turlu toparliyamiyorum Allahım kimseyi umitsizlestirmesin inşallah Rabbim güç kuvvet versin ne kadar kaldı gününe hayırlı haberlerini duyarim inşallah bir kaç gün icinde

GURBET KUSU nabiosun cnm tedavin nasıl gidiyor ?
iyim cnm simdilik tedavi tam baslamadi.11 tane igne bitti bugunle birlikte.
hergun saat 6 da hemsire gelip vuruyo.bu sadece yumurtayi baskiliyormus.
1 martta kan vericem sonra tedavi belli olur sanirim.suan kafamdaki tek soru acaba ben adet olucakmiyim yoksa bu igne adet olmami engelliycekmi acaba.eger adet olucaksan gunum 14 mart.ve tedavi 16 martta baslar.gonal f 2 kutu hazir.
BAKALIM NELER OLACAK.HERSEYIN HAYIRLISI.
SEN NE DURUMDASIN CNM BISEY HISSEDIYONMU?batin ne zaman?
hangi gunleri degerlendirdin not al hamis olursan burdakilere yazarsin yardimci olursun.

Sende saol cnm bnm daha çatlama iğnesini yeni oldum işte gün aşırı ilişki yaşıyoruz şu an 9 martta da doktorum kan testinde bakicaz dedi hersey nasip kısmet bu ay çok yumurtam oldu ama ona rağmen rabbim yazdiysa olur yazmadiysa illa hayırlı bir zamanı vardır ne diyelim herseyin hayırlısı rabbımden

Merhaba avucdolusudua oncelikle bende dinine cok bagli biriyim dualarimda olucaksinkz..
Ben 16 yasimda evlendim ve benimde 4 5 yil cocugum olmadi tedaviler tedaviler bayagi uzun bi surecti esim bana cok destek oldu bende her zaman olucak diye dusundum ve en son tedavileri biraktik tamamen cocuk olayini aklimizdan cikardik ama ben duzgun bir hoca bulunup okunmustum tedavi sonrasi nese daha sonra 1 yil bos durduk ve bi anda hamile oldugumu ogrendim ve suan 7 aylik oglum var 21 yasindayim ve bence cocuk icin en onemli sey hic takmamak biraz rahat birakmak hem sen daha tedavi yok falan demissin illaki olur hic psikolojini bozuk bisey yok sevgilerr

Hakkında hayırlısı canım gonal f iğneleri dolapta sakla etkisini kaybetmesin .bende çarşamba günü 3 te çatlama iğnesini vuruldum doktorum bu günden itibaren gün aşırı ilişki dedi işte onu dinliyoruz tatlım bu sekilde tedavi gorup te daha önce de hep hamilelik oluşmuştu bende etkili oluyor yani. 9 martta da kan testinde bakicaz dedi doktorum ama nedense bu ay olmadı gibi geliyor bana yinede hayırlısı ne diyelim nasip kısmet bu işler :)

Masallah kuzum Rabbim cabalarina karşılık gonlunde yatan hayırlı sağlıklı evladın hemendwn versin inşallah :-* ♥dualarim seninle bitanem

Canım benim ya Rabbim inşallah sana bagislasin Rabbim acısını göstermesin inşallah bize de dua et. Hoca size ne dedi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…