• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ya çok sinirlendim senin adına gerçekten benimde duyduğum karşılaştığım durumlara benziyo onun için seni çok iyi anlıyorum:KK14:Allah inşallah tez zamanda ikimizede evlat versin hayırlısıyla etrafımızdanda bu dost görünümlü dedikoducuları uzaklaştırsın:KK11:
Amin cnm ya Allah bizmde dualrmzi kabul edr suan hastanye gidyrm.böyle insanlra tahmmulum yok benm artk.

simdi tup bebek icin ignelere basladik cnm.
bi aksilik cikmazsa insallah guzel haberleri veririz burdan...
evet notr olmak lazim asilamada olasilik %30 mus.
ama yinede dikkatli ol.sans insallah senden yana olur.
sen kac yasindasin? kac yillik evlisin? bu ilk tedavinmi?
Tesekkur ederim canım 24 yaşındayım 8 yıllık evliyim ilk asilamam bu daha önce normal yolla denedim olmadı ilk defa yaptırdım çalışıyorum ama şuan izindeyim işte kendimi koruyorum ama rabbim büyük inşaallah olur.

Tesekkur ederim canım 24 yaşındayım 8 yıllık evliyim ilk asilamam bu daha önce normal yolla denedim olmadı ilk defa yaptırdım çalışıyorum ama şuan izindeyim işte kendimi koruyorum ama rabbim büyük inşaallah olur.
bende 22 yasindayim.5 yillik evliyim.(93 luyum.2010 temmuzda evlendim)
sende kucuk gelin olmussun yani.insallah rabbim daha fazla bekletmez .duam seninle...

Dualarin kabulu icin persembe gunu okunucak esmalar;;;

*180 YA SEMIU YA ALLAH
*170 YA KUDDUS YA ALLAH

*156 EL KAYYUM YA ALLAH
*150 EL ALIM YA ALLAH

*134 ES SAMED YA ALLAH
*114 EL CAMI YA ALLAH

*68 EL HAMID YA ALLAH
*55 YA MUCIB YA ALLAH.

*IKINDI VAKTI OKUYALIM INSALLAH EVLATLARIMIZA KAVUSURUZ.

Kizlar dogunhane önunden gectinzmi yakin zamanda bilmiyorum ama yanlis anlamayin irk din ayrimi yapmiyorum elhamdülulah hepimiz müslümaniz ama bu suriyeli kardeslerimiz masallah patir patir doguruyo bizim türk kadinlari da erken dogum dusuk zorunlu kurtaj doktor bile dedi yediginize dikkat edin bak ekmek yemiyolar dedi guldu anlamadim yani

evet pko belirtisi fakat pko olmayan bir çok insanda da insülin direnci çıkabiliyor çok fzla kafana takma geçebilecek bişeydir pko değildir muhtemelen
bir hap ve iğne kullanıyorum hiçbişey yapmadan 3 kilo vermişim, herhalde biraz daha kilo versem insülin direncinden kurtulur da gebe kalırım .. inşallah hepimiz kalırız :anneadayı:

canım bn adetım bıttıkten 2gun sonra basladım 15 gun yapıcam yumurtalamaya yardımcı oluyo yumurtlamayı gelıstırıyo arastırmalarım sonucu bu kuryle bayagı bı hamıle kalan arkads var 2 su bardagı klorsuz suya bır orta boy beyaz soganı dorde bolup koyuyorum 5 dk kaynatıyorum cnm sabah aksam ac karnına yemeklerden 20 dk once ıcıyorm ılık bır sekılde

canım bn adetım bıttıkten 2gun sonra basladım 15 gun yapıcam yumurtalamaya yardımcı oluyo yumurtlamayı gelıstırıyo arastırmalarım sonucu bu kuryle bayagı bı hamıle kalan arkads var 2 su bardagı klorsuz suya bır orta boy beyaz soganı dorde bolup koyuyorum 5 dk kaynatıyorum cnm sabah aksam ac karnına yemeklerden 20 dk once ıcıyorm ılık bır sekılde
Duymuştum ama bir turlu yapamamistim ben inşaallah faydası olur canım yaa benim olmasa bir de ben yapayım barı.

canım bence bır dene derım sonucta zararlı bırsey degıl hem rahımı cok guzel temızlıyo bn 5.gunum olmasına ragmen bayagı fark edıyo yoğun bı akıntım basladı bazn bılıyosun ıltıhapta gebelıge engel maselef hakkımızda hayırlısı

canım bız fazla onemsıyoruz belkıde ondan bırz zamana bırakmak lazım bnce benımde oğluma hıc hamıle kalmıcam sandım tam vazgectım oldu sımdı 8 yasında bnce sende takma bu kadr akısına bırak bence zor oldugunu bılıyorm ama dene :)

bir hap ve iğne kullanıyorum hiçbişey yapmadan 3 kilo vermişim, herhalde biraz daha kilo versem insülin direncinden kurtulur da gebe kalırım .. inşallah hepimiz kalırız :anneadayı:
Evet canım kilo vermek hamile kalmayı da cok kolaylaştırıyor rabbim gönlüne göre versin ins

canım bence bır dene derım sonucta zararlı bırsey degıl hem rahımı cok guzel temızlıyo bn 5.gunum olmasına ragmen bayagı fark edıyo yoğun bı akıntım basladı bazn bılıyosun ıltıhapta gebelıge engel maselef hakkımızda hayırlısı
Anlıyorum canım bakalım temizlediği ni biliyorum zaten çok faydası varmış ama kısmet bakalım artik

mrb cnm bn aranıza yenı katıldım bn 17 yasında evlendım esımle bayagı bı ugrastık daha sonra dogal yollarla hamıle kaldım suan 8 yasında bır oğlum var ıkıncısı ıcın calısmalara basladım sogan suyu ıcıyorum 5. gunum bugun hadı hayırlısı :)
Merhaba cnm hosgeldn. ilk gebelgn tedavsz mi oldu cok sukur bir oglun var insallah hayrlsiyla 2.side kucagnda olur :-)

Merhaba canlarm . Dün kaynvalidemde otrydk eşimin tezeleri de ordaydi birinin gelini var benden küçük ve benden 1.5 sene sonra evlendi şuan hamile hayrlsi olsn nyse laf acildi bende ablamn oğlu senin cocugn olmasn teze beni sevmessin sonra dedi bana cok düşkün oldgnu söylemek istemiştim snra diğer tezesi ne dese cocgn duasi tutms bak olmadi dedi ben kaldm öyle dondm sonra ağladım hep aslnda onun patavatsz oldgnu bildgm halde cevp vermedm kendme kizdm normlde altta kalmam söylerdim nyse Allaha havale ediyorum onu .
Yaa byle cok dengesz insanlar var dedgn gbi patavatszms Allah'a havale etmssn en guzeli cnm yasamayan bzi anlayamz

Merhaba cnm hosgeldn. ilk gebelgn tedavsz mi oldu cok sukur bir oglun var insallah hayrlsiyla 2.side kucagnda olur :-)
evet canım tedavısız oldu 6.ayımda hamıle kaldım ama bayagıııııııııııııı bı ugrastım tabı o zamn kucuktum boyle yumurtlama gunu fln bılmıyordm bırde yasım kuçk oldugu için aılemde hamıle kalmamı ıstemıyordu esım cok ıstıyordu sukur kı oldu ama suan ıkıncısı ıcın 1 yıldır ugrasıyorm yok olmuyo her ay husran allh kım bebek ıstıyosa ıns ugrasmadan uzulmeden kavustursun bebegıne

evet canım tedavısız oldu 6.ayımda hamıle kaldım ama bayagıııııııııııııı bı ugrastım tabı o zamn kucuktum boyle yumurtlama gunu fln bılmıyordm bırde yasım kuçk oldugu için aılemde hamıle kalmamı ıstemıyordu esım cok ıstıyordu sukur kı oldu ama suan ıkıncısı ıcın 1 yıldır ugrasıyorm yok olmuyo her ay husran allh kım bebek ıstıyosa ıns ugrasmadan uzulmeden kavustursun bebegıne
Amin cnm bir kere kalmssn yne kalrsn ben inanyrm bi dr. gorun ynede cnm tedbiri elden brakmamak gerekyo

Aynen yasamadn bilmiyolr ama bu kadr dusunceszlik olmaz bilerk yapanlr var .Allh görüyo herşeyi bizmde dualrmz kabl olr inşallah en kisa zamnda
İnsallah cnm evt bilmyolar bazen en yaknndaki ble seni anlamazken baskalrnn anlamsni beklemk suc oluyo inanki Rabbim hayrlsyla nasp eder insallah en ksa zamanda

Back