• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Daha çalışmalar tam anlamıyla bitmedi sayılır :) 9 martta yapıcam cnm bakalım nedense bu ay olmadı gibi geliyor bana
olumsuzu cagirma lutfen pozitif dusun.RABBIM beklenmedik anda verir insallah.
suan odaklan degerlendir. iyi dusun iyi olsun cnm.

olumsuzu cagirma lutfen pozitif dusun.RABBIM beklenmedik anda verir insallah.
suan odaklan degerlendir. iyi dusun iyi olsun cnm.
Dogru söylüyorsun cnm nasip bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin takdiri .bu arada 3 gündür ovulasyon testim pozitif hala çatlamadi mi acaba bu yumurtalar ovulasyon testi hakkında bir bilgi var mı cnm ne olabilir sence ?

Dogru söylüyorsun cnm nasip bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin takdiri .bu arada 3 gündür ovulasyon testim pozitif hala çatlamadi mi acaba bu yumurtalar ovulasyon testi hakkında bir bilgi var mı cnm ne olabilir sence ?
hic kullanmadim cnm bi bilgi yok.ama 3 gundur catlamis olmasi gerekirdi cnm sonucta ignelerbaya etkili bu konuda.

hic kullanmadim cnm bi bilgi yok.ama 3 gundur catlamis olmasi gerekirdi cnm sonucta ignelerbaya etkili bu konuda.
Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur

Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur[/QUOTE ]
İnsallah hakknda hayrlsi olur senden umutlym oyle bi hisse kapldm :-)

Baya araştırdım cnm bende normalde 1 gun böyle ikisi koyu olması lazim ertesi gün silikleşince de çatlamış olması lazım 3 gündür benim koyu acaba çok fazla yumurta olduğu için arka arkaya hepsi çatliyor da ondan mı böyle çıkıyor anlamadım gitti . Neyse artık ne yapalım bu aksamda degerlendiricez sonra gunasiri devam edicez yine olucagi varsa olur
İnsallah hakknda hayrlisi olur ben sendn umutlym oyle bi hisse kapldm insallah yanlmam :-)

Valla oyle hissettm cnm umutlandrmata istemem amakolay kolay herkese bsey hissedemem genelde hislerm ckar Berf0o0o Berf0o0o bilir :-)
Yaa ay çok sevindim cnm bak şimdi bat ayın 13 ünde ama doktorum 9 martta kan da bakabiliriz dedi tabi ben 7 sinden itibaren testlere başlarım artık gorucez ak Koyun kara koyun çıkacak meydana . Eğer hamile çıkarsam bu sefer cinsiyet konusunda senden bi tahmin isterim artık başını agritirim cnm haberin olsn :)

Yaa ay çok sevindim cnm bak şimdi bat ayın 13 ünde ama doktorum 9 martta kan da bakabiliriz dedi tabi ben 7 sinden itibaren testlere başlarım artık gorucez ak Koyun kara koyun çıkacak meydana . Eğer hamile çıkarsam bu sefer cinsiyet konusunda senden bi tahmin isterim artık başını agritirim cnm haberin olsn :)
Ay cnm olsn da tahmin yurutrz skma canni ablamn yengemn cock cinsyetni bilmstm valla:-)

Canım benim günaydın doktoruna bir sorsaydinya.

Canım benim günaydın doktoruna bir sorsaydinya.
Gunaydin cnm Ya doktorum ovu testlerine karşı cnm cnk üst üste ilişkiye de karşı gün aşırı degerlendiriceksiniz diyo bende çarşamba gecesini cuma gecesini bide dün geceyi değerlendirdim işte bundan sonra da bi kaç gün daha gün aşırı devam edicez illa geç çatlasa bile denk gelicektir yani çokta kafa yormamak lazım

Gunaydin cnm Ya doktorum ovu testlerine karşı cnm cnk üst üste ilişkiye de karşı gün aşırı degerlendiriceksiniz diyo bende çarşamba gecesini cuma gecesini bide dün geceyi değerlendirdim işte bundan sonra da bi kaç gün daha gün aşırı devam edicez illa geç çatlasa bile denk gelicektir yani çokta kafa yormamak lazım
Anladım canım ya haklısn sabret bakalım canım günleri iyi değerlendirmeye bak sen bence allah büyük

evet degerlendir cnm :KK23:olabilir cok yumurtadan dolayi.
akilli kizin hali baska yaa.ben hic o sekil dusunmemistim.:oops:
olucak kiz bak gor ikinci kez olucak insallah saglikla kucagina alirsin bu sefer...
topik baya durgun.guzel haberlere ihtiyacimiz var.hadi bakalim cek halayin basini:KK11::KK67::KK70:

Back