• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Allahım iyiliğini daim etsin insallah beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı inşallah

"Allah'ım! Hakkımızda hayırlı olanı, Gönlümüzden geçeni bilen Sensin. "OL" de! Oluversin.."
Sana bu akşam sözlerle cevap veriyorum.. Üzülme, lütfen..
Duana sarıl..

Canimm iyi sayilirim bakıp okuyorum ama yazamıyorum biraz gucsuzlestim biraz bitkinlestim :KK43: sana çok umutlandim bence bu ay hamis olcaksin Allahın izniyle insallah. Ben de hep aksilik işte bu konu beni çok uzuyo :KK43:
Kıyamam ya ama inşallah oluck bence senin hem cok var ümidini kestiği anda hamile kalan nolr dua etmekten vazgeçme.

iyim cnm simdilik tedavi tam baslamadi.11 tane igne bitti bugunle birlikte.
hergun saat 6 da hemsire gelip vuruyo.bu sadece yumurtayi baskiliyormus.
1 martta kan vericem sonra tedavi belli olur sanirim.suan kafamdaki tek soru acaba ben adet olucakmiyim yoksa bu igne adet olmami engelliycekmi acaba.eger adet olucaksan gunum 14 mart.ve tedavi 16 martta baslar.gonal f 2 kutu hazir.
BAKALIM NELER OLACAK.HERSEYIN HAYIRLISI.
SEN NE DURUMDASIN CNM BISEY HISSEDIYONMU?batin ne zaman?
hangi gunleri degerlendirdin not al hamis olursan burdakilere yazarsin yardimci olursun.
Canm bende dün doktra gittm kistler icn son ignemi vuruldm 16 martta gel başlayalm dedi doktr ama senin basladign yumurta basklmak icn vuruldugun igneyle başlicaklar herlde

Gercekten allaha havale et cnm yoksa sinirlerini bozarsin kendine zarar verirsin cnk gerçekten çok sinir bozucu .rabbim bizlere kendi sabrindan versin inş ki böyle patavatsizlara karşı da daha güçlü olabilelim .ama inan böyle insanlar çok fazla kulaklarımızı tıkıycaz yapıcak bişey yok
Aynn öyle yapcz cnm sen ne zaman test yspcn :)

Günaydın lar nasılsınız hanımlar ya hem umutluyum umutsuzum neden böyle oluyor.
İçindeki acaba olumsuz olur mu korkusundan insanı ümitsizlik kaplıyor canım bende birsürü yumurtam oluştu hep çok mutlu ve umutluydum. Ama şimdi hep bi olumsuz yanını düşündüğüm için umitsizlesmeye başladım .nasip ten öteye yok cnm sen yine de içini ferah tut rabbim yazdiysa ztn olur

Kıyamam ya ama inşallah oluck bence senin hem cok var ümidini kestiği anda hamile kalan nolr dua etmekten vazgeçme.

Rabbim hayirlisini versin inşallah ne diyim ki okudum canım senin durumun iyiye gidiyo çok sukur Allaha Rabbim emeğine karşılık bebisini göndermiş olsun inşallah tedaviye başladigin ay hamile kalorsin inşallah :-* ♥♥

Ya biliyorum ama ne bileyim ya çok istediğim için mi neden bilmiyorum yaa inşaallah olur ya inşaallah sizlerden hayırlısı ilenolur ya

Rabbim hayirlisini versin inşallah ne diyim ki okudum canım senin durumun iyiye gidiyo çok sukur Allaha Rabbim emeğine karşılık bebisini göndermiş olsun inşallah tedaviye başladigin ay hamile kalorsin inşallah :-* ♥♥
Amin cnm bnm inşallah bende her dua ettigimde isteyen herkeze versin dye dua edyrm ve dualrmzi Rabbm kabl edr inşallah

Canm bende dün doktra gittm kistler icn son ignemi vuruldm 16 martta gel başlayalm dedi doktr ama senin basladign yumurta basklmak icn vuruldugun igneyle başlicaklar herlde
hayirlisi olsun cnm.peki neden o tarihi verdi.adet tarihin o mu?
ben suan kullandigim igneyi adetin 3. gunu basladim.bazilarida 21. gunu basliyormus.

Back