Allahım iyiliğini daim etsin insallah beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı inşallah
Canımmmmm buralardayım bir süre girmedim canım şıkkındı epey
Kıyamam ya ama inşallah oluck bence senin hem cok var ümidini kestiği anda hamile kalan nolr dua etmekten vazgeçme.Canimm iyi sayilirim bakıp okuyorum ama yazamıyorum biraz gucsuzlestim biraz bitkinlestimsana çok umutlandim bence bu ay hamis olcaksin Allahın izniyle insallah. Ben de hep aksilik işte bu konu beni çok uzuyo
Yok herlde cnm ugrasyrz hla.sen ne durumdasınYeni hamiş var mı?
Canm bende dün doktra gittm kistler icn son ignemi vuruldm 16 martta gel başlayalm dedi doktr ama senin basladign yumurta basklmak icn vuruldugun igneyle başlicaklar herldeiyim cnm simdilik tedavi tam baslamadi.11 tane igne bitti bugunle birlikte.
hergun saat 6 da hemsire gelip vuruyo.bu sadece yumurtayi baskiliyormus.
1 martta kan vericem sonra tedavi belli olur sanirim.suan kafamdaki tek soru acaba ben adet olucakmiyim yoksa bu igne adet olmami engelliycekmi acaba.eger adet olucaksan gunum 14 mart.ve tedavi 16 martta baslar.gonal f 2 kutu hazir.
BAKALIM NELER OLACAK.HERSEYIN HAYIRLISI.
SEN NE DURUMDASIN CNM BISEY HISSEDIYONMU?batin ne zaman?
hangi gunleri degerlendirdin not al hamis olursan burdakilere yazarsin yardimci olursun.
Aynn öyle yapcz cnm sen ne zaman test yspcn :)Gercekten allaha havale et cnm yoksa sinirlerini bozarsin kendine zarar verirsin cnk gerçekten çok sinir bozucu .rabbim bizlere kendi sabrindan versin inş ki böyle patavatsizlara karşı da daha güçlü olabilelim .ama inan böyle insanlar çok fazla kulaklarımızı tıkıycaz yapıcak bişey yok
Cok saol canım benim allah razı olsun rabbim hepimizin gönlündekini en kısa zamanda bize hayırlı kılsın inşMasallah kuzum Rabbim cabalarina karşılık gonlunde yatan hayırlı sağlıklı evladın hemendwn versin inşallah :-* ♥dualarim seninle bitanem
Daha çalışmalar tam anlamıyla bitmedi sayılır :) 9 martta yapıcam cnm bakalım nedense bu ay olmadı gibi geliyor banaAynn öyle yapcz cnm sen ne zaman test yspcn :)
Merhba cnm regln gelmeden umudunu kaybtme olur muGünaydın lar nasılsınız hanımlar ya hem umutluyum umutsuzum neden böyle oluyor.
İçindeki acaba olumsuz olur mu korkusundan insanı ümitsizlik kaplıyor canım bende birsürü yumurtam oluştu hep çok mutlu ve umutluydum. Ama şimdi hep bi olumsuz yanını düşündüğüm için umitsizlesmeye başladım .nasip ten öteye yok cnm sen yine de içini ferah tut rabbim yazdiysa ztn olurGünaydın lar nasılsınız hanımlar ya hem umutluyum umutsuzum neden böyle oluyor.
Iyi çalış ozmm cnm umutsz olma dha bişey belli değil kiDaha çalışmalar tam anlamıyla bitmedi sayılır :) 9 martta yapıcam cnm bakalım nedense bu ay olmadı gibi geliyor bana
Dogru diyosun cnm nasip kısmet bakalım 9 mart ta gelmek bilmez :)Iyi çalış ozmm cnm umutsz olma dha bişey belli değil ki
Kıyamam ya ama inşallah oluck bence senin hem cok var ümidini kestiği anda hamile kalan nolr dua etmekten vazgeçme.
Cok saol canım benim allah razı olsun rabbim hepimizin gönlündekini en kısa zamanda bize hayırlı kılsın inş
Haklsn vlla beklemkte zor takmadanda olmuyoki :)Dogru diyosun cnm nasip kısmet bakalım 9 mart ta gelmek bilmez :)
Amin cnm bnm inşallah bende her dua ettigimde isteyen herkeze versin dye dua edyrm ve dualrmzi Rabbm kabl edr inşallahRabbim hayirlisini versin inşallah ne diyim ki okudum canım senin durumun iyiye gidiyo çok sukur Allaha Rabbim emeğine karşılık bebisini göndermiş olsun inşallah tedaviye başladigin ay hamile kalorsin inşallah :-* ♥♥
hayirlisi olsun cnm.peki neden o tarihi verdi.adet tarihin o mu?Canm bende dün doktra gittm kistler icn son ignemi vuruldm 16 martta gel başlayalm dedi doktr ama senin basladign yumurta basklmak icn vuruldugun igneyle başlicaklar herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?