19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bayanlar ya hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ya bu bel ağrısı neden sabahları
Canm gunaydn Hayrli cumalar cumleten. adetne yakn bel agrn oluyrmuydu hc ondan kaynakli olablr tabi bu bi ihtmal bebegn tutnmsts olur ki insallah soyledr brazck daha sabr az kalms ogrenmene stres yapmamaya cals yoksa ble daha cok geckme yasarsn agr kaldrma belni ayaklarni scak tut

Canım benim allah razı olsun evet adetine yakın oluyordu ama bilmiyorum yaa inşaallah tutmuştur yaa Rabbim büyük sıcak tutuyorum zaten kendimi yormuyorum ağır kaldirmiyorum ise bile gitmiyorum ya pazartesi adet günüm inşaallah hayırlısı olur

2guncuk kalms cnm hadi hayrli guzel haberler ver insallah bze. iyi yapyrsndedgm gbi fazlada takmamaya cals saknan goze cop batarms bilrsn dlerm gonlundeki hakknda hayrlsi olur :-*

canım bır ker
Amin cnm bir kere kalmssn yne kalrsn ben inanyrm bi dr. gorun ynede cnm tedbiri elden brakmamak gerekyo
e cesaretımı toplyıp gıttım muayene ettı yumurtalıkların normal dedı adetının 3.gunu gel hormn testı falan yapalım dedı gıtmdeım bı daha bır suru tahlıl ıcın kagıt tutturdu elıme ozel hastanede yaptır gel dedı bnde vazgectım sımdı sogan kuru denıyorum bakalım umudum tamamn tukenınce gıderım gıbı gelıyo allh kım ıstıyosa ugrasmadan uzulmeden versın ıns yaa :)

2guncuk kalms cnm hadi hayrli guzel haberler ver insallah bze. iyi yapyrsndedgm gbi fazlada takmamaya cals saknan goze cop batarms bilrsn dlerm gonlundeki hakknda hayrlsi olur :-*
Aynen öyle canım zaten sakinan göze vop batar kesinlikle biliyorum dediğim gibi Rabbim hayırlısı mi versin inşaallah bu mutlu haberi vermeyi çok istiyorum canım benim.

Hamilelikte de adet Ağrıları oluyor cnm inş hamilesindir ve bebişin belirtisidir
İnşaallah ya inşaallah yüce yarabbim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin (amin)inşaallah çok istiyorum ama hayal kırıklığı çok kötü inşaallah öyle olmaz

İnşaallah ya inşaallah yüce yarabbim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin (amin)inşaallah çok istiyorum ama hayal kırıklığı çok kötü inşaallah öyle olmaz
İnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm bende son hamileliğimde erken başlayan adet ağrıları yüzünden hamile olduğumdan şüphe etmiştim .sen pazartesi günü mü kan testi yaptıracaksın cnm ?

İnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm bende son hamileliğimde erken başlayan adet ağrıları yüzünden hamile olduğumdan şüphe etmiştim .sen pazartesi günü mü kan testi yaptıracaksın cnm ?
Yok canım ya pazartesi değil o günler içinde adet günüm işte gelmese inşaallah kaldım gelirse de yapacak birşey yok hayirlisi

Yok canım ya pazartesi değil o günler içinde adet günüm işte gelmese inşaallah kaldım gelirse de yapacak birşey yok hayirlisi
Doktor kan testinde şu tarihte bakarız diye bişey demedi mi cnm bana mesela doktorum çatlatma iğnesi ve gunasiri ilişki önerdi 2 hafta sonra da kan da bakicaz dedi

Doktor kan testinde şu tarihte bakarız diye bişey demedi mi cnm bana mesela doktorum çatlatma iğnesi ve gunasiri ilişki önerdi 2 hafta sonra da kan da bakicaz dedi
Yok hiç bir şey demedi iliski bana da önerdi bakalım artık beklicez benim anlican adetimden belli olacak

Amin cnm insallah devlettede yaplyr testler o hast.ne yapmyosa baska has.de yaptr bosuna pRa verme

Amin cnm insallah devlettede yaplyr testler o hast.ne yapmyosa baska has.de yaptr bosuna pRa verme
aynn cnm bnm gııtıgımde devlet hastensıydı bole ılgılenmek ıstemedı doktor sankı bnde bı daha gıtmedım sankı bole onemsız bıseymıs gıbı kagıtları verdı elıme bu tstlerı ozelde yaptır getır dedı

ne yapalım yanı bızle ılgılenmelerı ıcın bılmıyorum hamıle olan kadınları gordukce moralım bozluyo ıs yerımede gelıyo bazn bakmak bıle ıstemıyorrm ne zamana kdr surecek bole bılmıyorum emınım bnm gıbı bole sorunlarla ugrasan hamıle kalmaya calısan kadınlarn hepsı bu duyguyu yasıydr rabbım herkese yardım etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…