Canm gunaydn Hayrli cumalar cumleten. adetne yakn bel agrn oluyrmuydu hc ondan kaynakli olablr tabi bu bi ihtmal bebegn tutnmsts olur ki insallah soyledr brazck daha sabr az kalms ogrenmene stres yapmamaya cals yoksa ble daha cok geckme yasarsn agr kaldrma belni ayaklarni scak tutBayanlar ya hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ya bu bel ağrısı neden sabahları
Canım benim allah razı olsun evet adetine yakın oluyordu ama bilmiyorum yaa inşaallah tutmuştur yaa Rabbim büyük sıcak tutuyorum zaten kendimi yormuyorum ağır kaldirmiyorum ise bile gitmiyorum ya pazartesi adet günüm inşaallah hayırlısı olurCanm gunaydn Hayrli cumalar cumleten. adetne yakn bel agrn oluyrmuydu hc ondan kaynakli olablr tabi bu bi ihtmal bebegn tutnmsts olur ki insallah soyledr brazck daha sabr az kalms ogrenmene stres yapmamaya cals yoksa ble daha cok geckme yasarsn agr kaldrma belni ayaklarni scak tut
2guncuk kalms cnm hadi hayrli guzel haberler ver insallah bze. iyi yapyrsndedgm gbi fazlada takmamaya cals saknan goze cop batarms bilrsn dlerm gonlundeki hakknda hayrlsi olur :-*Canım benim allah razı olsun evet adetine yakın oluyordu ama bilmiyorum yaa inşaallah tutmuştur yaa Rabbim büyük sıcak tutuyorum zaten kendimi yormuyorum ağır kaldirmiyorum ise bile gitmiyorum ya pazartesi adet günüm inşaallah hayırlısı olur
e cesaretımı toplyıp gıttım muayene ettı yumurtalıkların normal dedı adetının 3.gunu gel hormn testı falan yapalım dedı gıtmdeım bı daha bır suru tahlıl ıcın kagıt tutturdu elıme ozel hastanede yaptır gel dedı bnde vazgectım sımdı sogan kuru denıyorum bakalım umudum tamamn tukenınce gıderım gıbı gelıyo allh kım ıstıyosa ugrasmadan uzulmeden versın ıns yaa :)Amin cnm bir kere kalmssn yne kalrsn ben inanyrm bi dr. gorun ynede cnm tedbiri elden brakmamak gerekyo
Aynen öyle canım zaten sakinan göze vop batar kesinlikle biliyorum dediğim gibi Rabbim hayırlısı mi versin inşaallah bu mutlu haberi vermeyi çok istiyorum canım benim.2guncuk kalms cnm hadi hayrli guzel haberler ver insallah bze. iyi yapyrsndedgm gbi fazlada takmamaya cals saknan goze cop batarms bilrsn dlerm gonlundeki hakknda hayrlsi olur :-*
Canım ne yaptın merak ettim tekrar değerine baktırdın mi ne çıktı? Kanaman durdu mu devam ediyor mu ?Bugün başka bi hastaneye doktora gidicem hayırlısıyla iyi bi doktor dur inşallah bi yol gösterir en azından
Hamilelikte de adet Ağrıları oluyor cnm inş hamilesindir ve bebişin belirtisidirLütfen neden bu ağrı bugün asilamamin 8 günüm ve bel agrim var
İnşaallah ya inşaallah yüce yarabbim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin (amin)inşaallah çok istiyorum ama hayal kırıklığı çok kötü inşaallah öyle olmazHamilelikte de adet Ağrıları oluyor cnm inş hamilesindir ve bebişin belirtisidir
İnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm bende son hamileliğimde erken başlayan adet ağrıları yüzünden hamile olduğumdan şüphe etmiştim .sen pazartesi günü mü kan testi yaptıracaksın cnm ?İnşaallah ya inşaallah yüce yarabbim mübarek cumanın yüzü suyu hurmetine herkese nasip etsin (amin)inşaallah çok istiyorum ama hayal kırıklığı çok kötü inşaallah öyle olmaz
Yok canım ya pazartesi değil o günler içinde adet günüm işte gelmese inşaallah kaldım gelirse de yapacak birşey yok hayirlisiİnşallah rabbim gönlüne göre versin cnm bende son hamileliğimde erken başlayan adet ağrıları yüzünden hamile olduğumdan şüphe etmiştim .sen pazartesi günü mü kan testi yaptıracaksın cnm ?
Doktor kan testinde şu tarihte bakarız diye bişey demedi mi cnm bana mesela doktorum çatlatma iğnesi ve gunasiri ilişki önerdi 2 hafta sonra da kan da bakicaz dediYok canım ya pazartesi değil o günler içinde adet günüm işte gelmese inşaallah kaldım gelirse de yapacak birşey yok hayirlisi
Yok hiç bir şey demedi iliski bana da önerdi bakalım artık beklicez benim anlican adetimden belli olacakDoktor kan testinde şu tarihte bakarız diye bişey demedi mi cnm bana mesela doktorum çatlatma iğnesi ve gunasiri ilişki önerdi 2 hafta sonra da kan da bakicaz dedi
Hayırlısı olsun cnm inş en kisa zaman da bize hamile haberini verirsinYok hiç bir şey demedi iliski bana da önerdi bakalım artık beklicez benim anlican adetimden belli olacak
İnşaallah canimHayırlısı olsun cnm inş en kisa zaman da bize hamile haberini verirsin
Amin cnm insallahcanım bır ker
e cesaretımı toplyıp gıttım muayene ettı yumurtalıkların normal dedı adetının 3.gunu gel hormn testı falan yapalım dedı gıtmdeım bı daha bır suru tahlıl ıcın kagıt tutturdu elıme ozel hastanede yaptır gel dedı bnde vazgectım sımdı sogan kuru denıyorum bakalım umudum tamamn tukenınce gıderım gıbı gelıyo allh kım ıstıyosa ugrasmadan uzulmeden versın ıns yaa :)
İnsallah bzde duyarz cnmAynen öyle canım zaten sakinan göze vop batar kesinlikle biliyorum dediğim gibi Rabbim hayırlısı mi versin inşaallah bu mutlu haberi vermeyi çok istiyorum canım benim.
aynn cnm bnm gııtıgımde devlet hastensıydı bole ılgılenmek ıstemedı doktor sankı bnde bı daha gıtmedım sankı bole onemsız bıseymıs gıbı kagıtları verdı elıme bu tstlerı ozelde yaptır getır dedıAmin cnm insallahdevlettede yaplyr testler o hast.ne yapmyosa baska has.de yaptr bosuna pRa verme
Yok yok cnm ilglenmylar bilyrmaynn cnm bnm gııtıgımde devlet hastensıydı bole ılgılenmek ıstemedı doktor sankı bnde bı daha gıtmedım sankı bole onemsız bıseymıs gıbı kagıtları verdı elıme bu tstlerı ozelde yaptır getır dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?