19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

decapeptyl 0.1 mg verdiler cnm.32 gun vurulucakmisim gobekten.
yumrutayi baskiliyormus.benim tedavide sanirrim mart sonu baslar buyuk ihtimalle.
hakkimizda hayirlisi olsun cnm.

gecmis olsun cnm.dikkat et yorma kendini.
bazi kisilerde adet donemleri boyle gecebiliyor hatta normal adet bile goren var hamileyken.
yinede bi gorun doktoruna danis.hersey yolunda gitsin sonuna kadar insallah ...

Amin cnm igneyi kime vurdrcan hergün bende duydmda kendnz vurun dyolrms ben vurumam haytta :)
cnm 5 gundur hemsire geliyor eve .bu merkezde mecburiymis.
ama 2 asilamamda paristeki doktorum kendin vurabilirsin diyordu.
gonal f kalemli zaten cok kucuk bir sey.hic acitmiyoki basitce uygulayabilirsin.
turkiyede sanirim eczanelerde vurdurabiliyorsunuz oyle duymustum sor istersen.

iyimiş vlla eve gelmeleri bende eczane de yda sağlık ocagnda vurdrrm dye düşündüm.

Hadi gözün aydın cnm inş tedavinle de olumlu sonuç alırsın doktora gidince yaz buraya da .cok heyecanlı sindir eminim paylaşınca heyecanı biraz olsun azalıyor insanın .bnde çok heyecanlıyım yarın doktora kontrolüm var yüreğim hop oturup hop kalkıyor inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Yok tedavi gormuyorum icimde parca kalms dun aksam onu temizlediler 24saat dogum sancisi gibi sanci cektim beklettiler gözum önunde bi kadinin icini bosalttilar perisan ettiler beni
Ay kıyamam çok geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin keşke bayiltsalardi seni niye narkoz vermediler ?.yat güzelce dinlen hersey çok güzel olucak inş

İyiyiz çok şükür cnm özlettin kendini sık sık gir dertleselim .bende ovu testi kullanıyordum cnm çift çizgiyi gördükten 36 saat sonra yumurta çatliyor .yani sen çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye başla 1 hafta boyunca gunasiri ilişki olarak devam et

Amin cnm inşallah hepimizn. Tabiki yazarm gelismeleri haber veririm. Sen naptn doktr ne dedi

Herkese merhaba bende 22 yaşındayım 20 yaşımda evlendim 1.5 yıllık evliyim bende hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım.. aslında buraya yazma sebebim öncelikli olarak suan içinde olduğum durum bu ayin 7 sinde adet oldum normalde en fazla 6 gün sürer tam bitti derken 7.gun adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 2 3 gün devam etti sonra temizlendim. Dün yani ayin 21 inde tekrardan kaşık ağrılarım başladı ve hala aralıksız ağrılarım devam ediyor ara ara kanamam da oluyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir artık kendimi kötü hissediyorum

Amin cnm inşallah hepimizn. Tabiki yazarm gelismeleri haber veririm. Sen naptn doktr ne dedi
Cnm bir sürü yumurta var ve hepsi birden gelişiyor doktorum muhtemelen çoğul gebelik olucak dedi 2 gun daha iğne vurul catlama seviyesine gelsin gel kontrol edelim çatlatma iğnesi ni yapalım dedi . Ama çok yumurta olduğu için ohss sendromu olucak karnında şişlik olucak ciğerinde su toplama olucak ama birkaç haftaya geçicek hamileliğini etkilemez dedi. Ne olursa olsun sağlıklı bir şekilde hamilelik olsunda ben herseye razıyım çok mutluyum cnm çok inş böyle hersey yolunda devam eder

Herkeze selam bende 22 yasinda 1,5yillik evliyim.ilk hamileligim düsükle sonuclandi malesef,su anda beklemedeyiz insallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberlerimizi duyururuz buradan.

Tamam canım Çok sağ olasın bakalım şüpheli olduğum çift çizgilerden size yollarım fikir verirsinizSen nasılsın nasıl gidiyor

Canım MerhabalarBence sen bir doktora git kan testi yaptır düşük yaşıyor olabilirsiniz ya da başka bir sıkıntı olmuş olabilir böyle evde kendi kendine iyicene sikinti yaprsin. Bence sen Bir kontrolden geç Umarım kötü bir şey yoktur haberdar et bizi de

Herkeze selam bende 22 yasinda 1,5yillik evliyim.ilk hamileligim düsükle sonuclandi malesef,su anda beklemedeyiz insallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberlerimizi duyururuz buradan.
Öncelikle aramıza hoş geldin canım ben de senin gibi maalesef bir düşük yaşadım Umarım Allah sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin üzülme bak ne güzel bir defa hamile kalabilmisin En azından Umarım güzel zamanların olur. Doktora falan gidiyor musun tedavi falan

Ayy çok güzel habr bu inş sağlıklı bi gebelign olur ya Allhm inşallah hayrlsyla hamile haberni alirz

Hosbulduk canim Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin insallah.Bende boyle teselli oluyorum.Düsügün üzerinden bir yil gecti yarin dr gitcem bakalim ne diyecek.Umarim her sey yolundadir.

Tamam canım Çok sağ olasın bakalım şüpheli olduğum çift çizgilerden size yollarım fikir verirsinizSen nasılsın nasıl gidiyor
Tamam cnm yolla bakar yorumlarız. Ben çok şükür çok iyiyim bu ay bir sürü yumurtam gelişti ve hepside catliycak mis doktorum çok ümitli hatta muhtemelen çoğul gebelik olucak dedi yani yani rabbim bilir ama bende çok ümitliyim çarşamba çatlama boyutuna gelmiş olur gel muayne ye o gün bakalım çatlama iğnesi ni yapalım dedi işte çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…