19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

çok üzüldüm canım rabbim kendi sabrından versin . ama hiç ümitsizliğe kapılma elbet bir gün sağlıklı bir bebeğin olucak allahın izniyle . ve sen o güne kadar isyan etmeden sabır edersen rabbim en güzeliyle mükafatlandıracak buna emin ol

Bakalım bitanem keşke hiç beklemediğimiz anda gelse gelseler artık hiç gücüm yok
canımmmmm nabıosun ben çok mutluyummm her iki yumurtalığımda da 8 - 10 ar tane yumurta oluşmuş şimdi büyümesini bekliyoruz işte 2 gün kalan iğnelerimi vurulup gidicem pazartesi günü inş bayası gelişmiş olur .ay içim içime sığmıyor inş herşey böyle yolunda gitmeye devam eder dua et benim içinde cnm nolur

geçmiş olsun cnm bende 1 buçuk aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım benim bebek yerine et parçası oluştuğu için . sonra 3 ay korundum sen korundun mu cnm ?

Sanada geçmiş olsun cnm doktor iki ay korun dedi
Korunmadım ilk adetimi 10 şubatta oldum
Bat 10 mart

15 marttan sonra korunmam bitiyor zaten.

Saçma sanki isteyince tak kalıyoruz.

Sanada geçmiş olsun cnm doktor iki ay korun dedi
Korunmadım ilk adetimi 10 şubatta oldum
Bat 10 mart

15 marttan sonra korunmam bitiyor zaten.

Saçma sanki isteyince tak kalıyoruz.
rahimin içinde kıllı yapılar var cnm ve bebek hamile kalındığında bu kıllı yapılara tutunuyor. kürtajda da rahim duvarı kazındığı için o kıllı yapıların tekrar oluşma süresi en az 2 adet geçmesi. ondan önce hamile kalındığında o kıllı yapılar henüz oluşmadığı için bebek tutunamayıp düşme riski oluyor . ama inş rahmin toparlamıştır öyle bir sorun yaşamazsın

Dayaniyorum insallah isyan etmiycem canim Allahim muradimizitez zamanda versin insallah

Kızlar Merhabalar nasılsınızUzun zamandır girmiyordum Nasıl gidiyor çalışmalarHamilelerin yeni hamile haberleri var mıTedaviler nasıl gidiyorBir de arkadaşlar Ben bu ay ovulasyon testi aldım aranızda var mı kullanan

mrb sedanur hanimcim nerelerdeydiniz gozumuz yollarda kaldi ayy
cok iyi yapmissin ovulasyon testiyle gununu belirlersin.insallah tutturursun bu ay cnm bol sans

10 yumurtami cnm asilama icin bu cok degilmi ?
benim bir kere klomenle +gonal f kullanmistim 6 yumurta vardi tedavim iptal oldu.
cok yumurta demek cogul gebelik demek.ayrica catlamayan yumurtalar kist olarak kalicak bide onlarla ugrasiyor insan.
insallah umdugun gibi guzel devam eder ve ins sonunda guzel haber verirsin bizlere.

B bebegim-gel cnm nerelerdesin.hangi asamadasin?
benim tup tedavisi uzun protokol olucakmis.
sana lucrin verilmisti ya ona benzer bi igneye basladim.
sen adetin kacinci gunu basladin igneye?

Canım aşılama olmıycak benim çatlama iğnesi ve doğal yolla deniycez ayrıca daha öncede böyle tedavi oldum kist fln olmuyor adet ile atılıyor çatlamayan yumoşlar .hem ikiz olsun kız ne güzel olur :)

Canım aşılama olmıycak benim çatlama iğnesi ve doğal yolla deniycez ayrıca daha öncede böyle tedavi oldum kist fln olmuyor adet ile atılıyor çatlamayan yumoşlar .hem ikiz olsun kız ne güzel olur :)
himm anladim cnm.peki gonal f disinda baska bisey kullandinmi?
bu kadar cok yumurtan nasil oldu ki ?normalmiymis bu ?

himm anladim cnm.peki gonal f disinda baska bisey kullandinmi?
bu kadar cok yumurtan nasil oldu ki ?normalmiymis bu ?
Menogon kullandim cnm geçen ay onda hiç ymurtam gelişmedi .son hamileliğimde gonal f kullanmıştım onda da 8 tane fln yumurtam vardı 3 tanesi gelişmişti ve hamile kalmıştım. Ondan önce de 3 kez fln kullanmistim ve hamilelik elde edilmediğinde yada kimyasal gebelik olduğunda adetin 2. Yada 3. Günü doktora gittimde diğer ay tedaviye başlamak için doktor bakıyor ya kist fln var mı diye hiçbirinde öyle kist sorunu yaşamadım hep adet ile atılmıştı .hem çok yumurta olunca gebelik şansı da artıyor .zaten bu tedavinin amacı da o çok yumurta oluşturup şansı arttırmak .yine kadınlar klubu nde gonal f kullananlar topik lerine bak hepsinin benim gibi çok yumurta oluşuyor .senin doktorun niye tedaviyi iptal etmis anlamadım .yani hem çok yumurta oluşsun diye tedavi vermiş sonrada iptal etmiş.Fransa'da işler farklı işliyordur belki cnm

Omur kagan cnm nasilsin?nerelerdesin?
hersey yolundami bebisin nasil?
Kuşum valla mide bulantısı soğuk algınlığı bide adet günüm gelmiş sancılarm çok olduğu için bayadır giremiyorum işede gidemiyorum 2 haftadır yarın bakayım gitmeye çalışacam sen nasılsın canım benim

B bebegim-gel cnm nerelerdesin.hangi asamadasin?
benim tup tedavisi uzun protokol olucakmis.
sana lucrin verilmisti ya ona benzer bi igneye basladim.
sen adetin kacinci gunu basladin igneye?
Canm bende kistler var önce onlar icin iğne vuruldm 3 ay bitti cok şükür perşembe günü randevm var dha yeni tedaviye baslicam yani. Sen lucrinemi basladn yumurta büyütmek icinmiymis inşallah hayrlisyla güzel sonuclara ulasrsz cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…