- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
çok üzüldüm canım rabbim kendi sabrından versin . ama hiç ümitsizliğe kapılma elbet bir gün sağlıklı bir bebeğin olucak allahın izniyle . ve sen o güne kadar isyan etmeden sabır edersen rabbim en güzeliyle mükafatlandıracak buna emin olKizlar size bisey soylemek istiyorum bnm korunmadigim halde 23 ay hamile kalamdim hic bi sorunumuz yoktu sebebsiz infertilite 17 yasinda evlendim bu arada tup bebege baslayacagim ay hamileydim dunyalar bizim oldu aman dedim hep kendimi eksik goruyodum tamamim artik dedim cok mutluydum hic agrim sancim yoktu sevincden havalara ucuyodim taki o sabah kanamayla uyanana kadar 24haftalik bebegim esinden ayrildi hemen hastaneye doguma aldilar 20 gun yasadi melegim eridim bittim sukr ettim hic isyan etmedim bi yil sonra yine gebe kaldim oda gelismedi dusukle sonuclandi bu yilda 9haftalik bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar melegimi benden taktiri ilahi ddim tevekkul ettim demem o ki bazen diyorum Allahim zoruna gitmesin boyle acilar yasayacagima vermese daha iyiydi diyede dusunmuyo degilim ama hep sonra tovbe diyorumen azindan ben anneligi tatdim diyorum hamd olsun o yuzden dua ederken hep saglikli uzun ömurlu evlat dilegin hic isyan etmeyin kizlar uzun oldu kusura bakmayin